|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
13.2.2013 16:57:12   
Luci.Buci
joj lijepo. ja bi htjela sina, al sam noćas sanjala curicu. Za user posted image imamo ime, a za user posted image još neznamo al imamo popis. Kad će taj ponedjeljak višeee....
jučer navečer sam osjetila nogice kako se odguruju, nevjerojatan osjećaj, jedno vrijeme nisam mogla vjerovati, naravno kad se tak nekej događa mojeg nema pored pa kako da mu onda to objasnim ? nema tih riječi user posted image

(Odgovor članu jagoda1)
Neposredna veza do poruke: 101
13.2.2013 17:32:57   
sarah_zg
Mi smo se curu dogovorili. Muška imena zasad ne spominjemo. Meni se sviđa David, a mm nije još izrazio svoj stav. Rekao je da čekam ponedjeljak pa ćemo razgovarati.
A svima nam se nekako bliže pregledi ovih dana. Ja sam uvijek u strahu što će mi reć za kg, a ona na kraju samo kaže 'pripazite' i to je to.user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 102
13.2.2013 17:47:28   
bebica11
evo i mene, ja sam danas 16 + 2 i termin mi je 30.07 user posted image . ne znam sta nosim jos,za decka imam ime a za curu se jos premisljamo user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 103
13.2.2013 18:25:34   
jagoda1
ako u nas bude user posted image bit ce Tamara, a za user posted image se ne mozemo dogovoriti

(Odgovor članu bebica11)
Neposredna veza do poruke: 104
13.2.2013 22:10:30   
Luci.Buci
SARAH - isto tako i moj neće ništa dogovarat prije nego znamo šta je :) baš smo se lijepo zaredale i jako mi je drago da sam vas pronašla tu jer sam se odselila iz vž u zg i napokon imam s kome pričat i dijelit ovo lijepo iskustvo (posebno jer mi je prvo) .
Želim vam da s elijepo provedete za valentinovo, pišite kako vas je dragi iznenadio. Mi smo se dogovorili da idemo na kupanje u Tuheljske toplice, no mislim mu pripremiti nekakva iznenađenja po stanu kada dođe s posla. Uživajte user posted image

(Odgovor članu jagoda1)
Neposredna veza do poruke: 105
14.2.2013 9:39:13   
Teona
tko slavi neka uziva u Valentinuvu danas (ja ga bas ne volim, nisam bas romanticna dusa :)
imena nemamo, ali 28.02. imam pregled, pa valjda cemo tad asaznati jel m ili z, pa cemo poceti razmisljati i o imenina

Neposredna veza do poruke: 106
14.2.2013 12:03:39   
JELENKO VG
Evo svakim danom sve više osjetim trzaje u trbuhu,ali još ne i one prave udarce...izgleda je je moja curica nježna :)
Doktor je špotao zbog kila,kaže da za 4 tjedna kada mi je idući pregled,mogu se udebljati 1 kguser posted image
Ne znam kako ću to izvestiuser posted image ,valjda sam već kilu dobila idući danuser posted image
Valentinovo ćemo provesti onako uobičajeno,vjerovatno neka večerica i to je to.Ne predstavlja mi taj dan ništa posebnouser posted image
Sretno cure i javite spol kada saznate,za sada cure vode čini mi seuser posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu Teona)
Neposredna veza do poruke: 107
14.2.2013 19:34:51   
Astri
Hello :)

