Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 9:06:59
|
|
|
|
BUMBI
|
Još jedna trudnica,predivno.Čestitam jax
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 9:31:39
|
|
|
|
mirjana.u
|
Nisam ponovila, nočas sam se ustajala par puta piškiti, jutros nisam testirala jer mi se učinilo prerazvodnjeno, bezbojno, isprike ako sam predetaljna ne znam kako bih drukčije objasnila. Onda ću radije pričekati nego da mi pokaže negativno.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 10:02:18
|
|
|
|
nela86
|
Drage moje , nadam se da mi mozete pomoci... mene zanima dali svaka trudnica mora imati implatacijsko krvarenje i teske,bolne grudi ili je to isto individualno?
< Poruku je uredio nela86 -- 3.8.2012 10:08:46 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 10:03:09
|
|
|
|
Papalina
|
Mirjana.u ovaj mjesec nema negativno... samo pozitivno, jako pozitivno, a sigurna sam da se nećeš razočarat! kakoo puno lijepih vijesti u tako kratkom roku... jax cstitam na !!!!!!!!!! eto, ja u 11i 30 idem kod ginekologice privatno, jer me onaj moj gin. stavio tek 14. a to je prekasno... valjda će bit sve u redu... Cure, sretno vam bilo i još jednom čestitike svim
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 10:31:46
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Nela86, svi simptomi su individulani. Neke žene nemaju ama baš nikakav simptom, neke imaju čak mengu prva 3 mjeseca trudnoće, ... tako da ti za ništa ne vrijedi da "mora biti". Jedino postoje simptomi koji se češće pojavljuju od drugih pa po tome se možda može naslutiti, ali to nikako nije pravilo. Draga trudnice Papalina! Dal si samo radoznala pa žuriš k doktoru ili se ne osjećaš dobro? Ja se ne žurim nikuda ... ionako se ne vidi puno u ovako ranom tjednu. Znam kad mi je frendica bila trudna pa se isto požurila k doktoru i rekao joj je da se još ništa točno ne vidi pa da dođe za tjedan dana, pa se onda vidjela gestacijska vrećica, ali nije se još čulo srčeko, pa opet za tjedan dana ... i to je samo proizvelo nervozu kod frendice jer je svaki tjedan mislila da nešto nije ok jer "još se ne vidi ...", pa "još se ne čuje srčeko ..." i sl. Tebi želim da je sve super i obavezno nam javi dojmove!
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 11:01:22
|
|
|
|
winkica
|
o ovo je plodan mjesec....jako plodan.....odlično...jax35 čestitke od srca i neka sve bude u najboljem redu....nem mogu vjerovati kako je plodno ovo ljetno razdoblje....hehehe dad@ jučer je i moja prijateljica Nina rodila curicu Auroru...hm možda se znamo???
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 11:05:58
|
|
|
|
nela86
|
Hvala ti PinkyFunkyBirdy na odgovoru, nista onda ostalo mi je da cekam jos 5 dana
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 11:10:40
|
|
|
|
andydea
|
Winkica ima da i ti ovaj mjesec ugledaš .....držim fige i mislim na tebe
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 11:14:58
|
|
|
|
jax35
|
Hvala vam svima puno mm i ja cijeli dan se samo smiješkamo i ne znamo što bi Evo upravo sam napravila još jedan test koji je isto ko iz topa pokazao veliku debelu drugu crtu... Jedino što me povremeno poprilično zaboli dolje, nadam se da je to normalno ?? U ponedjeljak ću nazvati gin pa da i on potvrdi! Trudilice drž'te se ovo je dobar mjesec
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 13:02:03
|
|
|
|
winkica
|
jax koliko ste se dugo trudili??? evo draga moja andy hvala ti na lijepim željama i ja se nadam da će upaliti ovaj mjesec i ako upali termin bi bio oko rođendana mog dragog mužića...hehehehe
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 13:09:37
|
|
|
|
123beba
|
jax čestitam od !
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 14:38:41
|
|
|
|
jax35
|
Winkica trudili smo se skoro više 2 godine, on/off - bilo je mjeseci kad smo 'radili' naveliko pa mjeseci gdje nismo imali baš volje jer se nikako nije primalo...uglavnom prošle i ove godine smo krenuli u kompletnu obradu muž i ja, njegov prvi nalaz je bio katastrofa ali sljedeći su bili normalni,ja dobro ovuliram kako kaže moj gin ali se bojao da s obzirom koliko se trudimo možda ima neki problem..evo sljedeći mjesec smo se trebali upisati za razgovor za IUI... srećom ili nekim čudom meni se danas pokazale Kod gin sam se naručila, rekla sestra da je još rano da vide išta pa me zapisala za 10.8. Pinky koliko čekam ovu svoju mrvicu, mislim da nema te boli i muke koju ne bi mogla izdržati! Danas me malo manje probada, nemam nekih simptoma drugih osim što sam se rasplakala jer je u nekoj reklami klinac rekao baki da je voli
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 14:41:03
|
|
|
|
jax35
|
123beba hvala puno, još ne mogu vjerovati...ne znam kako ću izdržati još tjedan dana do pregleda pa da mogu svojim curama na poslu reći, one prate moje muke već godinama...
