|
FingerJ -> RE: prekomjerna tezina kao prepreka trudnoci (4.1.2013 11:08:06)
|
Moja vaga je pokazala 98 kg [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] ... novi režim je na snazi od srijede, za sada se dobro držim... Prije sam se uvijek držala neke određene dijete, tipa UN ili čarobna juha i funkcioniralo je ok, skidala sam od 10 do 15 kg koje se nisu vraćale nekoliko godina... al sada ću pokušati baš promijeniti način prehrane na način da minimiziram unos uglikohidrata. Moja seka je smršavila 15 kg od ljeta i ide dalje tako da ne jede kruh, tijesto, krumpir, rižu i sl. (naravno, niti slatko i masno [sm=smiley1.gif]). Ujutro pojede šnitu onog fitnes kruha s posnim sirom, tunom, purećom šunkom i sl, za ručak meso i razno povrće, a navečer obično juhe od povrća (paradajz juha, juha od buće, karfiola, brokule, špinata.... naravno sve bez vrhnja i krumpira ili brašna). Uz to vježba 2-3 puta tjedno (aerobic) i stvarno joj super ide tako da ću se držati sličnog principa... Čula sam od puno cura da su zatrudnile čim su skinule cca 10% tjelesne mase... sigurna sam da ne može škoditi [sm=smiley1.gif] Bucika 001, kako tebi ide? Ja se za sada dobro držim (iako sam cijelu noć sanjala hranu [sm=jezicek.gif] - da sam u nekom hotelu i hodam oko švedskog stola [sm=smiley36.gif])... malo se bojim vikenda, al natrpat ću fridž s vođem, pa kad me uhvati grickanje, primit ću se toga...
|
|
|
|