|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. (3.8.2012 10:31:46)
|
Draga Nela86, svi simptomi su individulani. Neke žene nemaju ama baš nikakav simptom, neke imaju čak mengu prva 3 mjeseca trudnoće, ... tako da ti za ništa ne vrijedi da "mora biti". Jedino postoje simptomi koji se češće pojavljuju od drugih pa po tome se možda može naslutiti, ali to nikako nije pravilo. [sm=smiley1.gif] Draga trudnice Papalina! [sm=smiley1.gif] Dal si samo radoznala pa žuriš k doktoru ili se ne osjećaš dobro? Ja se ne žurim nikuda ... ionako se ne vidi puno u ovako ranom tjednu. Znam kad mi je frendica bila trudna pa se isto požurila k doktoru i rekao joj je da se još ništa točno ne vidi pa da dođe za tjedan dana, pa se onda vidjela gestacijska vrećica, ali nije se još čulo srčeko, pa opet za tjedan dana ... i to je samo proizvelo nervozu kod frendice jer je svaki tjedan mislila da nešto nije ok jer "još se ne vidi ...", pa "još se ne čuje srčeko ..." i sl. Tebi želim da je sve super i obavezno nam javi dojmove! [sm=smiley2.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|