Mi smo u pon bili na pregledu u Švarcovoj i tamo me dok.Šeba poslao na triple test u Petrovu. S obzirom da imam 22god i ne spadam u rizičnu skupinu, moram priznati da me dobrano preplašio.Kad mi je vidio izraz lica utješio me govoreći da je to rutinski pregled i da on svih šalje, ali opet...nije me to baš utješilo...user posted image
Ne spadam u rizičnu skupinu, u obitelji nemam nikakvih bolesti i bebine mjere su sve kako i trebaju biti za 16.tj...nije mi bilo baš svejedno ali sam sutradan otišla u Petrovu i obavila pregled, sad SAMO treba čekati slj. petak i nalaze....
Jel to tako stvarno postalo rutinska pretraga? Mislim, to je ionako samo mogućnost a ne dijagnoza...ne znam...ali iskreno vjerujem da je s mojom bebom sve u najboljem redu :D
E i rekao je da mu se čini da je curica :D
Pozdrav svima i sretan vam dan onih koji vole i koji su voljeni! user posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 108
15.2.2013 3:31:42   
TinaRI
DEČKIĆuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo tata!!!user posted image
termin nam je 04.07 u 21 smo tjednu a trbušina mi je ogromna Šta sa Lanicom nije bio slučaj ovakav bil pred kraj.
Danas je jedna "pametna teta" zaključila da sam trudna i pita me u kojem si mjesecu a ja namjerno sta bi Vi rekli???? ..Kaze ona 6 i pol....
MOOOOOOOOOOLIM??????
user posted image user posted image

< Poruku je uredio TinaRI -- 15.2.2013 3:34:58 >

Lana,19.03.2008
Luka, 04.07.2013

(Odgovor članu Astri)
Neposredna veza do poruke: 109
15.2.2013 9:26:05   
JELENKO VG
TinaRi,čestitam na dečkićuuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu TinaRI)
Neposredna veza do poruke: 110
15.2.2013 9:54:09   
plavka
TinaRi čestitam!!!
Bogme i meni se ćini da mi je u ovoj trudnoći veći trbuh i veći apetit!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 111
15.2.2013 12:37:21   
ivanap10
Hej evo još jedna koja će prilično puhati na ljeto... user posted image
Danas 17+1, termin 27.07.

Prva trudnoća, sve mi je novo i nepoznato...

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 112
15.2.2013 14:48:30   
pepeljuga
Bila na pregledu i sve je super,sutra punih 23 tjedna. Dobila do sada 5 kg,meni okuser posted image
Kontrola za 4 tjednauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ivanap10)
Neposredna veza do poruke: 113
15.2.2013 15:11:45   
sarah_zg
Pepi, drago mi je da je sve ok. Ti si nam prva na redu od ljetnih. Blago ti se za kile. Ja sam 16 tj. +4 user posted image
TinaRi čestitam.
ivanap10 - dobrodošla. Ja sam 31.7. - bumo zajedno?
Astri - ne brini. Svi dr. sada iz nekog razloga šalju sve trudnice na te testove. Meni je drugo dijete i trudnoću mi vodi ista doktorica koja zna moj stav oko svega toga pa nije previše inzistirala, samo mi je rekla da ona treba to reći i kao savjetovati te testove, ali da me ne može natjerati. Također mi je rekla da joj je bilo najteže kad je kod jedne njezine pacijentice taj test pokazao Downov sindrom, a rodilo se zdravo dijete. Ova je jadnica bila pod stresom cijelu trudnoću, a na kraju... sve ok.
Samo se opusti i uživaj u trudnoći.

< Poruku je uredio sarah_zg -- 15.2.2013 15:16:35 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu ivanap10)
Neposredna veza do poruke: 114
15.2.2013 17:12:05   
BUMBI
Pepe drago mi je da je sve okuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 115
15.2.2013 22:09:17   
inesica
Znaci ja moram cekati otvaranje Jesenskih bebica? (28.9.)

