|
mamacita -> RE: prekomjerna tezina kao prepreka trudnoci (26.1.2013 0:40:24)
|
IZVORNA PORUKA: svrcica FingerJ, žao mi je što nema [sm=rozacrtici.gif], ali bit će. Sigurno da će pomoći promjena prehrambenih navika, uostalom, sama si rekla da ti je liječnik rekao da će ti vjerojatno pomoći gubitak od 10 % tjelesne mase, znači, još malo i [sm=duda.gif] je tu [sm=smiley36.gif]. Cure moje, moja vaga stoji. U četvrtak i petak sam prekršila sve što se prekršiti dalo, a i nisam puno vježbala, jer je zumba bila samo u utorak i nedjelju. Bilo mi je teško u subotu opet ne jesti gluposti, ali valjda mi je pomoglo to što mi uopće nije pasalo to što sam jela čokoladu i grickalice i još navečer. Kao da sam se odvikla od toga i mom tijelu više paše zdravija hrana. FingerJ, pa izgubila si kilu u tjedan dana, to je super. Malo po malo.... Bitno je da ide. [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Ja sam sebi postavila neki cilj od 3 kg mjesečno. Naravno da se nadam da će ići više, ali i da ide manje, nije kraj svijeta. Nisam si htjela postavljati previsoke ciljeve jer mi je onda teže. Mislim da je to ipak nekako dostižno, posebno zato što meni inače kile teško idu dolje, a lijepe se ko blesave na mene. Bucika, eto i ja sam zgriješila. Valjda tako mora biti. Nema predaje. Važno je da ne odustanemo, da uvijek pokušavamo. Mi to možemo. Ako će te motivirati odi malo na youtube pa upiši the biggest loser, pa vidi kako su neki uspjeli smršaviti. Ja sam fascinirana nekim promjenama. [sm=bravo.gif]. Definitivno me motiviraju da ne odustanem. Ucitelj, mamacita? Kako vas dvije? Ja sam prije tjedan dana zaradila upalu grla, te zavrsila na entibiotiku. Tako da sam odustala od vjezbanja dok malo ne ojacam imunitetom. Sve u svemu, i dalje pazim sta jedem. Biljezim svaki zalogaj, i to mi pomaze da konzumaciju drzim pod kontrolom. Radujem se skorom proljecu jer cu tada bez iznimke krenuti vani u jogiranje. Samo naprijed!!! Ja sam odnedavno pocela piti Kefir onaj sa 0.9% masnoce. Popijem ga cijelog od 400ml i prija mi. Cijela ta casa je samo 160 cal i stvarno je odlican za probavu. Probajte ako niste.
|
|
|
|