|
zvončica1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (27.1.2013 11:17:51)
|
Maminangel ja sam prvo u Petrovoj, ali su mi se zamjerile sve sestre i doktori, imala sam velikih problema i težak porod a nitko me nije šljivio, bila sam sama i tako skoro rodila, glavica je bila vani a ja sama u rađaoni pod epiduralnom koja mi nije pomagala niti malo, i derala sam se da rađam, sestra je ušla i rekla ne deri se, prvorotkinja si imaš vremena, onda je pogledala i napravila opću paniku da rađam i sjatilo se 15-ak doktora i stažista oko mene i beba je izašla praktički sama van jer nisu stigli, tresli su ga da se zaplače jer nije odmah zaplakao, užas, drugo sam rodila u Vinogradskoj i potpuno drukčija priča od pretzhodne, zahvalna svima, lijepo su me poslije oprali i sve je prošlo u redu, dojila sam zahvaljujući njima, dok su mi u petrovoj ranile sestre cicu dok su me stiskale..Sad se pregledavam kod svog doktora kojem neizmjerno vjerujem, a na uzv idem u vinogradsku gdje ću opet i roditi. Meni je termin 25.6, ali isto zbog ranijeg otvaranja i problema koje sada imam, ne znam, vidjet ćemo..Samo da bude sve ok sa bebom, ja ću sve preživjeti..
|
|
|
|