|
Teabu -> Rastava i nova veza (7.10.2012 11:08:36)
|
Heeeyyy... nisam nasla temu gdje bi ovo svrstala... naime, rastajem se od muza, rastava je na sudu od travnja.. u tom braku zajednicko nam je bilo samo dijete, radi trbuha smo se nazalost i zenili.. znaci, nikad nikakvi razgovori, nista zajedno... svako je zivio svoj zivot..i zato sam se i odlucila na rastavu.. sad tek krecemo na razgovore u socijalnu skrb za dijete, dijete ima 14 mjeseci... ja imam novu vezu.. pocelo je neplanirano, sve prijateljski, ali eto zaljubilji smo se.. slazemo se, pasemo si, podrzavamo se, dijete ga je jako dobro prihvatilo, i on dijete.. sad mene zanima, sta ako ja zatrudnim a rastava jos nije gotova jer u ovoj drzavi se ceka za rastavu duze nego za pripremanje vjencanja? Skrivamo se od svih, nitko ne zna za njega, ne zelim da se zna dok nne potpisem rastavu..jer, ljudi su okrutni... ali zanima me sta ako se desi trudnoca.. da li je netko bio u slicnoj situaciji kao ja? i zanima me da li netko zna koliko traju razgovori na socijalnom, kako to sve izgleda, jako me strah svega toga.. bojim se da ovaj moj sadasnji muz ne pokusa uzeti dijete.. i jako se bojim da bi njemu pripalo dijete.. ajme, 1000 strahova i pitanja u glavi..
|
|
|
|