|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
22.8.2013 11:08:24   
mamasita
i neznam kako uspijem imati vremena,ujutro napravim doručak im dok one spavaju,dok one jedu i gledaju tv(a spore su ko puževiuser posted image )ja preobučem i nahranim Paolicu,malo se pomazimo,onda stignem sjest za komp(eto to je sad),onda ja pojedem i popijem kako,onda dalje ide svojim tokom,kasnije isto tako,kada ručkaju ja pogledam malo na komp i to je to,uključen cijeli dan.
neznam nekakom imamo svoju rutinu koju smo ulovili dok su malđe bile još,i sad samo plus Paolica koja stvarno(da pokucam o drvo)nije neka extra zahtjevna beba,spava lijepo i cure su spavalice,znaju odrapit i 12 sati u komadu tako da sam ja i naspavana i pijem željezo jer sam anemična i dobro stignem pojest pa mi je lakše.a tu su i moji koji su blizu pa cure njima same odu i tako,i dođe Papalina kako koji dan na s posjetit,vani su na zraku,mm je doma 2 puta na tjedan,ugl da rezimiram stignem i sve mogu,da sam na kraju dana premorena jesam ali sve se isplati user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1751
22.8.2013 12:07:26   
and1
izvjesce od ortopeda: sve ok, siroko ne trebamo vise, jedino po noci ako je vruce ni tada..ja sam joj samo prvih 5 dana stavljala siroko i nakon toga nisam vise,jer i patronazna, koja je inace vrlo staromodna i zatucana u mnogo stvari user posted image rekla da joj ne stvaljam zbog vrucina,a i ja sam bila odlucila tako jer nitko vani ne koristi siroko,samo mi-pametni narod user posted image

drustveni zivot za sad imam zahvaljujuci obitelji jer smo 4 sestre pa hvala Bogu imam mogucnosti sa odraslim osobama razgovarati..kad sam rodila V skroz sam se povukla i uopce nisam imala komunikaciju ni skim osim sa sestrama i tek prosle godine kad je V krenula u jaslice sam pocela sa mamama iz grupe i pricati i ici na kave i sad sam odlucila da si necu dopustiti tako vise odvajane.. ima i muz i on je roditelj pa ako i treba jednom mjesecno neka bude s njima sat vremena dok ja popijem kavu s prijateljicom i opustim zivce!

ruwenz
or
moja nije pokazala nikakve znakove ljubomore prema seki, ali ju je iskazala u promjeni ponasanja, postala je jako neposlusna, razdrazljiva, ima ispade bijesa pogotovo ako smo svi skupa..bilo je vristanja i plakanja jer ju ja ne mogu taj tren kupati vec mora mm,ili ju mora spremiti za spavanje i sl. jako smo svi bili nervozni i zivcani i onda sam odlucila okrenuti plocu.. nisam vise gledala na sat da sve mora biti u minutu kao sto je bilo, ako pozeli spavati skupa u velikom krevetu dopustim joj a mm ide u njenu sobu (da budem iskrena tako mi je i puno lakse jer onda imam posla samo sa malom, a kad je u svojoj sobi onda se min.4 puta probudi i ja moram ici leci kraj nje)
zapravo sada sve ide na bolje,i njeno ponasanje se vraca u normalu,nema ispada, ako i treba nesto npr.okupati dozvoli i muzu da napravi i svi smo mnogo mirniji,uhvatila sam neku rutinu i svaki dan je sve bolji i bolji..
evo cak smo danas i same bez mm setale i isle u park i nije bilo nikakvih ispada i problema, sve me slusala user posted image
a za vrtic bi ti preporucila da ju ostavis prvih 2 tjedna nakon rodenja da ne bi ispalo mama me nevoli salje me u vrtic da bi ona bila sama sa sestrom.. svakakav film si oni znaju sloziti u glavi..bar je nama rekla tako nasa teta.. a evo moze i danijela reci svoju preporuku,mislim da si rekla da si teta u vrticu :)

