|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 22:03:51
|
|
|
|
daxy
|
Hvala vam,hvala do neba što tako srčano navijate za mene. Tintin,žao mi je zbog glupe Winkice,ja još navijam za tebe i ! Inesic@ sretan ti rođendan od i da ti se ostvari sve što poželiš.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 22:06:52
|
|
|
|
perlica55
|
Inesic draga sve naaaajjjjjjj tintin žao mi je, glavu gore, idemo skupa na iduće odbrojavanje Winkice a da uzmeš LH trakice, pa da potvrdiš ima li O??? Daxy, radi ti sunce moje ako ćeš do zore, ali se suzdrži od odlaska na WC par sati prije nego odeš piškiti test!!!!!!!! Bit će , ma mora bit!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 22:14:24
|
|
|
|
winkica
|
nije da želim izazvati mjesecnicu ako nije potrebno..ali toliko mi divljaju hormoni da bi radije da to sve ode van jer sam zivcana ko par.vidjet ću ujutro kolika je bazalna temperatura...ali definitivno grizem ko pas..muž je jadan pored mene..
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 22:38:40
|
|
|
|
daxy
|
Winkice,ja ti stvarno ne znam pomoći,zaista bi volila da mogu. Ali moj ti je savjet da odeš ginekologu,on će vidjeti koliko je zadebljana maternica,meni je moja zadnji put pogodila kad ću dobiti u dan. Možda ti to malo olakša situaciju. Mislim da se krvarenje ne može tako lako izazvati tako brzo. Maternica se ljušti kad joj je vrijeme. Strpi se još malo. Izdrži,a muž neka malo pretrpi sve to. Žao mi je sto se tako osjećaš.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 7:48:41
|
|
|
|
perlica55
|
DAXYYY, uranila sam na posao zbog tebe, a još ništa javila nisi. Si piškila????????
< Poruku je uredio perlica55 -- 1.3.2013 7:49:06 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 8:47:55
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga tintin, žao mi je zbog glupe . Nadam se da znaš da smo tu za tebe. Winkice moja draga ako sumnjaš na O bacaj se na posao! Sad je endometrij sigurno taman za malu . Daxy, draga, s nestrpljenjem čekam kad ćeš se javiti. Navijam za !
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 9:40:34
|
|
|
|
tintin
|
Hvala vam cure, divne ste. Saljem zagrljaj
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 9:52:15
|
|
|
|
daxy
|
Evo me,evo me. Samo nemojte vikat. Test je pokaza minus,a primjetila sam poslije da mi je počeo prozirno smeđi iscjedak,što znači da ću dobit sutra,najkasnije preksutra. Ljubim vas,hvala vam na podršci. Kad dođe javit ću datum za ožujak. Baš sam se nadala ovaj mjesec,ali oni simptomi su izgleda bili nekakav gadan PMS.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 10:04:05
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga daxy, pa kako sad to? A baš sam se veselila plusiću. Drži mi se draga i javi se na sljedećem odbrojavanju kad saznaš datum.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 10:12:02
|
|
|
|
winkica
|
daxy zao mi je zbog minusa i zbog glupe vještice...ali idemo dalje zar ne? Evo kod mene opet promjene..iscjedak je opet kremast i ljepljiv..ma nemam više pojma što mi je..jučer u večer grčevi lagani pa mislim da ću ipak možda procurit..
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 10:12:31
|
|
|
|
daxy
|
Pinky,nije ni meni jasno. Još nisam definitivno prekrižila ovaj mjesec. Dok ne dobijem vješticu,ne osjećam to razočaranje. Znam da ću sutra ili preksutra plakat. Za idući ciklus,naručit ću lh trakice,sutra kupujem marulju i vrkutu. Ovako više ne ide. Jedino po čemu sam se ravnala do sada je bila sluz. I te dane smo bili najaktivniji. Ali očito to nije upalilo,pa ću uvest i čajeve i trakice da vidimo. I naravno "noge na ramena". Mjerila bi ja i BT,ali radim dosta noćnih pa to nikako ne mofu. Pitat ću vas šta ne budem znala oko ovih stvari...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 10:18:02
|
|
|
|
daxy
|
winkice,nema predaje!!! Budem li morala dubit na glavi na južnom polu,ma ako treba i na samom Mjesecu i to ću drage volje napravit! Sve za moju bebu!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 10:26:16
|
|
|
|
winkica
|
BRAVO DAXY..to nam treba,pozitiva! Ma mi dvije ćemo u 3. mjesecu sigurno biti debele trudnice...tim dobrim željama pripisujem sve trudilice sa nove liste.. idemo u nove pobjede osvojiti svoju najdragocjeniju nagradu!! JEL TAKO? TAKO JE! Pinky znači ako ne dođe vještica samo počnem od početka brojati ciklus?
