Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Privikavanje na kahlicu 14.1.2013 14:03:39
|
|
|
|
ucitelj
|
z atemmu i mene jako zanima
|
|
|
RE: Privikavanje na kahlicu 14.1.2013 14:12:03
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nije nikad imao kahlicu,odmah smo ga učili na wc,naravno ima onu daskicu kaj se stavi na školjku krenuli sa 2.4mj,kroz igru,bez skidanja pelena,pitala bi ga i kad bi htio stavila ga uskoro je sam tražio a bio u peleni još tad smo skinuli pelenu i bio u gačama sve skupa mjesec dana trajalo,nije bilo problema preko dana noć malo duže jer se nije budio kad mu se pišalo
|
|
|
RE: Privikavanje na kahlicu 14.1.2013 14:21:25
|
|
|
|
Zvonki
|
Prva curica je već oko prve godine tražila kahlicu kad je osjetila da treba kakati, oko druge godine smo potpuno ostali bez pelene. Druga curica je isto tako tražila oko prve godine ali trebalo joj je malo duže da sama skuži da treba obaviti nuždu u kahlicu. Možda sam i ja malo pogriješila jer sam forsala a ona nije bila spremna. Nakon što sam odlučila ne nuditi više toliko često, nego samo jednom dnevno, u vrijeme kad je inače kakala, ona je počela obavljati nuždu na kahlici. Dakle, moj savjet - nikako požurivati iz bilo kojeg razloga. Imat će te samo konta učinak. Trećoj je trebalo najduže. Ona se uredno sakrila u sobu ili negdje gdje nije na vidjelu nikome i obavila u pelenu. Znam da smo oko 2,5 godine još bili pelenaši i da sam brinula zbog toga Samo ne treba forsirati, znam da je često i okolina kriva kad onako dobronamjerno komentiraju kako je Vaše djete još pelenaš ali svako dijete je individua. Tako da ne treba gušiti njegovu osobu nego mu pustiti da se razvija kako ono želi, a ne kako mi ili okolina želimo...
< Poruku je uredio Zvonki -- 14.1.2013 14:22:16 >
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2013 22:02:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Privikavanje na kahlicu 11.3.2013 12:09:41
|
|
|
|
vandax
|
Moja frendica je kćer počela stavljati s 6 mj. Iskreno mislim da je to prerano i sada ima 16 mj i još uvijek ju stavlja ali naravno nosi pelenu i ne vrši svaku nuždu u lonu. ja mislim negdje s 2 godine početi, mislim da je tada najbolji period.
|
|
|
|
|
RE: Privikavanje na kahlicu 11.3.2013 23:25:02
|
|
|
|
medoKartonski
|
Mi se pripremamo ... :) Imamo godinu dana, pa što bude bude
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!