danijela evo ja tek sada osjecam da sam se nekako naviknula na budjenja pa da mi skoro i ne treba popodnevno spavanje s curama od 1-3,4.. cak se i sama probudim ako mala nekad produzi spavanje

yesno bez panike samo,sve ce biti ok.. neznam ako si pratila ali i nasa sarah je imala iste strahove jer se i ona tesko otvarala pa je na kraju ipak sve bilo ok i pocela se lijepo otvarati :)

btw.sarah kako ste vi?? se snalazite? sisanje kako ide?

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1752
22.8.2013 12:40:07   
mamasita
and1 kako to da ste tako rano išli kod ortopeda?ja sam sa curama išla kada su imale tri mjeseca,zar se i to promjenilo?mi sutra idemo na prvi pregled kod pedice,ujutro sam je zvala pa nas je naručila u 10user posted image jedva čekamoooouser posted image
znači ne povijate široko više,bravo za vasuser posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1753
22.8.2013 13:20:57   
and1
i sa starijom sam tako isla.. nama na prvom sistematskom da uputnicu..sad sam imala srece pa sam termin dobila odmah sutradan, sa Vanessom sam cekala cca.5-6 dana

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1754
22.8.2013 14:02:38   
JELENKO VG
Meni su rekli da se kod ortopeda ide između 4. i 8.mjeseca!
Inače u Zg je ogromna gužva u bolnicama pa sam ja otišla privatno jer bi ovako došđa na red u 11.mjesecu.
Ja nisam povijala široko svi su mi govorili da ne treba iako su u bolnnici rekli da ima malo labavije kukiće...ali ne znam kako bi kada su bile one paklene vrućine.
Danas mi dolaze prvi gosti u posjetu i nekako jedva čekam jer sam tako željna društva hehehheh.....ima da ih ubijem pričom kada dođuuser posted image
Do sada su mi dolazili smo uža obitelj,a sada sam dala zeleno svijetlo ostatku svijeta da vidi moje zlato!!
A i tekl sada sam napokon došla k sebi.....Šavovi više ne bole,krvarenje skroz prestalo...Čak sam otišla na solarij i frizuru pa se napokon osjećam ko ženskouser posted image
Odoh sada malo spremiti stan.......puseeeeeeee

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1755
22.8.2013 16:21:30   
danijela8
Ženske kako vama krvarenje, ja sam rodila prije točno 15 dana, s tim da zadnjih 5, 6 dana jedva nešto krvarim, baš malo. To mi se ne čini baš normalno? user posted image Čitala sam da prva dva tjedna krvarenje ne bi smjelo izostajat

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1756
22.8.2013 17:00:15   
plavka
Jelenko draga pa ti si carica kad si uspijela do frizera i solarij user posted image user posted image user posted image svaka ti čast.
Ja imam dojam da sam od stresa posijedila tako da više nebum trebala na pramiće user posted image user posted image user posted image ... Još kad bi mi i kile otišle....
Ja svoju curku nisam široko povijala u bolnici su mi rekli da nema potrebe više šta got to znaćilo i da pregle ide sa oko cca 6 tjedana to mi se ćini dosta ranije nego kad sam išla sa D. tad su rekli sa 3 mjeseca....
Očito se sve mijenja, uglavnom mi idemo drugi tjedan u Klaićevu pa ćemo vidjeti.
Danijela i ja sam ti u ovoj trudnoći svakak krvarila, uglavnom puno manje i u etepama znaći malo je stalo pa opet i tako se vuklo....

