|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prekomjerna tezina kao prepreka trudnoci
4.1.2013 15:20:41   
ucitelj
i ja sam rekla da cu od sride na rezim pa nis samo trpam usebe user posted image nezz koji mi je k...

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu FingerJ)
Neposredna veza do poruke: 26
6.1.2013 14:09:09   
Bucika001
draga svrcica onda ti drzim fige da uspijes bez obzira na user posted image mozes nam se slobodno pridruziti...

ucitelj,zbnam da je tesko,ali probaj reci ne..skupi snagu..meni je bilo jako tesko krenuti ovoga puta,nekako me ova zima umrtvljuje...ali trudim se..

draga FingerJ evo,ja sam jucer malo zgrjesila..jela sam iza 18h i pojela sam dosta cokolade...hihi...ali evo,vec danas cu pokusat to ispraviti...nije mi ni malo lako ovaj puta..ali ne zelim odustati...na vagu nisam stajala,jer cu ovoga puta pokusati izbjegavati cesto vaganje,skuzila sam da me to nekako opterecuje previse...kako ti napredujes?

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 27
6.1.2013 23:20:03   
mamacita
Ja isto vjezbam, vrlo cesto. Pazim koliko cega jedem. Moram, jer iza sebe izma 4 trudnoce, i 15 kg viska. Kile idu dolje sve teze sa godinama, ima 36. Ali, ja sam sebi pronasla potporu u jednoj prijateljici koja isto tako vjezba. istina ona zivi jako daleko od mene, ali si pisemo svakodnevne rijeci potpore i jedna drugoj izdeklariramo sta smo i koliko vjezbali svaki dan. Potrebno je da sami sebi ne lazete. Nema smisla nesto zapocimati ako nismo sasvim ozbiljni. Meni je cilj zdravlje, a ne trudnoca. Isto volim lijepo izgledati za svog muza. Mm je atletski tip, dakle, bilo bi grozno za vidjeti mene sa velikim viskom kg uz njega koji je slank. Najbolje je zapocimati mrsavljenje sa posjetom kod vaseg dr. Da vam da savjet koliko tjelovjezbe ukljuciti i kada, koju hranu eliminirati a koju smanjiti, a cega jesti vise. Svi smo individualne jedinke, i svima nam ne odgovara isti rezim. Citam po vasim postovima da se bodrite, ali nitko nije napisao koliko ste vremena provele vani brzo hodajuci, trceci, vjezbajuci u kuci, nitko ne pise sta ste jeli za dorucak sta za rucak a sta za veceru. Budite stvarna potpora, uslikajte se sada, pa jednom mjesecno stavljajte nove slikice.
I da, znat cete da ste na dobrom putu, kada vas drugi muskarci pocnu primjecivati sa zanimanjem. A da tek vidite paznju vaseg muza ... kada se sve to zbroji i oduzme, ustrajte, budite hrabre, odlucne, i bezkompromisne (same sa sobom). Vase zdravlje je u pitanju, a samim time i vasi snovi! Sretno cure!

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 28
7.1.2013 16:44:24   
FingerJ
Helooou user posted image

Evo mene, izdržala vikend bez prekršaja user posted image , zahvaljujući dragom koji je krenuo na isti režim, a svojedobno se intenzivno bavio hrvanjem, pa ima iskustva sa skidanjem kila za nižu kategoriju user posted image
... u dvoje je puuuno puuuno lakše, mislim da bi pokleknula da on normalno jede, a ja postim...
Upogonila sam bolju vagu, koja pokazuje 96,5kg, ali se brojka nije promijenila od subote user posted image

Danas idem na vježbanje, pa ćemo vidjeti kako će stanje biti ujutro...

Bucika001, idemo dalje, danas brzo hodanje oko kvarta i čoksa će vaporizirati :) inače, kako se držiš?