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 10:43:17
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy mila žao mi je Naruči obavezno LH trakice, meni su super. Možda ti stvarno pomognu. Joj ni jedna trudnica ovaj mjesec
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 11:01:40
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Winkice, ne mogu ti sa sigurnošću reći od kad da brojiš da ti je počeo ciklus. Ako ti je organizam skužio da nije došlo do O moguće da je krenuo sa razvojem novog folikula već od dana kad je trebala biti O, možda od dana kad je trebala doći , a možda i u nekom trenutku između. Vjerujem da to isto ovisi od žene do žene (kao i sve ostalo) tako da na žalost ne mogu biti sigurna. Datum odbrojavanja neka ostane koji je jer vjerujem da bi do tada definitivno trebala doći ili , a kad će ti biti nova O stvarno ne znam. Pokušaj pratiti bazalnu ili LH trakice pa da si to utvrdiš.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 11:13:44
|
|
|
|
tintin
|
Daxy draga zao mi je, zelim ti svu srecu na sljedecem odbrojavanju
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 12:28:02
|
|
|
|
winkica
|
evo opet me malo grčevi hvataju,lagano me grci...nadam se da ću procurit...tako da možemo u novi ciklus..uz pomoć nekih prirodnih preparata..probati ću piti sok od cikle,možda i neki čaj
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 14:25:43
|
|
|
|
glagla
|
Draga daxy zao mi je .... bit na sljedećem odbrojavanju
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 14:52:38
|
|
|
|
ikaaa
|
winkica i daxy
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 18:16:00
|
|
|
|
winkica
|
hvala na velikim zagrljajima ikaa....ali ja sam bez obzira na ovaj propali ciklus, super volje...samo iskreno radije bi da procurim jer imam osjećaj da me sve to tim više muči...bar bi znala da sve mogu početi ispočetka...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 19:08:45
|
|
|
|
daxy
|
Hvala,cure na velikoj podršci. Eh,sada moja zadnja 3 ciklusa s u bila 30,32 i 34 dana. Danas mi je 32 dan ciklusa,nekako su se odužili. Idući ću računati 32 dana,tako da me neće biti na odbrojavanju za ožujak. Dok nisam pokušavala zatrudnit nisam puno vodila računa o tome koliko mi točno ciklusi traju,ali prije su bili kraći. Maksimalno 30 dana,jer pamtim da sam u kalendare bilježila svaki mjesec,nekad i 2 puta. Nisu bili najredovitiji,ali nisu ni puno ranili ni kasnili. Jeli ovo sad normalno? Još nešto važno,ni jedan ginekolog mi na ultrazvuku nije vidia lijevi jajnik? Nisu se oni zamarali oko toga,pa sam i ja mislila da je to normalno. Je li? Rekli su mi da se vjerojatno skrio iza crijeva,da je stidljiv... A koja bi druga opcija bila? Da ga nemam? Zna li itko išta o ovom?
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 20:04:22
|
|
|
|
perlica55
|
Joj daxy pa di je pobjegao jajnik?? To definitivno nije normalno, al ako je jedan uredan, mislim da nebi trebalo biti problema sa zatrudnjivanjem. Nekako mi se čini da su pojedini naši ginići "dilajla". Sve moramo izvlačiti iz njih, a ja mrzim gin. preglede i ne želim biti dosadna s ispitivanjem. Daxy na idućem pregledu PITAJ sve što te zanima!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 1.3.2013 20:37:45
|
|
|
|
winkica
|
draga moja daxy...ja mislim da nije moguće da ga nemaš...moguće je taj ginekolog malo nesposoban i ne zna svoj posao..najbolje je po drugo mišljenje otići nekom privatniku...istina platit ćeš ali barem dobiješ informacije i točne podatke o svojem tijelu...ja sam do sad najzadovoljnija bila privatnikom...nema tog socijalca koji je bio jednako dobar...i nije mi bilo žao para... probaj otići nekom jako dobrom privatniku (po preporuci) pa češ vidjeti... i ako je drugi jajnik skroz zdrav i radi nemoj se zabrinjavati...jer bez obzira na sve to neće ni malo spriječiti da ostaneš u blaženom stanju... evo ja iskopala informacije da je bolje tabletama izazvati menstruaciju zbog toga ako se cista stvorila na jajniku baš i nije dobro ništa ne uraditi jer bi mogla jako narasti...tako da ću krenuti sa tabletama pa ćemo vidjeti...a ako sam i kojim čudom (iako nije moguće) trudna duphastoni mi neće škoditi kad sam ih ionako pila do sada
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 2.3.2013 11:34:06
|
|
|
|
daxy
|
Evo gotovo je,definitivno. Jutros iza 5 i 30 me probudili bolovi. Proljev povraćanje nesvjestica i grčevi ajme najgori do sad. Završila na hitnoj. Dali mi dvi injekcije. Sad se dobro osjećam i ne boli me. Doktorica na hitnoj mi govori da sam možda imala cistu koja je pukla pa me zato toliko boli... Cure,ja ne znam kako ću i šta ću dalje. Sve bi učinila samo da me više nikad ovako ne boli. Zato ovaj mjesec MORAM ostat trudna!!! Nemogu virovat da je ovaj mjesec lista ostala prazna! Kad mi prođe otić ću opet kod ginekologice,nešto moramo poduzet vezano za ove moje probleme. Ginekologica mi je super,zato sam se i prebacila kod nje. Prošli put mi je vrtila onu sondu skoro 10 minuta,meni prosto bilo neugodno. Ako ne uspije ona ni ovaj put onda ću otić privatniku.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 2.3.2013 18:15:22
|
|
|
|
winkica
|
STIGLA JE VJEŠTICA U VELIKOM STILU...aleluja bilo je i vrijeme..
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!