S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

emamma -> S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (6.10.2012 15:03:10)

pozz svima!!
neznam jel tema već bila ili ne (ako je sorry nisam vidila).trudna sam treći put i JAKO nestrpljiva da saznam spol svoje [sm=duda.gif] .U prvoj trudnoći mi je gin.već sa 2 i nešto sitno mj rekla da je [sm=rozacrtici.gif] i tako je bilo,u drugoj mi je tek s nekih 13 tjedana rekao da je [sm=modricrtici.gif] isto tako je i bilo,a sad sam trudna 11tj na kontroli sam iduću sedmicu i već mislim pitat svog ginića jel [sm=rozacrtici.gif] ili [sm=modricrtici.gif] ,kada ste vi najranije vidile spol?

anamarijapupek -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (6.10.2012 18:19:39)

nama je gin. rekla sa 12 tjedana da vidi nešto ali da ne voli tako rano govoriti što. Mi odmah zaključili da je dečko [sm=smiley36.gif] Došli na pregled sa 16 tjedana i pitamo ponovno gin. jel se vidi spol. Kaže 99% curica. I je curica [sm=bravo.gif]

modesty blaise -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (7.10.2012 15:30:09)

i ja saznala u 12 tjednu

danijela8 -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (7.10.2012 17:26:52)

ja sam tek u 19.

newmum -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (7.10.2012 18:28:45)

Sa 17 tjedana sam saznala da je [sm=modricrtici.gif]

tamy87 -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (7.10.2012 21:27:39)

s 18 tj. saznala da je curica [sm=bravo.gif]

cuba -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (8.10.2012 8:29:36)

Ja sam saznala u 17 tjednu da čekamo frajera[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (8.10.2012 8:50:01)

S 15 mi je rekla da misli da je dečko,a s 18 to potvrdila[sm=smiley1.gif]

Sunshine28 -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (8.10.2012 13:34:04)

u 20. tjednu, i odmah su mi rekli da je 99 posto curica, tako je i bilo

emamma -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (9.10.2012 13:26:54)

sutra sam na kontroli i jedva čekam pitati dal se većš može vidjeti

malichka007 -> RE: s koliko tijedana ste saznale spol svoje bebice (12.10.2012 21:22:06)

nama je u 17.tjednu rečeno da je valjda curica, sa 19 tjedana je 4D to potvrdio[sm=bravo.gif]

Papalina -> RE: s koliko tijedana ste saznale spol svoje bebice (13.10.2012 17:45:59)

mi u utorak idemo na pregled...[sm=bravo.gif]
sad sam 14tt...dal mislite da imam izgleda da u utorak vidim spol?? ili je još prerano,,,?

ma da mi bar daju nekakve naznake šta će bit...jao kako bi htjela saznat [sm=smiley14.gif]

seraphyme -> RE: s koliko tijedana ste saznale spol svoje bebice (13.10.2012 17:51:47)

prerano

emamma -> RE: s koliko tijedana ste saznale spol svoje bebice (15.10.2012 15:02:32)

IZVORNA PORUKA: seraphyme

prerano

mislim da nije prerano obzirom da su moje obje prijašnje trudnoće ,hoću reć spol mi je rečen prije 12 tt.ja sam svog gin.i ovaj put pitala s 12t al neće da mi reče dok nebude siguran(što znači da je on već vidio al će na 4d još provjerit) idem na 4d sa 14 tjedana pa ću ga ponovno pitati!!!

Papalina -> RE: s koliko tijedana ste saznale spol svoje bebice (15.10.2012 15:12:35)

emamma iz tvojih usta u božje ušiiii [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mislim, sigurno vam zvučim ko neka luđakinja, i ni sama neznam zašto me to tako jako muči [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ali takva sam, bi rekli naši stari-kurjoža baba [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

hhehe, i moji mi govore da šta će mi to...ali ja jednostavno želim samo znati dal da i dalje pikiram samo rozu boju ili ne [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

seraphyme -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 15:15:57)

sa 12 tjedana se spol pogađa, a ne vidi

Papalina -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 15:19:46)

[sm=jezicek.gif] ova SERAPHYME će me ubit u pojam [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif]

seraphyme -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 15:27:13)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Papalina -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 15:35:37)

samo se ti smij... [sm=jezicek.gif]
a ne, sad ozbiljno... koliko vidim po tvojim postovima, zaključujem da radiš u bolnici, ili si sestra il tako nešto...jesam pogodila?? [sm=smiley1.gif]

Lotte -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 15:36:25)

Ha ha aha, Seraphyme i Papalina - super ste[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] (inače slažem se sa Seraphyme)

emamma -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 15:38:39)

neznam po čem si tako sigurna u to obje prijašnje trudnoće spol sam vidila do 12tt i tako je ostalo i na porodu(dakle nije bilo nikakvih nagađanja)možda si ti imala "loše iskustvo"s nagađanjima.Sasvim normalno je da žena želi znati spol svoje nerođene bebice,kao u mom slučaju da doma imam oboje al i to oboje ima svoje želje pa zašto bi čekali još do rođenja [sm=duda.gif]kada neživimo u kamenom dobu i imamo sve moguće uređaje kojima možemo vidjeti spol?

seraphyme -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 15:39:28)

papalina primalja sam, zato i znam mrvu više o nalazim uzv. puno previše se svi drže tih procjena o spolu, težini i sl. na tim ranim ultrazvucim je najbitnije nabrojati ima li beba sve, ev procijeniti težinu i dob trudnoće.

seraphyme -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 15:41:54)

IZVORNA PORUKA: emamma

neznam po čem si tako sigurna u to obje prijašnje trudnoće spol sam vidila do 12tt i tako je ostalo i na porodu(dakle nije bilo nikakvih nagađanja)možda si ti imala "loše iskustvo"s nagađanjima.Sasvim normalno je da žena želi znati spol svoje nerođene bebice,kao u mom slučaju da doma imam oboje al i to oboje ima svoje želje pa zašto bi čekali još do rođenja [sm=duda.gif] kada neživimo u kamenom dobu i imamo sve moguće uređaje kojima možemo vidjeti spol?
a nisam ja nerazumna nit sam imala loše iskustvo(briga mene što ću roditi i kakve boje će bebi biti robica). samo velim da je rano. zašto? "jajca" i velike usne izgledaju jako jako slično na uzv u toj dobi, eventualni pimpač može biti pupkovina između nogu. kako sam rekla, to je samo nagađanje

Papalina -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 15:54:24)

kako god okreneš, bilo da se netko slaže ili ne, ja ipak jesam za nagađanja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
i znam zbog lanjske trudnoće da se plod zatvara u 13 tt, i da se onda vidi dal je sve u redu... i malo bolji utz može sa 14-15 tt utvrdit spol tako mi je rečeno u bolnici prošli tjedan...a pošto sam ja 14-15tt onda ima nade [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
NE ODUSTAJEM [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

seraphyme -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 16:04:30)

nisam ja ni rekla da ne pitaš, al nemoj se držati 100% i kupšovati roza ili plavo

Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>