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 29
7.1.2013 17:13:49   
svrcica
Hvala ti Bucika, prihvatit ću tvoj poziv. A tko zna, možda se user posted image dogodi i bez namjere.
Mamacita user posted image user posted image za post.
Ovako... ja pazim na prehranu i vježbam malo više od mjesec dana. Za sada sam skinula nekih 4.5 kg. U prva dva tjedna 3,5 i onda nikako, pa nikako, a i malo sam brljavila za blagdane i sad se tek nešto sitno vaga pomakla. Imam 79,5 kg. Cilj mi je doći barem do 60 (na moju visinu je čak i to višak jer sam visoka tek 150 cm). Upisala sam zumbu i idem 3 puta tjedno, a sad sam uvela i vježbanje doma, tako da namjeravam 3-4 dana vježbati, pa jedan ne i tako... Nisam se htjela izgladnjivati, ali sam izbacila slatkiše, grickalice, kruh i ne jedem nakon 18 sati. Nisam skinula puno kila, ali niti ne namjeravam to napraviti na brzaka. Ovakav režim prehrane mi odgovara, jer imam dovoljno energije i nisam gladna. Mislim da ću jedino tako uspjeti, jer je ovo borba na duge staze i gladna ne bih izdržala. Obroke si ne brojim, ali jedem sigurno 5 puta na dan. Namjeravam se vagati i mjeriti svakih 15 dana i to bilježiti. Eto... to je to za sad. user posted image

20.09.2011. - Mateo - mamina mala ljubav

(Odgovor članu FingerJ)
Neposredna veza do poruke: 30
7.1.2013 17:18:26   
svrcica
E da, i FingerJ, nemoj se toliko opterećivati brojkama. Radije se mjeri, ali ni to nemoj raditi svaki dan. Meni je to skroz demotivirajuće kad brojke ne padaju, a i ne mogu od danas do sutra. Znam da je teško odoljeti zovu vage, ali probaj. Meni se čak čini da se vaga nije dugo pomakla baš zbog vježbanja, ali centimetar je i to je važno :).

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 31
7.1.2013 21:59:47   
mamacita

IZVORNA PORUKA: svrcica

Hvala ti Bucika, prihvatit ću tvoj poziv. A tko zna, možda se user posted image dogodi i bez namjere.
Mamacita user posted image user posted image za post.
Ovako... ja pazim na prehranu i vježbam malo više od mjesec dana. Za sada sam skinula nekih 4.5 kg. U prva dva tjedna 3,5 i onda nikako, pa nikako, a i malo sam brljavila za blagdane i sad se tek nešto sitno vaga pomakla. Imam 79,5 kg. Cilj mi je doći barem do 60 (na moju visinu je čak i to višak jer sam visoka tek 150 cm). Upisala sam zumbu i idem 3 puta tjedno, a sad sam uvela i vježbanje doma, tako da namjeravam 3-4 dana vježbati, pa jedan ne i tako... Nisam se htjela izgladnjivati, ali sam izbacila slatkiše, grickalice, kruh i ne jedem nakon 18 sati. Nisam skinula puno kila, ali niti ne namjeravam to napraviti na brzaka. Ovakav režim prehrane mi odgovara, jer imam dovoljno energije i nisam gladna. Mislim da ću jedino tako uspjeti, jer je ovo borba na duge staze i gladna ne bih izdržala. Obroke si ne brojim, ali jedem sigurno 5 puta na dan. Namjeravam se vagati i mjeriti svakih 15 dana i to bilježiti. Eto... to je to za sad. user posted image

ODLICNO!!! Zumba je super, to mi kaze moja prijateljica s kojom sam u vezi za mrsavljenje i vjezbu. O kojoj sam pisala u svom postu. I ja primjecujem da ako intenzivnije vjezbam, da mi kilaza slabije ide dolje, ali vidim da dobivam na misicnoj masi i da mi se koza po cijelom tijelu lijepo zateze. Samo tako nastavi! I rezultati ce doci! Danas sam vjezbala u fitnesu, imam trenera (igrom slucaja) i toliko sam se izmorila od njegovog konstantnom presinga, da sam mislila da sam gotova sa energijom za cijeli dan, no upravo se suprotno desilo, toliko sam poletna i energicnija od vjezbe, da se samo smjeskam po cijeli dan! Partner za vjezbanje ili trener sluzi samo za motivaciju kada smo slabe. Nista vise, oni ne dizu utege, oni ne trce, oni ne skacu, oni ne plesu, oni ne vjezbaju umjesto nas, mi smo te koje sve radimo snagom svoje volje! Zato user posted image za nas!

