esperancita
|
Pozdrav cure, na poslu se ne mogu prijavljivati na forum, pa vam se ne stignem javiti. Kod mene ništa novo, za divno čudo još nema.... Ujutro radim test, naravno , ako u međuvremenu ne dođe. Ne znam što bih vam rekla za simptome, nekako su bili jači prije par dana. Trenutno osjećam lagane grčeve, kao u PMSu, pa stalno trčim na WC jer sam uvjerena da sam dobila...Osim toga, imam dosta pojačan iscjedak, što nisam prije imala, pa ni ne znam što to znači. Inače, danas mi je 25dc, a to je već iznenadjenje, jer moji ciklusi su 22-25 dana, ne sjećam se kad mi je kasnila. Još nisam nikad ni napravila test (osim u mladjim danima, kad mi nije bio prioritet, . Draga perlice55, žao mi je što je stigla, i mi se već jako dugo trudimo, ali nikakvih rezultata. Ovaj mjesec poslušala sam Pinky pa sam nakon odnosa ostala u krevetu do jutra, što inače nikad nisam. Pa eto, ako uspije, onda ti je to recept. Ja se tješim da ću zbog kratkih ciklusa, (a nadam se da neću) u ožujku duplo odbrojavati!!! Samo se nadam da mi kasni iz pravih razloga, a da nije neka upala u pitanju, jer me muči taj iscjedak....Čuj mene, kasni mi, a ono ni puni dan kašnjenja.... Svim curama želim puno plusića.....