|
sminkret -> RE: Zimske bebe! (4.1.2013 22:14:52)
|
Nelly68 mogle bi bacit neku okladicu - koja ce prije [sm=jezicek.gif] Ja bila danas kod soc.gin - drugi tjedan moram na transfuziologiju jer sam rh negativna, pa opet na test senzibilizacije, i opet kod njega za 3 tjedna i da ću isto raditi te briseve o kojima je Daze pisala. Jos je i napomenuo da će mi i ovaj put vjerojatno biti carski rez, ali da svejedno mi mora uzeti te briseve. To nisam trebala proje 4 godine, pa svasta se mjenja tj. dodaje[sm=zmeden.gif] Ne znam za tezinu malca, samo da je za tjedan dana veci. Ali moja je tezina super i to mogu zahvaliti onom navodnom gestacijskom dijabetesu jer sam izbacila priloge, kruh crni pečem doma, jedem obroke svaka 3h... I stvarno se vidi kako sporije dobivam nego u prvoj trudnoći. Mene zasad poroda nije strah ( ja to kao flegmatično [sm=smiley36.gif] ). Od carskog reza sam se brzo oporavila, bilo mi koma samo one litre infuzije koje su curile u mene, a kakav će porod biti sad - ne znam, samo da me porode do termina! To mi je želja. Meni bio koma onaj dolazak mlijeka, tek 3., 4.dan, curka na intenzivnoj, a ja i cimerica se budile svaka 2-3h i masirale, masirale po 2h. Nikakva izdajalica, ruke čuda rade [sm=smiley36.gif]. Bumbi sretno!
|
|
|
|