mamacita
|
IZVORNA PORUKA: svrcica Hvala ti Bucika, prihvatit ću tvoj poziv. A tko zna, možda se dogodi i bez namjere. Mamacita za post. Ovako... ja pazim na prehranu i vježbam malo više od mjesec dana. Za sada sam skinula nekih 4.5 kg. U prva dva tjedna 3,5 i onda nikako, pa nikako, a i malo sam brljavila za blagdane i sad se tek nešto sitno vaga pomakla. Imam 79,5 kg. Cilj mi je doći barem do 60 (na moju visinu je čak i to višak jer sam visoka tek 150 cm). Upisala sam zumbu i idem 3 puta tjedno, a sad sam uvela i vježbanje doma, tako da namjeravam 3-4 dana vježbati, pa jedan ne i tako... Nisam se htjela izgladnjivati, ali sam izbacila slatkiše, grickalice, kruh i ne jedem nakon 18 sati. Nisam skinula puno kila, ali niti ne namjeravam to napraviti na brzaka. Ovakav režim prehrane mi odgovara, jer imam dovoljno energije i nisam gladna. Mislim da ću jedino tako uspjeti, jer je ovo borba na duge staze i gladna ne bih izdržala. Obroke si ne brojim, ali jedem sigurno 5 puta na dan. Namjeravam se vagati i mjeriti svakih 15 dana i to bilježiti. Eto... to je to za sad. ODLICNO!!! Zumba je super, to mi kaze moja prijateljica s kojom sam u vezi za mrsavljenje i vjezbu. O kojoj sam pisala u svom postu. I ja primjecujem da ako intenzivnije vjezbam, da mi kilaza slabije ide dolje, ali vidim da dobivam na misicnoj masi i da mi se koza po cijelom tijelu lijepo zateze. Samo tako nastavi! I rezultati ce doci! Danas sam vjezbala u fitnesu, imam trenera (igrom slucaja) i toliko sam se izmorila od njegovog konstantnom presinga, da sam mislila da sam gotova sa energijom za cijeli dan, no upravo se suprotno desilo, toliko sam poletna i energicnija od vjezbe, da se samo smjeskam po cijeli dan! Partner za vjezbanje ili trener sluzi samo za motivaciju kada smo slabe. Nista vise, oni ne dizu utege, oni ne trce, oni ne skacu, oni ne plesu, oni ne vjezbaju umjesto nas, mi smo te koje sve radimo snagom svoje volje! Zato za nas!
|