RE: Ljetne bebice u 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

martinic -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.7.2013 16:55:24)

i ja sam u 36 tj...tako je i meni rekao moj ginić .....meni je do sad sve bilo super ali sad me nešto strah tog nalaza...a valjda će sve biti ok..nemogu vjerovati da on toliko može štetiti a radi se samo u trudnoći  i  da se nemaju nikakvi simptomi to  ne vjerujem....ali eto te sve boleštine....strašno

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.7.2013 17:19:53)

danas smo E i ja same doma jer je imala veliku tempicu,neznam odakle se to stvorilo,sad joj je bolje,odmara na kauču.N i mm su otišli na more i do none odd mm-a,ja imam tako puno posla a ništa mi se neda[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]kao i uvijek.
sad sam se najela leda,zaista nisam normalna.P skače i lupa me kao luda,baš imam osjećaj da će iskočiti van[sm=smiley1.gif]
noćas sam lijepo spavala ali me tako grčevi u noge operu da je to za poludit,ja hodam jedva kao da imam najmanje 80god.
Plavka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]jejjjjeeeejjjj neka dođe Klara[sm=sloncek.gif]
Jelenko[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ajde neka i Emić dođeeeee[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
And1 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]možda se još i sretnemo u Rijeci,to bi bila fora[sm=sloncek.gif]
Luci nadamo se da uživaš sa Laurić[sm=sloncek.gif]šaljemo puse
Mala lidach sve će biti ok i držim fige da čim prije ugledaš svoje malo čudo[sm=sloncek.gif]
Sarah nadam se da ti kate neće zasjeniti porođaj[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]ljubim
Martinic biti će sve ok,nemoj se previše zamarati,sve će biti dobro[sm=smiley1.gif]
Emaemily,dušo jesi nam dobro,ma znam ja da jesi[sm=rozica.gif]
Paola šaljemo jednu veliku pusu tebi i maloj Paoli i uživajte i mazite se i pazite[sm=sloncek.gif]
ako sam koga izostavila (a vjerojatno jesam)ne ljutiti se jer me ova trudniička demencija baš pere[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
eh ja brojim još 20 dana,danas sam 37+4[sm=duda.gif]

and1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.7.2013 19:23:39)

plavka kako izgleda to curkanje vode,osjetis da ti curka ili? mislim da je i meni pocelo ali nisam bas sigurna,kad se nakasljem ne ide nista..samo su mi gacice dosta vlazne,cak bi i rekla mokre [sm=smiley36.gif]
i cep mi je poceo jako ispadati,vec 2 tj imam tu gustu sluz-iscjedak pomalo ali evo danas bas brdo ide..
moja V je dobila atb, ima jaaaku upalu desnog uha i lijevo joj lagano,slajma na plucima..uhh bas ju sada moralo uhvatiti [sm=smiley13.gif] iako je ona cijeli dan super,skace,igra se, govori da ju vise ne boli uho hehe

mamasita tko zna,mozda se i sretnemo [sm=smiley1.gif]

danijela samo bez panike, prvo znas i sama da uzv nije precizan uvijek (primjrer mi je luci mislim da su joj rekli da joj beba oko 4,ili preko, luci ispravi ako grijesim, pa je rodila 3400) a drugo i da bude ne mora znaciti da ce te izmuciti [sm=smiley31.gif] moja sestra je malog rodila 4700 mislim i rekla je da joj porod bio super(drugi porod), a prva joj bila 4200 i grozno [sm=wink.gif]

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.7.2013 20:08:32)

and1 možda se sretnemo da[sm=smiley1.gif]
meni ta sluz već isto dosta vremena curka,i ja nosim dnevne uloške jer mi gaćice baš vlažne znaju biti.u nedjelju mm ide po lrevetić i kolica i hranilicu koju smo frendici posudili jejjjj,jedva čekam ,još amo da posložim si torbu za rodilište.
ma da to sa mjerama uopće nemora tako bit,E i N su bile velike bebe,preko 4kg a govorila mi je ginićka da će imati obadvije 3,5kg,pa tako P koja sada ima 3kg bude ogromna bebolina[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]
di ste cure i šta radite
E je baš bubani,čudno mi ju je tako gledati,slabo je jela,sad ima 37,2 jadno mače moje.

jagoda1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.7.2013 21:46:02)

bas se nisam javljala dugo ali pratim vas, ja sam na mirovanju, vec neko vrijeme, otvorena , ali tesko mi je mirovati uz malog od 4 god u kuci, pogotovo sad kad je i ekipa iz vrtica na odmoru. jos je dobio ospice pa se cijeli dan vrtim oko njega, navecer padam izmorena na kauc i svaku vecer imam osjecaj da cu roditi :) a jos mjesec dana

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.7.2013 22:23:58)

Martinic, ne trebaš se oko toga toliko brinuti. To se uspješno liječi antibiotikom i nema opasnosti za bebu. Bitno je napraviti taj bris, a možda i nemaš to. Čuj, u trudnoći se poremeti imunitet pa dobijemo neke beštije koje inače ne bi.
Jagoda, drago mi je da si se javila. Misliš kozice ili bas ospice?
Moj isto ima 4 godine i jos je tjedan dana u vrticu, a onda ne znam kako cu s njim. Sva sreća imamo dvorište!
Plavka, sretnooooo!

plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.7.2013 22:52:58)

Curke, evo da se javim još prije poroda....
Mm i ja smo otpeljali D. kod moje sekice da ujutro nenapravimo pomutnju, tako da bude 2 dana kod nje na čuvanju da mm može sve pripremiti za naš dolazak....
Ja sam uspijela danas opeglat sav veš i spremiti stan koliko-toliko, napunit im frižider i sad mogu ići malo odmarat za sutrašnji dan D. Ovo je doba kada Klara igra gumi-gumi u trbuhu nadam se da zna kaj ju čeka sutra...
Imam ogromnu tremuuu, ona je aktivna do besvijesti, trbuh mi je još visoko gore, godišnji odmori su u tijeku i još je sutra subota, samo da sve prođe o.k.
And, u prvoj trudnoći su mi bušili vodenjak, tako da neznam šta znaći kada pukne sam od sebe a danas mi je dr. rekao da imam skroz malo plodne vode, znaći da je negdje iscurila, jedini simptomi su mi bile često vlažne gače, možda kadkad i mokre ali ništa pak zabrinjavajuće ili u nekom kontinuitetu, ja sam to pripisivala hormonima i vručini......
Jelenko držim ti fige da ti sutra sve o.k. prođe.... i vama ostalim curkama malo vibrica [sm=sloncek.gif]
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.7.2013 22:59:10)

Plavka, jel bio dr. M danas ili? Nadam se da će sutra biti neki spretan i sposoban i da će sve proći ok. Ne mogu svi bit na godišnjem!

plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.7.2013 23:09:05)

Da, dole su mi u ambulanti napravili klasičnu obradu onda sam ga sačekala gore da me dođe pogledati!
Koliko sam čula navodno je i u pon. još tamooo i onda g.o. a tko bude sutra pojima nemam, samo sam čula sestru kako me je upisala za rađanje-indukcija po njegovoj preporuci!

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.7.2013 23:20:51)

Bit će sve ok, ipak je on šef, moraju ga slušati! Mene sve boli večeras. Valjda sam se preforsirala. Pola dana sam bila u gradu, a onda sa sveki nabrala 10 kg višanja! Strgana sam! Javi se sutra i sretnoooo! A ko zna, možda i ja dodjem na red do ponedjeljka!

Pipi 33 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 1:12:48)

Ceestitke curama koje su rodile!!!!
Joj koliko ce sad biti srpanjskih bebica i to onih na polovici mjeseca[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] ko zna sarah mozda i tvoja bude račica!!!!
Plavka i jelenko sutra, pa ja u utorak i mozda jos netko u medjuvremenu!
Danas sam bila na predzadnjoj kontroli, kaze dr da je sve super, plodne vode ko u priči, od kontrakcija ništa (ali to nema ni veze kad idem na planirani carski) bebica 3100 i 49cm, sto ga je i iznenadilo, mislio je da ce biti i puno teza i deblja u odnosu na veličinu trbuha [sm=smiley36.gif]
Mali mi je rodjen na pocetku ovog tjedna, znaci u 38 tj i Bio je tezak 3700g i 53cm, ko zna kako bi ispalo da sam izdrzala do 40 og tj ili cak prenjela!!!! Ha ha, mali sumo borac[sm=jezicek.gif]
Trbuh mi je prosao bez strija,noge ne oticu, hemeroidi se smanjili, sve super, jos da i porod i oporavak prodju dobro po ovoj vručini, onda mogu reci da mi je trudnoca bila za 5, za razliku od prve di sam i povracala prvih 4 mj, noge natecene do kraja, 36 sati trajao porod od kad je pukla plodna voda, na kraju hitni carski...
Eto moje drage trudnice i mamice zelim vam svima laku noc i sto manje budjenja, grceva i odlaska na wc![sm=smiley1.gif]

JELENKO VG -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 6:56:16)

Dobro jutro trudnice i one koje već drže svoje bebice!!!!
Evo da se prijavim na kratko!!
Odoh sada na pregled,vidjet ćemo kako će se odvijati situacija...Mene i dalje ništa ne boli,dobro se osjećam osim što sam već pomalo nervozna,ali valjda je to normalno[sm=smiley36.gif]
Danas 41+2....moja mala tvrdoglavica se udomaćila i neće pa neće van....[sm=smiley36.gif]
Sada vas sve pozdravljam i šaljem puno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]..i da što prije beboline krenu!!!
Javim se kada ću biti u mogućnosti
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

and1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 8:13:40)

jelenko i plavka sretno! zelim vam sto brzi i laksi porod, da tvrdoglave cure ne izmuce puno svoje mamice.. ajme kako lijepo jos cete danas drzati svoje bebice [sm=smiley27.gif]

SRETNO! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 9:04:40)