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 32
8.1.2013 9:16:10   
FingerJ
svrcice, hvala na savjetu user posted image slažem se stobom, no sklona sam postati opsesivna oko stvari na koje zabrijem....pa tako je valjda sad i s ovim mršavljenjem... došla sam do toga da se važem prije i poslje jela user posted image user posted image

Svakih 15 dana mi je malo prerijetko, pa ću uvesti vaganje svaki treći dan... moram imati neku motivaciju jer ako vidim da se ništa nije pomaknulo onda se dodatno zainatim i još više pazim što koliko i što jedem i dodatno vježbam...

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 33
8.1.2013 10:31:11   
Bucika001
svrcica wellcome to club.. user posted image user posted image user posted image

draga mamacita,svaka cast na postu,moram priznati da me je jako dirnuo i poveo na razmisljanje,naime ja sam nedavno skidala kilazu i stigla sam do nekih 100 kg,a moj dragi je bio sretan kao da imam 70...i vidim da bi i on od svega srca volio da skinem kile...

naime ja sam sada dva dana opet popustila...tako se mrzim radi svoje slabosti...nikako konacno reci ne...user posted image user posted image user posted image user posted image
pretprosle godine sam bila na 16kg manje...i tako sam se savrseno osjecala,medutim onda sam se opustila,i eto ga na...opet nabila i jos na proslu kilazu...

ja se ne zelim pridrzavati dijeta tipa UN-a,jer smatram da su jako nezdrave,a ja sam slaba sa imunitetom,tako da hvala,ali ne hvala...i smatram da to nebi nikako bilo dobro za nase user posted image ako bi ostale user posted image ..

ovako,moj rezim,za koji se jako borim da ga se opet pocnem drzati je:vise puta dnevno jesti,ali po malo,izbaciti sokove,grickalice...ako me bas uhvati zelja moze,ali maloooo...saku necega,ili casu soka i to je to...vecera,nikako...naprotiv,poslije 17h nisam vise nista jela...eh da,ono najvaznije vjezbanje...ja vam razderem latino fitnes od renate sopek u sobi i udri...i to je tako zabavno...nesta tipa zumbe,koju ja na zalost nisam u mogucnosti pohadati jer kod nas hvala Bogu nema nista takvoga tipa,morala bih na treninge putovati 50km..
evo...i to nije tako tesko...ali ja nikako da krenem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

i imam jedno pitanje...ako bi sada krenule vjezbati i npr. da se desi mala user posted image a da mi to jos ne znamo...dali bi se nedo Bog mogao desiti spontani?user posted image

(Odgovor članu FingerJ)
Neposredna veza do poruke: 34
8.1.2013 10:49:07   
Renata RR
Vježbati možeš nastaviti i u trudnoći ako si vježbala prije trudnoće. Tempo vježbanja treba prilagoditi tijelu, znači kada te nešto zaboli ili kada nemaš više snage onda prestaneš.

Nemojte se samo opterečivati kalorijama, promijenite stil života. Puno se krećite, šetajte gradom ili u prirodi, ugasite kompjuter i tv i izađite iz kuće. Svima želim da što prije ugledate user posted image !