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 15:08:53
|
|
|
|
Papalina
|
evo i mene...bila sam na pregledu, i da, pinky u pravu si...napravila mi utz i niš se ne vidi, ali je rekla da je sigurno trudnoća jer je opipala... ali puno sam mirnija, odmah mi je napravila i pregled jajnika i sve, i sve je u redu... sad se moram samo strpit do 14.8. do sljedećeg pregleda...kad će se mala mrvica vidjet i jedva čekam da mi otvore bolovanje jer me strah opće sutra ić na posao---jer se tamo nateglim ko budala...i sad me strah još i neznam dal da kažem sefici il ne kad je još 11 dana do pregleda... i da, još me muči i autoškola...sta vi mislite dal da idem vozit iline pošto je ovo ful rana trudnoca... al uglavnom, PINKY ful me smirio pregled...
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 15:46:37
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja Papalina, jako mi je drago da je sve ok. Neka tako ostane i do kraja! Što god odlučiš za posao i autoškolu samo se nemoj previše naprezati i ako osjetiš da ti se tijelo buni uspori i odmori malo. Smatram da s trudnoćom možeš skoro sve kao i do sada sve dok je trudnoća uredna.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 16:10:24
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
jax, čestitam od srca!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 16:11:23
|
|
|
|
jess
|
Mirjana, jax cestitam od srca na trudnoci, nek vam bude zdrava i lijepa, presretna sam sto je ovoliko trudnica, nadam se da cemo vam se uskoro sve pridruziti !!!!! MZ zao mi je sto te vjestica nije ostavila na miru, al ovo je plodna godina i sigurna dam da ces i ti ubrzo postati sretna trudnica, navijam za to!!!! Pinkyce moja joj lak mi je drago zbog tebe i tvog muza ipak se isplatilo piti cajeke i sve ostalo. Evo ja guckam upravo moj "mesung" marulje, zdravca i vrkute i nadam se najboljem. Da te pitam gdje si narucila lh trakice Alice, nasla sam na njuskalu da su po 2kn kom.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 16:17:59
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Jess, to su te LH trakice. Ja sam kupila 30 kom za 75 kn i s poštarinom me dođe 102 kn. Stiže u roku 2 radna dana i ženskica koja šalje mi uvijek nabaci neku trakicu (ili ovulacijsku ili test na trudnoću).
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 16:21:10
|
|
|
|
bubic
|
Evo da se i ja prijavim ja i mm planiramo trecu bebicu !!! trudimo se ovih dana i nadamo !!! ocekujem 15.8.Nadam se da je necu docekati al ko zna !!!Dugo vas pratim al sam se tek sad prijavila da sa vama podjelim radost i strepnju iscekivanja!! za sve !!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 16:25:22
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Bubic dobrodošla i postala nam trudnica čim prije! Trudilice: mirjana.u - 01.08. ponosna jax35 - 02.08. ponosna zvijezd@ - 05.08. dada2101 - 08.08. inesica - 09.08. nela86 - 09.08. Kontesa Nera - 12.08. dad@ - 15.08. bubic - 15.08. jess - 20.08. winkica - 21.08. tayanna - 25.08. MissMolly - 28.08.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 16:33:15
|
|
|
|
bubic
|
Hvala puno!!!I puno srece svim cekalicama !!!Da sve sto prije ugledamo .
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 19:02:31
|
|
|
|
angel@
|
Drage moje,evo mene,morala sam iz ne znam kojeg razloga uzeti novi nadimak i sad više nisam dad@ nego angel@ Winkice ne znam je li se znamo to mi je nevista i zove se nikolina,a zovemo je nina i jučer ujutro je rodila curicu auroru... tko zna možda se zbilja znamo... Pinky draga mijenjaj ime kod imena dad@ ili samo dodaj angel@...uglavnom nešto sam zabucala pa sad imam novo ime,ali sam ostala stara ja Čestitam jax od sveg srca i želim ti ugodnu i mirnu trudnoću,ovo je zbilja plodan mjesec!!! Daj Bože da sve budemo do kraja budemo trudnice...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 19:35:21
|
|
|
|
jess
|
Pinkyce hvala puno na odgovoru,sad idem u nabavku...a ti mi se jako pazi i cuvaj to malo zlato... Bubic dobro nam dosla i cim prije ostala trudna!!!! Winkice od srca ti zelim da ovaj mjesec uspijete, uz tebe sam i mislim na tebe.... Svima zelim puno srece i nek se bebaci ulove cim prije
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.8.2012 19:56:13
|
|
|
|
Papalina
|
jao, ja i mm htjeli još malo skrivati novosti od svojih da budemo još malo na miru...kad ono, nis od toga... moja šogorica je naručena isti dan kod ginekologa kad i ja...a pošto je njen gin.išao na godišnji sad ide kod mojeg... i ona je naručena u 9 a ja u 10...a tamo se uvijek čeka red po sat vremena...tako da ju moram sresti...bilo bi ok dda ona ide sama, al ide i moja svekrva joooj, baš sam baksuz...hhhhh...
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!