|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
8.2.2013 9:26:34   
jagoda1
moje mučnine su tako bezveze, ujutro sam super , popijem kavu jedem, odem na posao, sve 5, tek navecer oko 6-7 meni postane tako loše (bez obzira na hranu koju jedem taj dan, jer sam prvo mislila da to ovisi od hrane ). Jednostavno mi je lose, pomaknut se ne mogu, povraća mi se, jedva klinca spremim u krevet, a o nekim kavicama, druzenjima samo sanjam, jednostavno se skupim na kaucu i tako ostanem satima. bezvezeeeeeee.volila bi da imam jutarnje mucnine nego ovouser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 76
8.2.2013 10:29:22   
plavka
i ja sam imala takve mučnine i to samo navećer za poluditi, uvijek sam išla leći malo u krevet !!!
No sad je sve o.k. prošlo je kad sam ušla u 4 mijesec!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu jagoda1)
Neposredna veza do poruke: 77
8.2.2013 11:02:34   
mamasita
lijep pozdrav user posted image
i mi očekujemo jednu ljetnu bebicu user posted image ,nakon jedne zimske i jedne proljetne bebuške slijedi ljetna,skoro pa smo popunili sva godišnja dobauser posted image user posted image
termin 03,08,2013,mali lavić ili lavica user posted image

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 78
9.2.2013 9:11:15   
JELENKO VG
Još jednom čestitke svim ljetnim mamicamauser posted image user posted image
...u utorak idem na pregled i jako sam znatiželjna dali je user posted image ili user posted image
Ušli smo u 20.ti tjedan i počela sam osjećati neke balončiće u trbuhu,valjda je to znak da se bebač polagano počeo micatiuser posted image .
Jedva čekam da me počne onako pošteno lupatiuser posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 79
9.2.2013 18:15:31   
Astri
Pozdrav svim okruglicama :)
Moji balončići su i dalje tu, neka njih, veselim se jednom poštenom udarcu kad se odluči na njega :)
U utorak idem na uzv pa se nadam saznati kojeg spola čudo nosim, znatiželja me zadnjih dana pošteno kopka :P

Ne mogu pomoći onima koje muku muče s mučninama jer ja nisam imala nikakvih, ali držim fige da vas brzo napuste!
sutra ulazim u 17.tj., trbuh je tu, papamo, rastemo, još malo pa nećemo ni raditi nego uživati u lipšim danima i šetnjama po suncu i uz more...baš se veselim :)

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 80
10.2.2013 0:13:12   
Teona
Pijem Pregnatal i magnezij u granulama. Jutarnje mucnine nisam uopce imala ali znam me rijetko copiti popodne/navece i to sa povracanjem.

(Odgovor članu Astri)
Neposredna veza do poruke: 81
12.2.2013 10:03:42   
Luci.Buci
Boki, ja sam nova tu,
Moja prva trudnoća s terminom 3.7.2013. sa sam u 20-om tjednu. Nešto mi tripple test nije u redu, kao laboratorijski sve 5 al je povećčan postotak kao u 31, 5 godišnjakinje a ja 22.
U ponedjeljak idem u Sveti duh pa će sve detaljno vidjet. Jučer ronila u suzama cijelo poslijepodne nakon 2 sata čekanja kod gin, a došla samo po uputnicu za pregled, kad ono- molim pričekajte vani gin. vas treba i tako čekaj 2 sata i onda ta vijest. Rekla je da nije ništa strašno da će se sve vidjet u pon nakon ultrazvuka. IMA LI KOJA SLIČNA ISKUSTVA?
još neznamo šta nosim...

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 82
12.2.2013 12:17:30   
sarah_zg
Luci.Buci, ja sam sve te testove odbila. Ne znam zašto si ti tako mlada išla na to. Pa nisi neka rizična skupina. Nadam se da će sve bit ok. Javi nam se, svakako.
Ja sam danas 15+6 i sve je ok. U ponedjeljak idem na kontrolu pa ćemo valjda saznati i spol. Nestrpljiva sam i radoznala jako!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 83
12.2.2013 12:52:59   
JELENKO VG
Ja sam išla na te testove,nemam pojma ni ja zašto.Hvala Bogu sve je bilo ok....Mislim da su obavezni nakon 37.godine tako nešto.
Luci.Buci ne brini,vjerovatno je sve u redu.Frendici je također pokazao neki poveći rizik,doktori napravili paniku oko toga,svi se unervozili,skupa s njom i na kraju sve dobro završilo.Inače ta frendica ima nekih problema sa štitnjačom,pa može biti od toga..a i od puno drugih stvari....
Ne brini i nemoj se živciratiuser posted image .
Danas idem na pregled pa ćemo vidjeti spol...valjdauser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 84
12.2.2013 15:35:54   
Luci.Buci
hvala vam obje. Ma gin. me samo poslala i to je to, nisam imala razlog za ne ići isto kako nisam razmišljala i da neidem. Drugi puta neću sigurno. Nema nikakve predispozicije, u obje obitelji su svi zdravi i debeli. Sretno na ultrazvucima i otkrivanju spolova, valjda nisu sramežljive svojim majkama user posted image

Neposredna veza do poruke: 85
12.2.2013 17:16:13   
Luci.Buci
U kojoj bolnici ćete rodit? Ima netko za sv. Duh ?