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 1757
22.8.2013 17:50:11   
sarah_zg
Evo me konačno! Malo sam preletila po postovima. Ja sam bila zabetonirana u prvoj trudnoći, a ovu curku sam rodila u 3 truda bez ikakvih problema. Tako da... Nema pravila, samo hrabro!
Mi sisamo konstantno i meni je to vec počelo ići na živce! Stalno je prikacena! Stalno! G sizi jer nema mamu! Oce se i on malo pomaziti! Pročitala sam sve sto se moglo pročitati o dojenju i po tome ona bi ovim sisanjem trebala navlaciti sve vise i vise mlijeka, ali meni se čini da to bas i nije tako. Bila mi patronazna u ponedjeljak, konačno smo vratili porodjajnu težinu. Doći će ju vagati opet u ponedjeljak. Nemamo nikakav ritam. Jucer je spavala dva puta po tri sata i ona mi se lijepo cice napune, a danas nije spavala uopće i sisa od 8 jutros. I sad sisa dok ovo pišem i luda sam vec od toga!!!

< Poruku je uredio sarah_zg -- 22.8.2013 17:51:15 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1758
22.8.2013 19:40:18   
mamasita
sarah draga moj ti je savjet no stres,ako je ikako moguće,jer to i tvoja bebulinica osjeti.nemoj se predavati,sve će to doći na svoje,svaka beba je drugačija a i sa tri tjedna imaju skok u razvoju i to je to,zato ti visi na sisi stalno.proći će.samo puno pozitive sve ćete stić :) ljubim btw i moja e sad na sisi user posted image user posted image obožavam je gledati kada počne roktati kada osjeti sisuuser posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1759
23.8.2013 10:53:13   
plavka
jutro mamice i buduće mamice.... eto me malo za kompom sa K.prištekanom na cici jer je furt gladna pa joj je to međuobrok user posted image user posted image user posted image .
Petak je danas, sutra mi mm ide na more po moju prinčipesu jedva čekam da je vidim i izljubimmmmm...
idući tjedan smo planirali ići u zagorje na viksu da se D još malo iskače prije vrtića a ja nebum trebala kuhat jer su i moji tamo... morti i do bazena skočimo.
di ste danas?

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1760
23.8.2013 12:59:52   
emaemily
Heeey curke..evo i mene..moja djecica spavaju, super smo se snasli s obzirom da smo svi skupa u sobi,malena fino spava i ne budi je brat nocu tako da je super, on mi se nocas samo jednom budio i papao..inace ga dojim ali nemam dovoljno pa mi pedica rekla nadohranu a sta cu i s malenom tako bilo..jedem pijem dosta ali nema bas puno..Ja sam na carski rodila i puno mi je teze nego prirodno ufff.. netko je pitao za krvarenje, ja sam rodila prije 16 dna vec je stalo skroz skoro, samo kad dojim opet krene pomalo..mislim da je to noramlno s obzirom da je carski bio..s malenom mjesec dana krvarila..

Jel ima tko da je na carski rodio jos? Ako da, kako ide oporavak?

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1761
23.8.2013 13:27:23   
mamasita
hej hohuser posted image
bile kod pedice.naša Paolica narasla 3cm,i dobila 700g,i glavica joj narasla za 2,5cm!prezadovoljni smo,rekla nam je da samo tako nastavimo sa cicanjem,samo ćemo morati na fizikalne terapije radi lijeve nogice,nije imala dosta mjesta u trbuhu pa joj lijeva nogica naginje na desno,to u pon moram zvat pa ćemo videt kada moramo krenut sa tim user posted image
kako ste mi vi?baš mi je lijepo kada se ovako lijepo javite pa malo klaframo :)
rekla mi pedica da mogu uvest čaj,ali neću čemu kada mi ovako lijepo napreduje.
e da,oduševio me konzum sa ovim štrumfovima,jučer kupili album pa sad skupljamo sličice,cure su oduševljene :)