< Poruku je uredio Renata RR -- 8.1.2013 10:51:01 >

Neposredna veza do poruke: 35
8.1.2013 14:15:05   
svrcica
FingerJ, i ja sam sklona postati opsesivna kad se primim nečega, posebno vageuser posted image , zato i znam kako to zna biti grozno kad se trudiš, a ne vidiš rezultat. Ali svatko ima svoj način kako se nosi sa stvarima. Ja se trudim sama sebe uvjeriti da nije strašno ako se vaga ne miče, da nastavim tako i bude. A ako ne ide, moram još nešto promjeniti.
Bucika, eto vidim da je tvoj plan sličan mojem. Mislim da je to nešto čega bi se mogle pridžavati na duge staze. Samo se ja grickalicama i slatkišima ne želim ni približiti jer sam tako puno puta upropastila sav trud. Ne znam zašto, ali čim zabrljam nešto što si odredim, pa makar jednom, zabrljat ću opet. I onda mi se teško ponovo natjerat na dijetu i kile mi narastu dvostruko. Šteta što u blizini nemaš neku dvoranu za vježbanje. Ali i vježbanje doma je super, imaš odličnu motivaciju user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 36
8.1.2013 22:18:58   
mamacita
Sto se tice lapsuza na dan, dva... nista, sta je tu je... sutra je novi dan, a danas mozes promijeniti ono sto jucer nisi mogla. Moja je slabost obican, najobicniji burek sa sirom. Mislim da bih mogla zivjeti od toga ako bi morala. Cesto sam znala uzeti burek i sjediti u autu i cekati klince sa njihovih aktivnosti... sve dok mi nije doslo do mozga da samoj sebi skodim, i da je burek uistinu visoko kaloricna hrana.
Ja ne mogu a da ne pojedem nesto iza 19 sati. Makar jabuku ili casu jogurta, kefira... bilo sto zdravo.
Ako ostanes trudna, nastavi sa vjezbom. Hodanje i vjezbe sa laganim bucicama ti ne mogu naskoditi kroz trudnocu. No, sada dok nisi trudna, vjezbaj, plesi, gibaj se ... sve sto napravis sada prije trudnoce ce ti svakako koristiti u trudnoci, a nakon trudnoce ti nece biti tako tesko skinuti kile od trudnoce.
Mozete vi to curke! Nema nista ljepseg od znoja nakon i tijekom vjezbanja. Raspalite muziku i uzivajte. Uzmite vrijeme za sebe i svoje zdravlje. Ja joggiram po vani, cak i dok je hladno, obucem par rukava i vjetrovku sa zimskom kapicom i stavim rukavice pa upalim MP3 player i u ritmu cijedim svoje salo. Uzivam u blijedim pogledima pjesaka ili ljudi na autobusnim stanicama kad me vide da "prolepsram" pored njih, kada bi vecina ljudi ostala doma na kaucu kad bi samo mogli.

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 37
10.1.2013 8:20:38   
ucitelj
bokic evo mene opet sori malac bolestan ja ostala bez posla i svasta mi se stumbalo. uglavnom nisam pocela prehrambeni rezim jer mi je glava bila ko luda ovi dana, al posla sam na zumbu i ja imam frendicu s kojom djelim iste probleme ali ona je uspijela otrgnuti se i uvela si rezim i super napreduje. ja jos nisam :( a svima sretno

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 38
11.1.2013 9:53:26   
Bucika001
da,u biti grozno je kako mi ni ne znako koliko si za tih par minuta uzitka skodimo,sto radimo svome organizmu...
ja sam se napokon uspijela suzdrzavati...mislim da je napokon krenulo..vjezbam...nisam se vagala tako da ne znam kakva je situacija ali osjecam po sebi da se vec puno lakse osjecam,samim time sto sam krenula..i nadam se da cu uz Bozju i vasu pomoc ovoga puta napokon uspijeti..
a sto se tice vjezbe ako dode do trudnoce,cure moje hvala vam puno na savijetima,sada znam kako cu se postaviti ako bude user posted image ali za sada ne razmisljam puno o tome,fokusirana sam samo da sebe dovedem u red..
puno mi je lakse kada ovako imam vas..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ucitelj,i meni je bilo strasno tesko ovoga puta krenuti..sjedni sama sa sobom prvenstveno i razmisli si sto si radis,kako bi voljela i sama a i drugi oko tebe (tvoji bliznji) da bolje izgledas (s cime ne mislim da te ovakvu ne vole),ali najbitnije neka ti bude tvoje zdravlje!!probaj si nekako naci poticaj,motivaciju..probaj reci ne..i nemoj se u teski trenucima tjesiti sa hranom..i ja sam u zadnje vrijeme pretrpana sa jako puno briga i problema a i jako puno obaveza,ali napokon sam smogla snage da dam sve od sebe da krenem i napravim u ovom slucaju nesto veliko za sebe!!

FingerJ,draga kako ti napredujes?
mene ovaj vikend ceka rucak sa gostima,jer mi je u pon rodjendan tako da imam veliku borbu..ali ne dam se!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 39
11.1.2013 16:40:53   
svrcica
Učitelj, znam kako ti je. Čini mi se da smo svi mi emocionalni izjelice. Znam da ja jesam. Jučer sam smazala veliku vrećicu smokija (moja slabost) jer mi se sve skupilo. Ali danas je novi dan i idemo u nove pobjede user posted image .

Bucika user posted image user posted image user posted image za tebe! Samo tako nastavi.