Jutro, ljetne! Mene jutros sve boli, leđa pogotovo! Ne znam jel od umora il je to neki znak. Al barem sam se naspavala! Moj sinek i ja smo se tek probudili. On je vec pred TV- om, a ja pijem kavicu. Sretno curkeeeeee! Idemooooooo!

paola06 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 9:22:52)

Dobro jutro cure!
Evo da se i ja malo javim,moja pospanka spava tak da imam praznog hoda[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Plavka, sretno danas,vjerujem da ćeš ti to brzo riješiti i brzo se maziti sa svojom curicom.
Jelenko, i tebe bi danas mogli zadržati u bolnici, mene su zadržali sa 41+2 rodila dan kasnije[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Držim palčeve da sutra imaš svoju Emicu u rukama[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image]
Ostale cure,želim vam ugodne trudničke dane,mazite se sa svojim bušama,koliko vas sad možda živciraju i smetaju falit će vam[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pusa čekalicama,mamama i bebicama

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 11:05:46)

jutroooo debele i one koje to više nisu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
vidim da je sičuejšn jako napeta[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
PLAVKA I JELENKO [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]želim vam svu sreću svijeta[sm=sloncek.gif][sm=smiley1.gif]
ja san opet loše spavala,zaspala tek kada je mm otišao na posao,nikako se nisam mogla namjestit,bole me leđa i išla sam jedno sto puta na zahod,P me izubijala noćas,i umorna sam ko pas,da mogu odležala bi cijeli dan

JELENKO VG -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 11:28:32)

Pozdrav!!!!
Pustili me doma s pregleda,kaže doktor da sam se u zadnja dva dana počela otvarati,ctg bilježi trudove a i ja ih napokon počela osjećati...No,još nisam za porod...ako se ništa ne desi preko vikenda,u ponedjeljak je zadnji dan do kada mogu čekati pa me naručio za hospitalizaciju.Iako bi ja najrađe da krene prirodno kak spada da izbjegnem bilo kakve idnukcije...
Plavka-sretno i želim ti danas bebicu da držiš[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 12:26:25)

JELENKO [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]ajde sve će biti u redu,ako nebude sutra u ponedjeljak je tvoj dan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
kako te boli?leđa i to?jooooj počele nam beboline sad kada sve navale[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
ja sve nešto već počistila,baš me neka manija ulovila,plavka me inspirirala sa tim da je sve pustila čisto [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
pa reko da i ja pospremim evo ručak se kuha,promjenila posteljinu,curke se igraju,E više nema tempicu...mm radi ujutro....pusač

mala lidach -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 14:14:40)

pozdrav curke! [sm=bravo.gif]
evo da se javim! [sm=smiley1.gif] u ponedjeljak idem na ctg pa da vidim sto ce dokt reci..
bila sam u cetvrtak, ali se nisam narucila ( to mi je prvi ctg) pa ni ne znam kako to ide imala sam samo uputnicu! [sm=zmeden.gif] pa me dokt lijepo izvrijedjala, povisila ton itd, itd [sm=smiley19.gif] pa sam odlucila doci u pon kad se smiri malo!
trbuh mi se vec spustio dosta, imam lazne trudove i dalje..nadam se uskoro stize [sm=duda.gif]

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 14:24:58)

mala lidach ajde neka te ne brinu doktori,znam da je grozan osjećaj a pogotovo kada se svi drže svisoka[sm=smiley13.gif]ali bit će sve ok.
glavno da je bebac ok izdržat ćeš još malo....ja danas imam baš jaki pritisak dole

JELENKO VG -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 14:31:12)

UUUUu sve više trudilica[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
A od kada sam došla s kontrole,počela sam osjećati trudove sve jače i češće.....krene s leđa,pa naprijed...sad čekam da vidim šta će se dogoditi..Mislim čak da je doktor malo potaknuo sve to nakon pregleda plodne vode....
Čekam da me počne jače boliti.....pritisak mi je dolje baš jako i imam osjećaj da mi nije još puno ostalo[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 14:35:53)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]navijam za tebe i Emić[sm=smiley31.gif]
imam pritisak i ja samo vjerojatno nije isti kao kod tebe ipak si ti ohohoh preko termina a ja imam još dva tjedna iako mi je ginić rekao da bi mogla ove dane,kako je krenulo sve ćemo termin prenjeti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

and1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 15:01:44)

jelenko nadam se da ce se pokrenuti.. tako je i meni jucer bilo,cijeli dan..namjerno je malo "procackao" ali se dok sam isla spavati smirilo.. nadam se da kod tebe ipak nece biti takav scenarij i da ce te krenuti vise :)

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 15:10:19)

and1 kako je tebi danas?ča u ponedjeljak ideš za rijeku

and1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.7.2013 15:17:00)

kako u kojem trenutku [sm=smiley36.gif] par sati me podnosljivo steze,pritisak, ledja, onda popusti pa budem ko nova, pa onda opet iznova [sm=smiley36.gif] zeza a nista konkretno.. mislim da cu ici u pon. to idem tamo u rodiliste ili? se moram mozda telefonski narucivati ili nesto? znas li ista?
e a kod tebe je mozda krenulo gnjezdnje pa budes i ti brzo,ovih dana [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>