maminangel
|
Pozdrav,,draga Vjeverica,,šta reć,,da, moj indijanac ima dvije godine i još uvjek se uspavljuje jedino i isključivo sa dudom.Ima pun krevet duda,jedna u ustima,drugom se gladi po licu a treća u drugoj ruci,koma ti je dudek moj tako ako koja padne iz kinbača uvjek ima rezervu ,,sva sreća da ih ne navlači po cjele dane nego samo za spavanje,ostavit ću mu još malo makar ga polako pripremam da Bobi dolazi i krade dude ...Moja djeca su čim su se rodila prihvatili dudu,znam reći da su se rodili s dudom,tako da je to jedna velika prednost kod noćnog spavanja...A ovako ću ti reći za druge ukućane,,sa prvom bebom mi je bilo žao muža,kao on radi,netreba ga uznemiravati po noći,a onda sam ja počela raditi s godinu dana i dalje je još dva mjeseca dojila,noćima ne spavala...Ma daj molim te mi smo žene fakat ponekad glupe,to je djete njegovo isto kao i moje,pa nisam ga sama niti željela a niti pravila,tako da sam s drugom bebom skroz okrenula ploču..Znao je reći kako je mala bila mirnija kako nikad nije plakala,a on mali drečavac,a zapravo njega sam pustila da plače,joj,joj,ti muški..Malo sam otišla u krivo,,pusa vam mame..
|