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1762
23.8.2013 13:43:43   
mamasita
dodala sam vas u grupu moja podrška dojenju,tamo imate super savjete za dojenje ako vas ikada bude išta mučilo user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1763
23.8.2013 17:12:18   
sarah_zg

pepeljuga 15.6.
user posted image 6.6. Mila user posted image

paola06 28.6. 8.7. Paola user posted image

zvončica1 25.6

Luci.Buci 3.7. user posted image . 11.7. Laurauser posted image

trecabeba 3.7. user posted image 29.6. Vigor user posted image

JELENKO_VG 4.7. user posted image . 13.7. Ema user posted image

TinaRi 4.7. user posted image

angel@ 7.7. user posted image 6.6. David user posted image

mamitasb 9.7.

and1 10.7.user posted image . 16.7. Eva user posted image

Grga_cvarak 12.7. user posted image

plavka 14.7. user posted image 13.7. Klara user posted image

Pipi33 16,7. user posted image 16.7. Lena user posted image

eleazer 21.7. user posted image

marina_si 21.7.

Osmijeh 22.7. user posted image

razmažena 22.7.

*angelina* 23.7.

sanelaemanuel 23.7.

ivanap10 27.7.

Tania 27.7. user posted image

Teabu 28.7.

Astri 29.7. user posted image

bebica11 30.7.

mala lidach 30.7. user posted image ? user posted image

Sarah_zg 31.7. user posted image 3.8. Ana user posted image

Teona 1.8.user posted image 6.7. ? user posted image

mamasita 3.8. user posted image 23.7. Paola user posted image

danijela8 14.8. user posted image 7.8. Maro user posted image

jagoda1 14.8. user posted image 14.8. ? user posted image

zoki 15.8. user posted image

emaemily 24.8. user posted image

marina75 6.9.

YesNo 6.9. user posted image

ruwenzor 7. 9. user posted image

Anamala mama 10.9.

trudnica24 15.9.

keeka 18.9. user posted image

LUNA000 18.9.

fridmani 19.9.

< Poruku je uredio sarah_zg -- 23.8.2013 17:13:08 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1764
23.8.2013 17:14:37   
sarah_zg
Moje dijete danas sisa i spava - zato je popis tu. Molim liepo da nam neke mame jave kako im se djeca zovu. Ja sam čitala postove, ali valjda nisam mogla pronaći sve informacije. Isto tako.. ako sam nekoga zaboravila, javite mi pa ćemo unijeti.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1765
23.8.2013 17:20:13   
mamasita
super za popisuser posted image user posted image user posted image user posted image neka bebulica spava,živjela!!user posted image user posted image user posted image
kada se pola njih ne javljauser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1766
23.8.2013 18:50:07   
emaemily
Nema nas na popisu :) Ivan - 07.08.2013

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1767
23.8.2013 19:00:20   
sarah_zg

pepeljuga 15.6.
user posted image 6.6. Mila user posted image

paola06 28.6. 8.7. Paola user posted image

zvončica1 25.6

Luci.Buci 3.7. user posted image . 11.7. Laurauser posted image

trecabeba 3.7. user posted image 29.6. Vigor user posted image

JELENKO_VG 4.7. user posted image . 13.7. Ema user posted image

TinaRi 4.7. user posted image

angel@ 7.7. user posted image 6.6. David user posted image

mamitasb 9.7.

and1 10.7.user posted image . 16.7. Eva user posted image

Grga_cvarak 12.7. user posted image

plavka 14.7. user posted image 13.7. Klara user posted image

Pipi33 16,7. user posted image 16.7. Lena user posted image

eleazer 21.7. user posted image

marina_si 21.7.

Osmijeh 22.7. user posted image

razmažena 22.7.

*angelina* 23.7.

sanelaemanuel 23.7.

ivanap10 27.7.

Tania 27.7. user posted image

Teabu 28.7.

Astri 29.7. user posted image

bebica11 30.7.

mala lidach 30.7. user posted image ? user posted image

Sarah_zg 31.7. user posted image 3.8. Ana user posted image

Teona 1.8.user posted image 6.7. ? user posted image

mamasita 3.8. user posted image 23.7. Paola user posted image

danijela8 14.8. user posted image 7.8. Maro user posted image

jagoda1 14.8. user posted image 14.8. ? user posted image

zoki 15.8. user posted image

emaemily 24.8. user posted image 7.8. Ivan user posted image

marina75 6.9.

