RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

lovely -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 16:21:49)

ja isto mislim da je to prerano da bude sigurno.Ja sam pitala u 4 mjesecu trudnoce,pred kraj,i drugi put kad sam dosla (mjesec dana kasnije)da mi potvrdi da je curica pa mi je slikao na ultrazv.da vidim [sm=smiley36.gif] da ne bude zabune u 4 mj.a kamoli sa 12 tjedana.Mom bratu su pricali do 5 mjeseca trudnoce (mislim ne njegove [sm=smiley36.gif] )da je curica a u 5 mjesecu da je ipak decko i rodio se decko.Ja sam bila isto nestrpljiva,da se ne dogodi da mi [sm=modricrtici.gif] bude u rozom al se rodila [sm=rozacrtici.gif] [sm=duda.gif],na svakom pregledu sam se nadala da ce vidjeti.A onda mi je dosla jedna cura i rekla da se njoj nije vidjelo do 9 mj.jer se beba nikako nije htjela okrenuti i stalno se micala na ultraz.tako da sam bila sretna da sam saznala prije nego se rodila,da joj mogu sve pripremiti...[sm=smiley1.gif]

Papalina -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 16:41:58)

ma daj, kakvo kupovanje....još je rano, a uostalom nadam se da će mi drugi sve kupovat šta se tiče robice da nemoram puno trošit [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ma baš mi je zabavno na ovom forumu [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

lovely -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (15.10.2012 17:04:40)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] joj ja sam bila toliko nestrpliva da sam pocela sve vec spremati od 4 mjeseca trudnoce i islo mi na zivce kad bi mi rekli pre rano je e meni nije.Kad sam rekla jednoj frendici mislim u drugom mj.trudnoce da sam trudna,rekla je pre rano je za pricati,kao da se ne dogodi nesto lose,moj odgovor je bio:moja beba je borac i nece se dogoditi nista lose,stvarno se rodila ZILAVA.Ja sam dobila dosta toga, od robice na dalje...rano sam pocela slagati,sve prat,peglati I OPET BI,jer mi je kasnije bio toliki trbuh i vrucina nesnosna da nebi mogla nista tj.namucila bi se..a racunala sam da mi je lakse da sredim ranije..

MissMolly -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (16.10.2012 12:07:29)

IZVORNA PORUKA: seraphyme

sa 12 tjedana se spol pogađa, a ne vidi

Slažem se - prijateljima rečeno je da je dečko, ali bila curica - držala ručicu među nogama (valjda pokazala figu - eto vam ga na!)
Nama je sada gin u 12 tjednu rekla možda dečko, ali da su kod cura u početku vanjski dijelovi organa relativno veliki u odnosu na tijelo i da se ne hvatamo jer da pogađa...
I sada se bavimo pogađanjem spola i smišljanjem imena, naravno da je to sporedno, ali miče misli s drugih stvari, a ne škodi.

Nego, da li je vama onaj kineski kalendar pogodio spol?
Meni u prvoj trudnoći je.

Ah, slatkih briga...

Papalina -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (16.10.2012 12:30:07)

moj ginekolog ne voli pogađat!!!!!!!!!!!!! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
nije želio ni komentirat a kamoli mi nagađat...doslovce imala sam želju da ga ubijem....
al ok, ajde bar mogu još gledat sve rozo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ah,kad će taj sljedeći pregled...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

emamma -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (17.10.2012 14:54:08)

IZVORNA PORUKA: lovely

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] joj ja sam bila toliko nestrpliva da sam pocela sve vec spremati od 4 mjeseca trudnoce i islo mi na zivce kad bi mi rekli pre rano je e meni nije.Kad sam rekla jednoj frendici mislim u drugom mj.trudnoce da sam trudna,rekla je pre rano je za pricati,kao da se ne dogodi nesto lose,moj odgovor je bio:moja beba je borac i nece se dogoditi nista lose,stvarno se rodila ZILAVA.Ja sam dobila dosta toga, od robice na dalje...rano sam pocela slagati,sve prat,peglati I OPET BI,jer mi je kasnije bio toliki trbuh i vrucina nesnosna da nebi mogla nista tj.namucila bi se..a racunala sam da mi je lakse da sredim ranije..

