|
sminkret -> RE: Zimske bebe! (19.2.2013 16:57:54)
|
Nelly, jel su to i tebi pomaknuli termin? Drago mi je da su te pozvali na pregled, a možda ga i ne dočekas![sm=smiley1.gif] Ja sam ti danas ujutro osjetila kako su mi mokre gaće, idem pogledat, a ono smeđe gusto želatinsto, jedva sam se očistila[sm=smiley36.gif]. I mislim si jel to onaj čep koji ispadne pred porod, i nazovem svog gin u sunce, pregledo me, izvuko još te tvari, pogledo pod mikroskop i velii da je to to. I da bi po njegovom porod usljedio sljedeća 2-3 dana[sm=duda.gif] Sve mi lijepo objasnio, problem jest da se maleni jos nije smjestio u zdjelicu, objasnio mi neka se smirim i lezim na lijevom boku, malo secem pa ce mozda dobit volju da se postavi za porod. Obavili usput i ctg, on je jos uvijek nemiran jer se glava nije smjestila u zdjelicu. Ali ti ne mogu opisat koliko me taj razgovor smirio, ono jucer samo sam šizila, i noćas, a jedan topli ljudski razgovor toliko pomaze. Ohrabrio me, ma super. Sad lagano lezuckam i bas sam nekak smirena. Razlika prema jucer 100:1! Hvala svima na lijepim željama, i Nelly i ja jedva čekamo da napustimo ovu grupu[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|