Igračka za spavanje ;) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Roditeljski razgovori

Poruka

cuba -> Igračka za spavanje ;) (22.1.2013 19:59:02)

Dali vaša djeca imaju igračku sa kojom spavaju? Tipa plišanca?
Mislite li da je to "loše" i do koje dobi bi se spavanje sa igračkama trebalo dopuštati?

Moj Roko ima bijelu plišanu macu koju voli kako on kaže: "više od mame i tate" i koja ga čuva dok spava [sm=smiley36.gif]
Uz nju obavezno izabere još jedan mali autić i onda može mirno spavati.
Za sada mi je to simpatično ali isto nebi voljela da krene u školu i spava sa tom istom macom[sm=smiley36.gif]

pincirotvajler -> RE: Igračka za spavanje ;) (22.1.2013 19:59:57)

rupa za gumbe na jastučnici[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Renata RR -> RE: Igračka za spavanje ;) (22.1.2013 20:04:03)

Sin ima slonića s kojim još sada spava, a kći ima psića i zeku. Uvijek je problem sa spavanjem kada nešto od toga treba oprati.[sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: Igračka za spavanje ;) (22.1.2013 20:08:37)

Ajme to mi je poznato[sm=smiley36.gif]
Preksinoć sam stavljala prati šarenu robu i nakon par dana nagovaranja uspjela ubaciti u mašinu i macu. Prvo što me ujutro pitao je bilo jesam oprala macu i jel se osušila [sm=smiley36.gif]

danery -> RE: Igračka za spavanje ;) (22.1.2013 20:08:54)

nema,nikad nije imala nešto određeno.....kratko vrijeme je držala neku mucastu krpicu i pustilo ju za par dana....

BUMBI -> RE: Igračka za spavanje ;) (23.1.2013 8:54:55)

D nije nikada imao igračku za spavanje,iako je znao imati plišance u krevetići,tj.imao je i još ima onog medvjedića dobrog srca(što svijetli)...sad ga je braci prepustio

Zvonki -> RE: Igračka za spavanje ;) (23.1.2013 12:22:50)

Imamo - macu. Srednja i najmlađa. Koliko je dobro, toliko nije [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Najčešće se teško odvojiti od tih igračaka pa nakraju ispadnu od njih krpe koje je teško i održavati.

sarah_zg -> RE: Igračka za spavanje ;) (24.1.2013 11:50:57)

Dakle, imamo medu winnija malo većeg i jednog jako malog i šilju. Te tri stvari MORAJU s njim ići u krevet s tim da grli samo ovog većeg winnija, a ova dvojica su tu negdje. U vrtić ih nikad nije nosio niti je ikada imao taj prijelazni objekt. Dakle, u vrtiću spava bez ičega, a kod kuće s ta tri plišanca. I ne daj Bože da krenemo kod babe u Heru, a da nismo ponijeli te igračke. Ja nekako ne znam otkad je on to počeo, možda unazad godinu dana (sad ima 3) i ne razmišljam kako će ih se riješit. nekako se nadam da će mu same dosaditi [sm=smiley1.gif]

andydea -> RE: Igračka za spavanje ;) (24.1.2013 12:09:53)

Moj Di se od rođenja naučio na muzički projektor...mala žuta zvijezda koja ima razne melodije,a u mraku na stropu se okreće(projektira) medeki,pčele ,leptiri...kao kino...od 2mj.se sam uspavljuje sa tim..i sve je super[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Moni123 -> RE: Igračka za spavanje ;) (11.3.2013 13:14:51)

Moj skoro svako veće si uzme drugog plišanca,ali uglavnom bez njih ne spava !

Two hearts -> RE: Igračka za spavanje ;) (11.3.2013 13:17:33)

Moji imaju omiljene plišance,a malac od 2,5 g. i obavezno krpicu tješilicu[sm=smiley1.gif]

vandax -> RE: Igračka za spavanje ;) (11.3.2013 13:17:33)

A gdje ste nabavili ovo?

IZVORNA PORUKA: andydea

Moj Di se od rođenja naučio na muzički projektor...mala žuta zvijezda koja ima razne melodije,a u mraku na stropu se okreće(projektira) medeki,pčele ,leptiri...kao kino...od 2mj.se sam uspavljuje sa tim..i sve je super[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

niky88 -> RE: Igračka za spavanje ;) (11.3.2013 14:02:44)

vandax bilo je u turbo limaču..i mi to imamo..negdje..ak nisam čak i teti dala..jako zgodna stvar... :)

Moji spavaju nekad s plišancem nekad ne ovisi...al mala obavezno moram imat dvoje dude..jedu u ustima drugu u ruci...bez toga nema spavanja..

vandax -> RE: Igračka za spavanje ;) (11.3.2013 14:06:26)

Morat ću to negdje naći kad ga budem planirala odviknuti od spavanja sa mnom.

Dacana -> RE: Igračka za spavanje ;) (11.3.2013 14:09:26)

Moja Ana od kad se rodila spava sa igrackom...i to naravno onom koja svira...
i nedavno mi je sogorica kupila medu koji pjeva twinkle twinkle...valjda ste cule za to...
svira 10min i u to vrijeme Ane bez problema zaspe...obozava ga...

anaxx -> RE: Igračka za spavanje ;) (11.3.2013 14:10:06)

moji dečki su u krevetu zatrpani plišancima svih vrsta, a još si i po jedan autić uzmu u krevet svaku večer... ja to onda skupljam kad zaspu....

LUNA000 -> RE: Igračka za spavanje ;) (11.3.2013 14:10:38)

Maleni, mekani plišani jastuk

ana85 -> RE: Igračka za spavanje ;) (11.3.2013 15:27:47)

maca

Stranica: [1]