|
Mala Milla -> RE: Odabir imena (21.1.2013 9:27:10)
|
Dobro Vam jutro [sm=smiley1.gif] Evo da i ja ostavim neki trag ovdje posto bas i ne pisem nikako. Imena, imena, imena. Toliko ih ima a kad dodje vrijeme za nadijenut ime svom andjelu, ne znamo za koje bi se odlucili [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] ... Ima predivnih, lijepih, manje lijepih i manje-manje-manje-manje liijepih imena i ne rijetko novorodjence dobije ovu zadnju opciju (manje-manje...) koje ce ga pratit cijeli zivot (samo zato sto se to svidjalo jednom ili oboma roditelja) sve dok se ne odluci na promjenu. Rijetko se koji roditelj stavi u kozu svog andjela i razmislja na nacin dali ce se to ime danas-sutra njemu svidjati, dali ce ga zadirkivati u vrtici ili skoli zbog nekog cudnog, smijesno ili staromodnog imena, a svi znamo da se to ne rijetko dogadja... S toga je nekoliko mojih vrsnjaka i promijenilo ime, a najvise cure koje su dobile od svojih staraca ime Stefica ili Stefanija u najslicnije, a opet mnogo ljepse i modernije u Stefani. Ili Ljudevit!!!! Pa gdje ces to ime dati djetetu, pa ne zivimo vise u proslom ili predproslom stoljecu gdje su cudnovata imena prevladavala. P. S. Postedite svoju djecicu cudnih i zastarijelih imena iako je svako lijepo na svoj nacin... Prisjetite se samo da li su vas u vrticu ili skoli zadirkivali zbog neceg, pa tako i zbog imena uz kojeg su vam odma smislili neki nadimak ili vise njih... A koliko je samo danas sutra potrebno papirologije, vremena i novaca za promjenu imena i svih dokumenata. Razmislite malo o imenima svojih [sm=nosecka.gif] [sm=nosecka.gif] [sm=nosecka.gif] [sm=nosecka.gif] i sta ce im ime danas-sutra doprinjet. Jesam se bas raspisala [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif] Lijepi pozdrav od mene i moja tri andjela
|
|
|
|