|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (20.7.2013 13:22:26)
|
hej, bumbi, sanjala sam vas sve noćas!!! tebe i klince, mislim [sm=smiley36.gif] mi noicu kupamo u moru. isprve smo nosili čamčić i pumpe i podlogu za ispod čamčića pa pumpali, blablaa... samo se iživcirali zbog nošenja, priprema... a na kraju kad bismo mu more stavili unutra, nije se stiglo zagrijati jer: 1. idemo ioanko zbog sunca kasnije na more s njim, tek oko 18h; 2. uspijemo biti max.sat vremena na plažici jer bubica postane umoran. tako da smo prestali i sad ga brćkamo u moru. ako vidimo da je hladnija voda, samo nogice (ako mu paše), ako je topla, onda i cijelog, naravno, postepeno i pazimo da mu paše. uglavnom se smije pa zaključujemo da mu je lijepo. i već smo ispraksirani: dođemo na more, ja u more, mm ga svuče i s njim u plićak. ja se okupam, uzmem miceka i van na sušenje, mm se ode kupat. vrati se, obuče i idemo doma. 50 min otprilike[sm=smiley1.gif] malomu taman, a mi smo se bar osvježili [sm=smiley1.gif] ma, baš, skužila da to šta pišu je sve nekak idealizirano... seraph, jel pojedu voće tako ili ga samo iscijede? sad sam gledala fotkice na netu... ajde, nelly, drži seeeeee! maleni su i to će sve jako brzo proći, na kraju će nam i faliti te muke [sm=smiley36.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|