YesNo 6.9. user posted image

ruwenzor 7. 9. user posted image

Anamala mama 10.9.

trudnica24 15.9.

keeka 18.9. user posted image

LUNA000 18.9. user posted image

fridmani 19.9.

< Poruku je uredio sarah_zg -- 23.8.2013 19:02:20 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1768
23.8.2013 19:50:53   
emaemily
user posted image user posted image

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1769
23.8.2013 21:09:24   
ruwenzor
Bok curke! Vidim da je popis obnovljen, sarah user posted image
Samo da vam javim da sam bila na pregledu danas, prema uvz H ima oko 3.300 g, glavica prema izlazu, sve 5 user posted image
Idem nešt pojest i na spavanac, želim vam zabavan vikend

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1770
23.8.2013 23:12:20   
Pipi 33
Vecer cure!
Kako je lijepo čitati kako bebice napreduju kako se vi snalazite s njima, nekako je i meni onda lakse.. Moja L se dosta promjenila u zadnjih tj dana.. Ima uvijek tu večernju krizu od 19.30-22h, plače kad je na cici, nervozna, divlja.. Pa sam i ja počela imati nedoumice i krize oko dojenja, jel fali mlijeka, jel ima grčeve, što se dešava?? Onda sam provela sate i sate trazeci po int o cemu se radi i vidila da puno bebica to radi, da nije stvar da ja nemam mlijeka nego da jednostavno odbijaju, zele se nositi, ljuljati maziti.. Ali danas mi je bio grozan dan, nije spavala 1 h ukupno do navecer, u kolicima je vristala non stop nemirna, do navecer sam bila mrtva, zivcana, depresivna, onda je muz doso s posla i predala sam mu L kao štafetu, izdojila se i otisla pola sata u krevet, jer vise nisam mogla nista! Uspio ju je smiriti, uspavati i sad zajedno uzivamo jos malo u veceri!
Ali sam primjetila da se njemu najbolje smiri navecer, jer osjeti i ona da sam ja nervozna i onda bude samo jos gore! Kako Vase bebice, jer isto imaju te nocne krize i plakanja na ciki?
Sto se tice krvarenja, ja sam rodila na carski i curilo mi je do prije neki dan, znaci malo vise od mj. dana i sad mi vec 3 dana ide neka jaka sluz zućkasto zelenkaste boje! Slj tj Imam pregled kod ginekologa pa cu viditi sto ce reci za to!
Rez od carskog je dobro zarastao, mazem ga vec mjesec dana da se manje vidi!
Eto cure ako ko ima slicne probleme oko dojenja neka me malo smiri, vec sam par puta pomislila da je gladna i da malo uvedem ad mlijeko, ali sam se opametila u zadnji tren, ali u tom trenutku si spreman na sve!
Pusa svima!!!!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1771
24.8.2013 0:01:29   
mamasita
draga pipi,na fejsu ti ima jedna super grupa io zove se Moja podrška dojenju,divnih ženica i divna je grupa.mila,samo nemoj odustajat,znam da te hvata nervoza nakon cijeloga dana,i to i bebolina osjeti,sve one osjete,to sigurno.evo meni je ovo druga dojena beba,N sam dojila godinu dana i žao mi je što E nisam dojila nego samo dva i pol mjeseca,i vjeruj mi da je to sto puta bolje i lakše tebi i sve,evo večeras se šetat išli i baš nam bilo lijepo i dok smo pili cugicu a djeca se igrala na igralištu mi smo dojile,i papalina i ja u duetuuser posted image nema ništa jednostavnije,samo pokrijem pelenom,meni je tom nešto najljepše.nemoj odustajat,mlijeka uvijek imaš,i kada tebi izgleda da su prazne,nisu.evo mi samo sikimo i u mjesec dana smo natukli 700g i to je super i narasli smo 3cm,dojim na zahtjev i sve štima.nznam,ja dok dojim čitam knjigu,pokušam se smirit,ušaltam se u najbolji mogući položaj a da mi je udoban im koliko puta znamo tako zaspat skupa.možda je bušić boli,meni papalina dala one bio gaia kapi pa probaj sa tim,možda joj pomogne,ili kupi kim,od njega čaj napravi on je super za trbušćić,i meni pomaže kada me trbuh boli.uglavnom samo smireno,mislim da nebi ispalo da pametujem,i mene zna nervirat sve oko mene.samo no stres i naprijed.user posted image
laku noć cure.u šetnji bili došli pred pol ure doma.noćka user posted image

