Spermiogram - Split (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

kk2013 -> Spermiogram - Split (21.1.2013 14:35:31)

Pozdrav,
Muž mi treba prvi put ic na spermiogram pa me zanima šta dalje kad se uzme uputnica u njegovog doktora,di se onda javit,jel se treba naručit,koliko se to čeka,kad nalaz bude gotov,može li donit uzorak od kuće ili mora tamo napravit?
Hvala.[sm=zmeden.gif]

sarah_zg -> RE: Spermiogram - Split (21.1.2013 14:40:28)

najbolje da nazoveš bolnicu i pitaš. Mm je radio u Zg u Petrovoj i trebao se naručiti, imati 3 do 5 dana apstinencije i uzorak se uzima kod njih. Mislim da postoji varijanta da se donese uzorak, ali onda se mora paziti da se ne mijenja temperatura, a to ti u ovim zimskim mjesecima i nije baš izvedivo pa rez neće biti pouzdani. Nadam se da će ti se javiti natko iz Splita i reći ti detaljne informacije.

elmana -> RE: Spermiogram - Split (22.1.2013 15:37:44)

pozz
mm je radio spermogram u splitu na citu (INČE NISMO IZ SPLITA)
čekali smo 5-6 dana do termina a nalaz je gotov za sat vremen
košta 300 kn jer smo mi išli privatno
a osim toga radi ti ga dr. romac veleiki specijalista i jako hvaljen biolog

kk2013 -> RE: Spermiogram - Split (12.2.2013 20:17:52)

Evo korisne informacije za nekoga kome treba ili ce mu trebati.

Spermiogram se radi u Novom rodilištu na odjelu Humana Reprodukcija (nalazi se u prizemlju zgrade), treba se naručiti,može osobno a može i na tel. 021/551-422.
Čeka se oko mjesec dana da se dođe na red, nalaz je gotov isti dan.Uzorak ejakulata se može donit od kuće nesmje biti duže od 1 sat i uzorak se donosi od 10-11h dan kad ste naručeni.
Eto nadam se da ce vam pomoć.

Pozdrav!!

dobra1 -> RE: Spermiogram - Split (11.3.2013 18:09:01)

Pozdrav.Molim vas da mi pokušate odgovoriti na moje pitanje.Sa partnerom sam imala odnos dva puta u razmaku od 20 min.Zanima me dali dio spermija ostaje u ureteru,koliko ostaju živi i dali mogu oploditi jer su mi tada bili plodni dani.Molim vas da mo pokušate odgovoriti.Unaprijed se zahvaljujem.

PinkyFunkyBirdy -> RE: Spermiogram - Split (12.3.2013 9:10:11)

Dobra1, dobrodošla! [sm=smiley1.gif]
Spermići ti žive do 72h u ženskom tijelu (rijetko i duže) tako da je moguće da si zatrudnila, ali ako malo pročitaš ove stranice vidjet ćeš da nije uvijek tako lako ostati u drugom stanju.
Iskreno ti želim da rezultat bude kakvog očekuješ i želiš. [sm=smiley1.gif]

Stranica: [1]