potpisujem i ja sam se rano počela pripremati u obje prošle trudnoće,lakše mi je bilo imat sve spremno tako da sam zadnji mjesec samo uživala u suncu i moru (oboje su rođeni u pola ljeta)

zvijezd@ -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (17.10.2012 21:23:11)

evo ja sam danas bila na pregledu trudna sam 14 plus 5 i nosim sinčića [sm=smiley1.gif]

saraja -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (19.10.2012 20:41:18)

Nama je gin prošli tjedan, u 17. tjednu rekao da je dečko.
A maleni se baš fino namjestio, da se pokaže.... [sm=smiley36.gif]

honeybunny -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (1.11.2012 11:09:26)

Hm.. ja sam u 29. tjednu saznala da je cura [sm=bravo.gif] Doktor niije htio pogađati, a i ja sam htjela biti sigurna iako sam već bila nestrpljjiva,, kad se već moglo vidjeti curica se nije htjela namjestiti, nego s e skrivala nogicama.. pa smo na zadnjem ultrazvuku svasta izvodili samo da saznamo i nakon 15 min je rasorila nogice [sm=smiley36.gif] [sm=duda.gif]

girlpower -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (1.11.2012 11:49:58)

IZVORNA PORUKA: MissMolly

IZVORNA PORUKA: seraphyme

sa 12 tjedana se spol pogađa, a ne vidi

Slažem se - prijateljima rečeno je da je dečko, ali bila curica - držala ručicu među nogama (valjda pokazala figu - eto vam ga na!)
Nama je sada gin u 12 tjednu rekla možda dečko, ali da su kod cura u početku vanjski dijelovi organa relativno veliki u odnosu na tijelo i da se ne hvatamo jer da pogađa...
I sada se bavimo pogađanjem spola i smišljanjem imena, naravno da je to sporedno, ali miče misli s drugih stvari, a ne škodi.

Nego, da li je vama onaj kineski kalendar pogodio spol?
Meni u prvoj trudnoći je.

Ah, slatkih briga...

meni je rečeno bilo s 25tj.da je sigurno cura,a kineski mi je pogodio i prije toga da je curka

zvijezd@ -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (1.11.2012 13:42:12)

takodjer i meni ja kad sam ostala trudna pogledala u kalendar po njemu sin i dr rekla da je sin [sm=smiley36.gif]

Fever -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (1.11.2012 13:57:40)

Meni je ovaj ringerajin pogodia svima kojima san gledala, tako i meni. Jučer na pregledu 20+3 je utanačio 99% da je cura, a sa 16 nije bija siguran, tako i sa prvom! [sm=smiley1.gif]

endless -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (2.11.2012 19:45:07)

Mi smo dečko [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] u 18tom tjednu smo to saznali, makar svi se čude i nije im baš jasno da se to tako rano vidi, ali svojim očima sam vidjela [sm=smiley36.gif] čak i sumnjaju u tu teoriju ali onda ne znam što je ono neki dan na ultrazvuku bilo [sm=jezicek.gif] vi ovdje ste mi dokaz da se spolček i prije 18tog tjedna savršeno može vidjeti [sm=bravo.gif]

aries -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (3.11.2012 9:30:50)

Uh, kad će više taj 20.11. da i ja pokušam saznati spol [sm=smiley1.gif] Ne mogu docekati.Na prošlom se nije vidjeli ništa jer je beba nekako dubila , tko će znati.Prema kineskom ispada dječak, a ja se još uvijek nadam curici...Zasad gledam samo bijele stvarčice, ali nisam još počela s kupovinom, najprije ću neku komodicu da to što kupim imam gdje složiti..

zvijezd@ -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (3.11.2012 11:30:23)

endless draga naravno da se može vidit u danasnje vrime, jedino sta neke zene ne mogu znat prije nekog određenog tjedna a i debljina je presudna kažu tj pretilost, to je do toga kako je beba okrenuta i to je jedini razlog...

maminangel -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (3.11.2012 14:48:59)