< Poruku je uredio Luci.Buci -- 12.2.2013 17:19:22 >

Neposredna veza do poruke: 86
12.2.2013 17:18:14   
Luci.Buci
i dal ide sa kojom na porođaj partner? Ja bi htjela rodit u vodi, to mi je oduvijek želja

< Poruku je uredio Luci.Buci -- 12.2.2013 17:19:51 >

Neposredna veza do poruke: 87
12.2.2013 17:52:57   
Teona
mi planiramo da muz bude sa mnom, ali za sad aje sve to samo plan..za vodu bas i nisam razmisljala..

Neposredna veza do poruke: 88
12.2.2013 18:15:47   
Luci.Buci
čula sam da je puno bezbolnije i da se brže porodiš. Znaš možda kakva je procedura i kad treba početi s tim?

(Odgovor članu Teona)
Neposredna veza do poruke: 89
12.2.2013 18:18:39   
JELENKO VG
Bili smo danas na ultrazvuku i curka je,baš sam happyuser posted image
Još se nisam odlučila za bolnicu...ne znam...Petrova je preuređena ali ako mm misli biti samnom,a misli,mora imati taj njihov tečaj koji se plaća i samo kod njih se može polagati.
Ostaje mi vinogradska ili sv.Duh,pa se dvoumimuser posted image

(Odgovor članu Teona)
Neposredna veza do poruke: 90
12.2.2013 18:22:32   
Luci.Buci
to samo u nekim bolnicama može biti partner prisutan ili u svim?
Joooj, čestitam na curici ponosna mama user posted image
u kojem si tjednu? meni nisu htjeli gledati spol prije 18. a sad idem u pon. na onaj ultrazvuk pa će možda i to reći. Imate ime?

Neposredna veza do poruke: 91
12.2.2013 18:39:01   
JELENKO VG
Hvalauser posted image user posted image user posted image
u 20.tjednu sam,bila sam prije 4.tjedna na pregledu ali nije bio siguran,danas je potvrdio :))
Koliko znam u svim bolnicama u Zg-u može biti prisutan,krećem ovih dana u detaljniju pretragu pa javimuser posted image
Zvat će se Ema...to nam je od početka favorit i rekli smo da nećemo mijenjati...Iako bi svi svoje neko ime,kako to inače ideuser posted image

Neposredna veza do poruke: 92
12.2.2013 19:00:00   
Luci.Buci
joj super, bašb lijepo i kratko ime.
Ajde pa javi ako nije problem user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 93
12.2.2013 19:26:12   
sarah_zg
Jelenko, čestitam! Nadam se da je i kod nas curka. Ako je, bit će Ana.
Ja sam prvo rodila na Sv. Duhu i bio je muž sa mnom, kolegica s posla je rodila u Vinogradskoj i bio je muž s njom, za Petrovu treba njihov tečaj koji se plaća 450 kn, čini mi se. Što se tiče poroda u vodi, nisam sigurna da je dostupan u običnim bolnicama, nego samo u ovima tipa Podobnik što se Zg tiče. Znam da ima Rijeka i Varaždin. Ali, ovo treba uzeti s rezervom, jer nisu provjerene informacije. Možda se nešto promijenilo od prije 3 god. kad sam ja rađala prvo.
Morat ću nadopunit ovaj naš krasni ljetni popis. Ima nas, ima.
Sretno svima u nastavku!

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 94
13.2.2013 9:16:51   
jagoda1
joooj i ja bi user posted image user posted image
samo se jos ne moze vidjeti

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 95
13.2.2013 9:38:48   
sarah_zg

pepeljuga 15.6.
user posted image

zvončica1 25.6

Luci.Buci 3.7.

JELENKO_VG 4.7. user posted image

angel@ 7.7. user posted image

mamitasb 9.7.

and1 10.7.

plavka 14.7. user posted image

marina_si 21.7.

*angelina* 23.7.

Teabu 28.7.

Astri 29.7.

Sarah_zg 31.7.

Teona 1.8.

mamasita 3.8.

zoki 15.8.

danijela8 14.8.

jagoda1 14.8.

YesNo 6.9.

ruwenzor 7. 9.

Drage moje, evo našeg ljetnog popisa. Prekrasno izgleda i curke vode - zasad user posted image user posted image
Javite ako sam nešto pogrešno napisala ili nekoga zaboravila!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 96
13.2.2013 10:19:31   
plavka
Oho ho, baš je lijepi popis!!!
Ja sam prvo dijete rodila na Sv.Duhu i bio je mm samnom. Nadam se da neće opet trebati ići na tečaj. Isto tako moram priznati da mi je bio velika podrška i pred kraj kad više nisam imala snage on me je ispravljao u disanju i puno sam mu zahvalna zbog toga!!! A još su mi i prije godinu dana spasili život tamo tako da i ovaj putem idem rađati na Sv.Duh!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 97
13.2.2013 11:13:59   
jagoda1
mi jos ne znamo spol a stalno raspravljamo o imenima user posted image
za curu imamo ime, al za decka se nikako sloziti grrrr

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 98
13.2.2013 13:07:24   
pepeljuga
Evo prve sa popisauser posted image
U petak ujutro nam je pregled,nikako docekatiuser posted image . Inače sam ok,uhvatila me bila neka viroza pa sam bila bas nikakva i pod temperaturom al srica prošlo i touser posted image

Mi isto još ne znamo ime,nekako i ne pričamo još,sve kao ima vrimena. Al zato dica imaju razne prijedloge a najnovije je Zvončicauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu jagoda1)
Neposredna veza do poruke: 99
13.2.2013 13:23:33   
jagoda1
Jel zvončica iz Petra Pana user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!