|
Pipi 33 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 1:12:48)
|
Ceestitke curama koje su rodile!!!! Joj koliko ce sad biti srpanjskih bebica i to onih na polovici mjeseca[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] ko zna sarah mozda i tvoja bude račica!!!! Plavka i jelenko sutra, pa ja u utorak i mozda jos netko u medjuvremenu! Danas sam bila na predzadnjoj kontroli, kaze dr da je sve super, plodne vode ko u priči, od kontrakcija ništa (ali to nema ni veze kad idem na planirani carski) bebica 3100 i 49cm, sto ga je i iznenadilo, mislio je da ce biti i puno teza i deblja u odnosu na veličinu trbuha [sm=smiley36.gif] Mali mi je rodjen na pocetku ovog tjedna, znaci u 38 tj i Bio je tezak 3700g i 53cm, ko zna kako bi ispalo da sam izdrzala do 40 og tj ili cak prenjela!!!! Ha ha, mali sumo borac[sm=jezicek.gif] Trbuh mi je prosao bez strija,noge ne oticu, hemeroidi se smanjili, sve super, jos da i porod i oporavak prodju dobro po ovoj vručini, onda mogu reci da mi je trudnoca bila za 5, za razliku od prve di sam i povracala prvih 4 mj, noge natecene do kraja, 36 sati trajao porod od kad je pukla plodna voda, na kraju hitni carski... Eto moje drage trudnice i mamice zelim vam svima laku noc i sto manje budjenja, grceva i odlaska na wc![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|