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 116
15.2.2013 22:15:10   
sarah_zg
Inesica, neka te kod nas. Jesi bila kod dr.? Nisam stigla pratiti temu odbrojavanje pa ne znam. Dodat cu te na popis kad ne budem na mobu. Ugodnu trudnocu ti želim!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 117
17.2.2013 12:15:51   
Luci.Buci
NEMOJ SE ZAMARATI DOUBLE TESTOM, VELIM JA SPADAM U RIZIČNU SKUPINU S OBZIROM NA GODINE, NO SUTRA IDEM NA DETALJAN PREGLED, 21. TJ. SAM VALJDA ĆU SAZNAT I SPOL. NO UGL. JA SAM BILA SKOMIRANA KAD SAM VIDLA REZULTAT TESTA AL TO JE SAMO RIZIK TO NIŠTA NE ZNAČI SVE DOK NEIDEŠ NA DETALJAN PREGLED KASNIJE. TO JE SAMO RIZIK, A RIZICI POSTOJE UVIJEK I JA BI TO UKINULA. SVE TAKVE BOLESTI SE VIDE NA ULTRAZVUKU KAD DOKTOR PRATI RAZVOJ TRUDNOĆE. NEMOJ SE BEDIRAT SVE ĆE BITI OK user posted image
ČESTITAM NA SAZNANJIMA SPOLOVA I JA BI DEČKIĆA, SUTRA ĆEMO VIDJET DAL ĆE SE TO OSTVARIT. I MENI JE POČELO LAGANO LUPKANJE, KODA NETKO S PRSTOM STISNE NA TRENUTAK, NEVJEROJATAN OSJEĆAJ, SMAO ŠTO TO MOJ DRAGI NEMOŽE I DALJE OSJETITI.
VALENTINO PROVELI NA VEČERI, BILJARU, FLIPERU I 3 SATA KUPANJU U TEHELJSKIM TOPLICAMA :) PREKRASNO. U AUTU SAM SKORO ZASPALA DO DOMA.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 118
17.2.2013 12:19:12   
Luci.Buci
I DA, DOBILA 10 KILA UŽAS, MISLIM DA IDEM NA STROGU DIJETU USKORO

Neposredna veza do poruke: 119
17.2.2013 18:38:50   
trudnica24
evo još jedne za popis... danas sam 10 tj., termin je 15.9., mučnine prestrašne, jučer prvo povraćanje, samo kiselina pošto mi se gadi sva hrana :( s prvim djetetom ništaaa, nisam ni osjetila da sam trudna dok stomak nije narastao. nadam se da će uskoro prestati, jer je nepodnošljivo! k tome, mučnine su cjelodnevne, ustajem i liježem s njima..

naš najdraži ljubić Teo - 01.02.2011.
čekamo seku - sredina rujna 2013.

Neposredna veza do poruke: 120
18.2.2013 8:03:45   
sarah_zg
Jutro ljetne! Ja danas idem na pregled pa se popodne vratim s vijestima! Jučer bila prva prava rasprava o muskom imenu, nije mi se svidjela pa se iskreno nadam da je pisuljica na putu. Bas sam nestrpljiva, ali i pod stresom kaj će mi rec za kg! Ne znam zašto se toliko ne sekiram dok jedem, nego pred pregled. Malo sam iskompleksirana glede kg pa valjda zato :-/

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu trudnica24)
Neposredna veza do poruke: 121
18.2.2013 9:30:34   
plavka
Draga sve bude o.k. pusti sad kile već ćemo se njih s vremenom riješiti user posted image user posted image user posted image .....
Ja se isto malo bediram pa onda dojdem k sebi, glavno da je s bebicom sve pet!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 122
18.2.2013 10:46:52   
angel@
Drage moje dobro vam jutro... kako ste mi...

Nas dvoje smo super,bebicu osjećam svaki dan,a u petak sam na kontroli i na +4 sam sad sam 20+1 ....

Draga Sarah bitno da je sa bebicom sve u redu,ali i ja ti isto imam taj strah od vaganja kod doktora,u stvari više je to nelagoda tako da te razumijem... javi se sa vijestima...

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 123
18.2.2013 14:31:45   
sarah_zg
user posted image je!!!!
Sve je ok, 16+5 sam danas, curka je, rekla dr. da malo usporim ritam, ali sve je super.
I da, 4 kg u plusu i ništa nije rekla. To je kao ok za taj stupanj trudnoće?? A ja se brinula bezveze!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 124
18.2.2013 14:34:55   
BUMBI
Aaaaa,curica je,superuser posted image user posted image user posted image user posted image
Eto vidiš da je s kg sve ok,ti se nepotrebno brinula,samo ti papajuser posted image
Nema rasprave više oko imena za dečkićauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!