|
mamacita -> RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća :-)) (4.2.2013 23:50:27)
|
IZVORNA PORUKA: nadam se. Drage moje da vam se i ja pridružim i s vama podijelim svoje nedoumice. Već par dana vas pratim i pokušavam naći odgovor na svoja pitanja, ali bez vaše pomoći izgleda da neće ići. Posljednja [sm=hudicek1.gif] je bila 18.12. po mojoj računici sljedeća [sm=hudicek1.gif] je trebala doći 14.01., mada nisam mnogo razmišljala jer mi je kašnjenje od 7 dana normalno, međutim nje nema, pa nema. Namjerno odlažem da napravim test jer sam se do sada svaki put razočarala i kontam ¨šta ću ga praviti kad ću sutra dobiti¨. E sad nemam nekih posebnih simptoma: stomak me malo reže, ali mi ne liči na menstrualne grčeve, jer se od njih presavijam i 5 dana prije [sm=hudicek1.gif], prsi su me jučer počele boluckati, ali ništa strašno. Je li kojoj od vas do sada kasnilo toliko, a da nije bila trudna? Želim vam puno, puno [sm=duda.gif] Meni je prosle godine tako slicno bilo, no ja sam otisla na pregled, jer nisam prizeljkivala trudnocu, pa sam ustanovila da je u pitanju cista, dobila sam 10-dnevne hormone za piti. Otisla prekontrolirati stitnjacu, i ustanovila sam da i za to trebam piti hormone, sve od tada menstruacije su se unormalile i sada su redovite. Dakle moze biti puno stvari, ali ti otidji na pregled pa ultrazvukom vidi o cemu je rijec.
|
|
|
|