|
daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2013. (1.3.2013 19:08:45)
|
Hvala,cure na velikoj podršci. [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Eh,sada moja zadnja 3 ciklusa s u bila 30,32 i 34 dana. Danas mi je 32 dan ciklusa,nekako su se odužili. Idući ću računati 32 dana,tako da me neće biti na odbrojavanju za ožujak. [sm=smiley13.gif] Dok nisam pokušavala zatrudnit nisam puno vodila računa o tome koliko mi točno ciklusi traju,ali prije su bili kraći. Maksimalno 30 dana,jer pamtim da sam u kalendare bilježila svaki mjesec,nekad i 2 puta. Nisu bili najredovitiji,ali nisu ni puno ranili ni kasnili. Jeli ovo sad normalno? Još nešto važno,ni jedan ginekolog mi na ultrazvuku nije vidia lijevi jajnik?[sm=zmeden.gif] Nisu se oni zamarali oko toga,pa sam i ja mislila da je to normalno. Je li? [sm=zmeden.gif] Rekli su mi da se vjerojatno skrio iza crijeva,da je stidljiv... A koja bi druga opcija bila? Da ga nemam? [sm=zmeden.gif] Zna li itko išta o ovom?
|
|
|
|