Drage moje, ja sam već pokušavala mršaviti puno puta i uglavnom bih izgubila i dobila dvostruko, ali nikad nisam imala pravu potporu i vjerujem da ću je naći u vama i da ćemo si svi međusobno pomoći ovako. Hvala vam na tome user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 40
13.1.2013 21:24:49   
Bucika001
hvala ti draga svrcica!!moju podrsku imas u potpunosti i nadam se da cemo zajedno napokon uspjeti!!

kao sto sam i mislila danas sam zgrjesila...nisam navela bitnu cinjenicu kod svog nacina mrsavljenja a to je da ne jedem kruh..eh,posto smo danas imali rucak,dragi mi je skuhao savrsen lovacki gulas i moram priznati da sam se lijepo najela i to sa kruhom...ali nekako si dajem to za pravo jer ga je kuhao za mene...ali ne odustajem,jer sutra je novi dan,a ja nastavljam dalje sa svojom nakanom...

ljubim vas drage moje!!

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 41
13.1.2013 22:45:41   
mamacita
Eh, kruh! Mozes ti i dalje pojesti snitu do dvije kruha, ali nikako da je to bijeli kruh! Pa niti polubijeli, niti neki nazovi crni, a izgleda bijelji od bijelog. Ja jedem cisti razeni, onaj domaci razeni iz Konzuma, ili Alpski. To si pojedem kada me uhvati zelja za kruhom, i jedna snita toga je dovoljna. Duze se zadrzi u tvom organizmu, jer je razeno brasno kud i kamo kompleksnije od cistog bijelog brasna. I usput... kuham ja po doma svojima, no moj muz ako si utuvi u glavu da ce paziti sta jede, onda pojede jabuku i narancu, a ne moj rucak koji sam izmedju ostalog kuhala i za njega. Tako, da kad smo odlucni... onda uistinu moramo znati reci Ne hvala. Sretno vam!

< Poruku je uredio mamacita -- 13.1.2013 22:46:59 >

Neposredna veza do poruke: 42
14.1.2013 8:50:29   
FingerJ
Evo i mene... ponosno izjavljujem da je u nedjelju ujutro vaga pokazala 95.1 kn, što bi bilo u tjedan dana oko 1,5kg manje user posted image
Čak nisam niti gladovala, niti se mučila... priuštila sam si i desert jedan dan - grčki jogurt s malo meda, također, iako sam rekla da neću jesti tjesteninu, jedan dan je dragi napravio bolognese, tako da nisam imala izbora user posted image , a jučer sam čak drmnula litru pive...
Uglavnom, izbacila sam kruh i krumpir, slatko i klopu nakon 19h, ubacila vježbanje (step aerobic i traka) ... promjene su spore, ali ipak se nešto događa! user posted image Probat ću ovaj tjedan još malo više vježbati, pa si priuštiti domaće pečene kobasice... mmmmm

Bucika, apsolutno je normalno da si malo prekršila s kruhom kod lovačkog gulaša, bio bi grijeh da nisi user posted image , al idemo dalje! Meni kruh uopće ne fali, kad mi dođe, kupit ću onaj beskvasni... meni je grah (na slatu) dobra zamjena za kruh... ne sadrži gluten, ima dosta folne kiseline i vitamina B6, što je super za naše pokušaje zatrudnjivanja, ima i dosta proteina iako je mahunarka...

mamacita, apsolutno se slažem s tobom da je bijeli kruh otrov! Najbolje je zapravo raditi sam svoj kruh, što stvarno nije problem. Napraviš si sam kombinaciju koja ti paše - ja sam ljubitelj raženog sa sjemenkama kima i lana... mmmm... Ako se nekome ne da mjesiti ima i onaj stroj za kruh koji je precool..

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 43
14.1.2013 11:35:51   
mamacita

IZVORNA PORUKA: FingerJ

mamacita, apsolutno se slažem s tobom da je bijeli kruh otrov! Najbolje je zapravo raditi sam svoj kruh, što stvarno nije problem. Napraviš si sam kombinaciju koja ti paše - ja sam ljubitelj raženog sa sjemenkama kima i lana... mmmm... Ako se nekome ne da mjesiti ima i onaj stroj za kruh koji je precool..

Sjajni rezultati kod tebe! Ja sam upravo jucer proucavala recepte za domaci razeni kruh! Odlicna ideja!

