|
mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (2.9.2013 13:12:24)
|
Martinicccccccccc[sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=metulj.gif]čestitamoooo vam od srca :) ja se već prepala što se ne javljaš ženo božja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] težina ko i naše cure, ma bravo,a ime,kako si ti,kako tm?malo detalja nebi bilo na odmet [sm=smiley31.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Paola ma bravo za našu imenjakinjicu veliku i prekrasnu,šta se cice tiče,samo je ti što češće stavljaj na cicu da si navuče mlijeka i sve će biti ok.no stress,samo pozitiva [sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif] plavka drago mi je što ste se odmorili[sm=bravo.gif]želim tebi i velikopj ljepotici da se puno mazite i ljubite i uživate u samoći samo vas dvije,baš dosta često pomislim na tvoju ljepoticu,nadam se da je sve ok[sm=smiley1.gif] Ruwenzor draga uživaj i ljubi bušinu,još 5 dana ti do termina,taman na moj roćkassss,sve ćeš ti to brzo obaviti,a N će se snaći u vrtiću,no sikiriki[sm=smiley1.gif] mi moramo na fizikalnu radi nogice naše,pošto sam dobila samo 8kg P nije imala mjesta u meni pa je nogicu krivo držala.drugi pon krećemo.cure su doma,sve su mi bolje(da pokucam o drvo)mm je danas slobodan i tako. P je lijepo spavala,sad je na cici od ujutro [sm=smiley29.gif]i ful se počela smijati samo što je ne stignem slikati [sm=smiley1.gif] meni je dole sve ok,moram zvati malo kasnije ginića da me naruči,ništa me više ne boli .
|
|
|
|