Zvjezd@ draga,daj mi reci molim te jesi bila na uzv-u privat na nekom boljem uzv-u ili ti je to tvoj doktor rekao??Meni su i u prvoj i drugoj trudnoći tek oko 22-og 23-eg tjedna rekli spol,a nisam bucka i btw.bila kod privatnika znam da je medicina danas napredovala ali stvarno mi je to nekako prerano u 14-om,ili 15-om tjednu da kažu spol.Nije da nebi voljela znati [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image],svaka čast onima koji ne žele znati ja bi radije kao Zvijezdica već u 15-om znala[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

zvijezd@ -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (3.11.2012 17:00:25)

to sam vidila kod moje ne kod privatnika ona meni kaže: o super želite li znat spol danas je beba idealno okrenuta ja u šoku, nisam to očekvala, ona meni nosite sina nema sumnje... naravno i meni je najbitnije da je živo i zdravo ali bez obzira preplave te osjecaji kad ti kaze sta nosis to je jednostavno tako, a ovisi koliko ta tvoja ima kvalitetan utzv ili jednostavno se beba ne namisti kako bi dr mogla vidit pa ne zeli nagađat.... mene je dodouse dosta gledala a ona je detaljna i stvarno sa svakom trudnicom prolazi trudnocu sa osjecajima, žena je jednostavno takva... [sm=smiley1.gif] strpi se a sta nisi vidila po kineskom kalendaru [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni je pogodija i svim ljudim akojima sam racunala [sm=smiley36.gif] malo zabave

cuba -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (6.11.2012 23:06:24)

I u ovoj trudnoći sam u 17-om tjednu trudnoće saznala da nosim dečkića[sm=smiley1.gif]
A ovaj kineski kalendar mi je u obje trudnoće predvidio curice[sm=smiley36.gif] Toliko o njegovoj točnosti[sm=smiley36.gif]

Papalina -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (7.11.2012 7:45:47)

IZVORNA PORUKA: aries

Uh, kad će više taj 20.11. da i ja pokušam saznati spol [sm=smiley1.gif] Ne mogu docekati.Na prošlom se nije vidjeli ništa jer je beba nekako dubila , tko će znati.Prema kineskom ispada dječak, a ja se još uvijek nadam curici...Zasad gledam samo bijele stvarčice, ali nisam još počela s kupovinom, najprije ću neku komodicu da to što kupim imam gdje složiti..

Ja idem 15.11 i isto se nadam saznanju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zvijezd@ -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (7.11.2012 11:32:13)

hahahaah ja ipak ostajem u nedoumici ocito, sad se ne vidi pišo e je li sad beba bila okrenuta ili ne znam sta dr kaze da sad ne vidi nista al da je zadnji put sto posto vidila malog piška hahahah i da nikad nije falila, mozda na kraju budu blizanci, [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] 27.11 idemo na 3d pa vam se javim, sve drugo je ok, kineski kaze sin pa vam i to javim je li pogodjeno iako sam do sad mislila da je [sm=zmeden.gif]

kiar -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (14.11.2012 8:26:51)

U 18 ili 19 tj,ginekolog mi je rekao da se i prije može vidjet ali da nije"sigurno" jer se testisi mogu sve do 16-17 tj spustit!

Mmaestral -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (28.11.2012 19:35:45)

Meni ginekolog nije htio sa 16tj na 3D govoriti što je, kaže da se ne vidi. Ovdje na kineskom kaže dečko. Meni bi se sviđalo i jedno i drugo, samo se nadam jaaako da bude sve u redu jer je već previše toga bilo naopako... Vidjet ćemo sutra...ako se ne predomislim. Dragi ne bi da pitam, on bi iznenađenje.

aries -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (29.11.2012 8:05:29)

Meni je u 20.tjednu rekao da misli da je curica,ali da nije 100% siguran[sm=zmeden.gif] ma svejedno, neka je zivo i zdravo. inace, kineski je predvidio dječaka...čekam sljedeći pregled pa ćemo onda biti sigurni hoćemo li kupovati lego ili barbike ( kako mm kaze)[sm=smiley36.gif]

Mmaestral -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (29.11.2012 19:19:41)

Evo meni je danas sa 20 tj rekao da je curica sto posto. Znači, kineski je pogriješio ;)

aries -> RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice? (30.11.2012 13:38:56)

E pa nama je stvarno dosta toga slično..Termini udaljeni 7 dana ( iako sam ja uvjerena da ce mi termin biti tako oko 10.04. a ne 3.4. kako doktor predviđa, zbog dužeg ciklusa) i još curice, pa smo i isto udebljale..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>