|
plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (9.7.2013 7:39:52)
|
Jutro ljetneee, ima li koja da popije još jednu [sm=kava.gif] samnom??? ili još spavate ??? Kasno sinoć mi je mala toliko skakala po trbuhu da sam mislila da će probiti van, nešto prestrašno, čak sam se i zabrinula, sreća danas je pregled pa ćemo vidjeti gdje smo stale.... Sarah naravno da se vidimo ja bum ti imala crne do koljena uže hlaće i gore tuniku najvijerojatnije žešće rozu bez rukava ( možda neku šarenu, još nisam odlučila skroz) bijele kožne japanke, bijelu torbu i nosim ti vip-ovu vrečicu, kosa malo ispod ramena (pramenovi)... Za izlazak iz bolnice sam priredila u onaj dm-ov ruksak jedan bijeli kompletić br.56 hlaćice i gore neka majčica koja se iza kopča, stavila sam i jedan bijeli body sa dugim rukavima i jedan bez rukava, ovisi kaj bude joj htijela sestra obuči, kapicu, pampers pelenu i onu jednu frotir bijelu pelenu na čičak te laganu bijelu dekicu.... Uza sve danas su mi se najavili kasno popodne i gosti, glavno da me zekaju kad budem već rodila a nedaju mi mira niti pred kraj... Šta je sa Luci.Buci jesi li ti koka rodila ili ??? Paola06 isto pitanje??? Jelenko javi šta ima??? Mamasita ma muški su skroz u nekom svom filmu, ja sinoć molim svog da me pogleda kak sam se postrugala i da mi sredi čuču do kraja, on nekaj malo zamahne britvicom i kao gotovo a ja pod prstima osijetim da nije dobro no veli on meni da kaj hoću da neidem na fuc** party hellou [sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif]... Angel bravo za Davida [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...
|
|
|
|