mamasita
|
hej cure jesam vam falila evo platili račune pa nas nazad prikopčali E ima temperaturu evo spava od jedan i pol,P je sada sisala i nastavila spavati a N je sa mm na more otišla,ona uživa.ja sam ok,lohije mi malo krenu malo stanu,kako koji dan.siku papamo ko veliki,i evo jučer smo doslovno cijeli dan visili na cici,i mislim da je mala lidach pisala o tome kako joj je na cici cijeli dan,e pa tako je nama ali kako koji dan,plus one dvije haharice,pa moš mislit veselja uglavnom,htjedoh reći da u potpunosti potpisujem AND1što se sisanja tiče,i svaka čast na produuženoom dojenju,i znam iz iskustva da se treba potruditi i dati sve od sebe jer je to zaista nešto najbolje za bebu(ne osuđujem nikoga,da me nebi krivo razumjele)nego sam probala i jedno i drugo,i stvarno je cica zakon,a skokovi u razvoju postoje,a bože moj,i mi ljudi smo svvakavi,jedan dan ovako drugi dan onako,samo ne odustajet od cice zbog jednog teškog dana da vidite moju Chiaritu kako je narasla,na ciki je cijeli danpapalina je oduševljena što se mojih cura tiče,jako su neposlušne i suosjećam sa vama i znam kako vam je,i nemoguće mi ponekada sa njima,ali bože moj,naviknut ćemo se,E je još gora nego N. di ste žemske
|