(Odgovor članu FingerJ)
Neposredna veza do poruke: 44
14.1.2013 14:10:28   
ucitelj
hellou curke moje mile evo vidi da ste se pokrenile al i ja sam se od petka pokrenila pukla sam sjela sa sobom i raskrstila neman i sad sam trenutno na un dijeti. ja je obozavam jer mi je jako lagana za pratit a sve volim i ima i slana i slatka. e sad nisam se agala jer mi je danas tek 4 dan al se osjecam full cool i usput krenula sam na zumbu 4sata tjedno wuhuu. (p.s. mislim da smo sisle s teme ajte otvorite neku drugu samo za nas izjelice koje utapaju tugu u hraniuser posted image .
user posted image user posted image user posted image samo naprijed drage moje slijedimo se bar na daljinuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 45
14.1.2013 17:26:40   
Bucika001
hehe,to i ja kazem,kakva je to gulas bez kruha...FingerJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako treba i dalje!!!!

i ja se moram pohvaliti da imam 1 kg manje...polako ali je napokon krenulo...i tako sam ponosna!!puna sam volje za dalje!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ucitelj draga samo hrabro,nemoj odustati!!!

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 46
15.1.2013 9:41:44   
svrcica
Bok curke...

Evo da se i ja pohvalim, i moja vaga pokazuje 1,5kg manje. Kao da se napokon nešto pokrenulo. To su valjda skriveni mišići počeli nešto trošiti user posted image . Još malo pa ću stat u hlače od sinovih krstitki, kako se veselim tome user posted image .

user posted image user posted image user posted image cure za vas, vidim da ova podrška funkcionira, sve smo se uspjele pokrenut i počele smo polako skidat kilice. Samo tako dalje user posted image user posted image user posted image user posted image . Od srca vam što prije želim user posted image ogroman ko kuća.

Neposredna veza do poruke: 47
16.1.2013 14:55:26   
Bucika001
Svrcica draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo tako nastavi!

Puno lakse je imati podrsku,znati da nismo same,!!meni to puno znaci..

Da se pohvalim,moja je vaga danas pokazala -2.5 kg,.sto me jako iznenadilo s obzirom na prekrsaje zadnjih dana..jako sam se razveselila! :D

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 48
17.1.2013 10:09:31   
FingerJ
Toooooooooo Bucika user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo svirciceeee user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo tako dalje, nema predaje user posted image

Ja se važem u subotu, pa ćemo vidjeti kakvi su ovotjedni efekti! U svakom slučaju, osjećam se puuuuno bolje, tako da i ako se ne pomakne brojčica previše, ja sam zadovoljna!

Bucika, uskoro je the day kada user posted image ne bi trebala doći... kako se osjećaš po tom pitanju? Meni se čini da opet ništa... iako previše analiziram moguće simptome... no ima još vremena, prvo je bitno skinuti kilice, a onda će se mrve hvatati ko lude user posted image

ucitelj, UN dijeta je meni isto super, i prije sam stvarno dobre efekte s njom postizala... jedino, na glasu je kao prilično nezdrava... no treba to zanemariti - ako tebi paše, onda je dobro user posted image samo tako dalje!!!

Neposredna veza do poruke: 49
17.1.2013 14:53:38   
Bucika001
Draga FingerJ hvala ti,ja cu se truditi i dalje!drzim ti fige,meduti nisam sigurna gdje je pisano da pomak na vagi nije siguran pokazatelj mrsavljenja da bi trebale mjeriti opseg struka..da to pokazuje prave rezultate!

Ja smatram UN dijetu jako nezdravom,cula sam za puno slucajeva bubreznih kamenaca kao posljedica drzanja te dijete,ali ako nekome odgovara..ja bi preporucila savjetovanje sa ljecnikom..

Uh draga,blizi se,da..gle,nikako se ne obeshrabljuj,dok nema user posted image uvijek postoji mogucnost za user posted image !
Mene vec par dana prate vrtoglavice,s kojima nikada nisam imala problema,,no njih pripisujem vremenu..ono sto mene cudi je to da me uopce ne bole grudi,sto je obavezno pred user posted image kod mene..no to pak pripisujem ponovnom mogucem kasnjenju user posted image bojim se uopce nadati.. user posted image

Kakve ti simptome draga imas?

(Odgovor članu FingerJ)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!