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 1772
24.8.2013 8:57:15   
danijela8
Emaemily vidim da smo rodile na isti datum, ja sam isto na carski, ovo mi je bio drugi carski i zabrinula sam se zbog krvarenja jer san prvi put više krvarila, al očito je sve to normalno. Jel ti bio carski pod spinalnom ili općom anestezijom? ja sam ovaj put odlučia da ću pod spinalnom rodit i požalila, otkad sam rodila stalno neke glavobolje kao posljedica anestezije, rekli su mi da je to često kao nuspojava spin.anestezije. Sad mi je još super, u rodilištu nisam mogla ustat od migrena... eto cure, ako imate izbora ja vam preporučam opću anesteziju!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1773
24.8.2013 9:28:54   
emaemily
Jutro ..
Meni danas termin :) A moj misko vec 17 dana s nama :)
Danijela ja sam pod opcom, meni se sve hitno odvilo, krenulo prirodno i odjednom otkucaji jako pali tako da sam doslovno zenu iz sale izbacila, kasnije se zezale da je nisu dobro zasile zbog mene :)) Meni je prvi porod bio prirodan tako da mi je ovo bio sok, s prvim me nije puno bolio rez i sve sam mogla odmah a sad me evo i nakon 17 dana boli iznad reza onaj dio stomaka, rez me malo pecka , svrbi pokretna sam dosta ali zaboli me cesto..imam doktoricu u obitelji pregledala me prije 2 dana kaze sve super rez zarastao, stomak mekan i da je to sve ok..nekoga boli i do 3 mjeseca a nekom stane nakon 10 dana.. ja jos pomalo krvarim i to iskljucivo nakon podoja a ovako ne.. i receno mi je da je to normalno s obzirom da je carski..
I moj bebac izgleda ima grceve kmeci nakon jela moram ga u kolica i malo prodrmuckati i onda zaspe po danu je super skoro cijeli dan spava navecer malo kmeci ali to je super jos uvijek.. Uzivajte mamice s djecicom a cekalice vama sretno :)

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 1774
24.8.2013 17:07:24   
and1
pipi ja neznam jel moja ima te krize ali ona je vecinom "prisiljena" da otplace prije spavanja.. bude placljiva jer je umorna tj. place dok pripremim kadicu jer ju ne mogu drzati tad, onda je mirna i uziva dok se kupa i nakon kupanja ponovno ide plac,nakon sto ju obucem uzmem ju par min dok se smiri te ju ponovno spustam dok stariju pripremim za kupanje i stavim u kadu, onda nju pustim da se bučka a malu dojim i uspavljujem.. ako ne zaspe onda ponovno slijedi plakanje dok stariju izsamponiram i operem.. onda ju stavljam ispred tv-a upalim crtic i uspavam do kraja najmanju.. brzo zaspe od toliko plakanja user posted image

sto se tice lohija jos nisu stale user posted image povremeno, obicno predvecer mi jos bude ruzicasto sto me skroz buni.. valjda bude stalo uskoro sve.. tako i tako sam se pomirila da se ove godine necu vise okupati u moru user posted image

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!