|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
3.8.2012 9:06:59   
BUMBI
Još jedna trudnica,predivno.Čestitam jaxuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 101
3.8.2012 9:31:39   
mirjana.u
Nisam ponovila, nočas sam se ustajala par puta piškiti, jutros nisam testirala jer mi se učinilo prerazvodnjeno, bezbojno, isprike ako sam predetaljnauser posted image ne znam kako bih drukčije objasnila. Onda ću radije pričekati nego da mi pokaže negativno.

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

Neposredna veza do poruke: 102
3.8.2012 10:02:18   
nela86
Drage moje , nadam se da mi mozete pomoci... mene zanima dali svaka trudnica mora imati implatacijsko krvarenje i teske,bolne grudi ili je to isto individualno?

< Poruku je uredio nela86 -- 3.8.2012 10:08:46 >

(Odgovor članu mirjana.u)
Neposredna veza do poruke: 103
3.8.2012 10:03:09   
Papalina
Mirjana.u ovaj mjesec nema negativno... samo pozitivno, jako pozitivno, a sigurna sam da se nećeš razočarat!user posted image kakoo puno lijepih vijesti u tako kratkom roku... user posted image user posted image user posted image user posted image
jax cstitam na user posted image !!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
eto, ja u 11i 30 idem kod ginekologice privatno, jer me onaj moj gin. stavio tek 14. a to je prekasno... valjda će bit sve u redu... Cure, sretno vam bilo user posted image user posted image user posted image i još jednom čestitike svim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu mirjana.u)
Neposredna veza do poruke: 104
3.8.2012 10:31:46   
PinkyFunkyBirdy
Draga Nela86, svi simptomi su individulani. Neke žene nemaju ama baš nikakav simptom, neke imaju čak mengu prva 3 mjeseca trudnoće, ... tako da ti za ništa ne vrijedi da "mora biti". Jedino postoje simptomi koji se češće pojavljuju od drugih pa po tome se možda može naslutiti, ali to nikako nije pravilo. user posted image

Draga trudnice Papalina! user posted image Dal si samo radoznala pa žuriš k doktoru ili se ne osjećaš dobro? Ja se ne žurim nikuda ... ionako se ne vidi puno u ovako ranom tjednu. Znam kad mi je frendica bila trudna pa se isto požurila k doktoru i rekao joj je da se još ništa točno ne vidi pa da dođe za tjedan dana, pa se onda vidjela gestacijska vrećica, ali nije se još čulo srčeko, pa opet za tjedan dana ... i to je samo proizvelo nervozu kod frendice jer je svaki tjedan mislila da nešto nije ok jer "još se ne vidi ...", pa "još se ne čuje srčeko ..." i sl. Tebi želim da je sve super i obavezno nam javi dojmove! user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 105
3.8.2012 11:01:22   
winkica
o ovo je plodan mjesec....jako plodan.....odlično...jax35 čestitke od srca i neka sve bude u najboljem redu....nem mogu vjerovati kako je plodno ovo ljetno razdoblje....hehehe

dad@ jučer je i moja prijateljica Nina rodila curicu Auroru...hm možda se znamo???

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 106
3.8.2012 11:05:58   
nela86
Hvala ti PinkyFunkyBirdy na odgovoru, nista onda ostalo mi je da cekam jos 5 dana user posted image

Neposredna veza do poruke: 107
3.8.2012 11:10:40   
andydea
Winkica ima da i ti ovaj mjesec ugledaš user posted image .....držim fige i mislim na tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 108
3.8.2012 11:14:58   
jax35
Hvala vam svima puno user posted image user posted image mm i ja cijeli dan se samo smiješkamo i ne znamo što bi user posted image user posted image
Evo upravo sam napravila još jedan test koji je isto ko iz topa pokazao veliku debelu drugu crtu...
Jedino što me povremeno poprilično zaboli dolje, nadam se da je to normalno ?? user posted image
U ponedjeljak ću nazvati gin pa da i on potvrdi!
Trudilice drž'te se ovo je dobar mjesec user posted image

. . . I don''''t let things I cannot change bother me . . .

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 109
3.8.2012 11:48:29   
PinkyFunkyBirdy
Jax35, normalno je probadanje. Mene je isto grčilo sve ove dane, a na sam dan kad je trebala menga doći me bolilo baš kao kad stvarno i dođe. To se maternica lagano širi i priprema za rast bebača. user posted image Ja imam osjećaj da se meni to malo smiruje. Sad osjećam kao neki pritisak, ali nije bolno. Svašta ćemo mi još izdržat dok naši bebači ne stignu. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 110
3.8.2012 13:02:03   
winkica
jax koliko ste se dugo trudili??? evo draga moja andy hvala ti na lijepim željama i ja se nadam da će upaliti ovaj mjesec i ako upali termin bi bio oko rođendana mog dragog mužića...hehehehe

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 111
3.8.2012 13:09:37   
123beba
jax čestitam od user posted image !

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 112
3.8.2012 14:38:41   
jax35
Winkica trudili smo se skoro više 2 godine, on/off - bilo je mjeseci kad smo 'radili' naveliko pa mjeseci gdje nismo imali baš volje jer se nikako nije primalo...uglavnom prošle i ove godine smo krenuli u kompletnu obradu muž i ja, njegov prvi nalaz je bio katastrofa ali sljedeći su bili normalni,ja dobro ovuliram kako kaže moj gin ali se bojao da s obzirom koliko se trudimo možda ima neki problem..evo sljedeći mjesec smo se trebali upisati za razgovor za IUI...
srećom ili nekim čudom meni se danas pokazale user posted image
Kod gin sam se naručila, rekla sestra da je još rano da vide išta pa me zapisala za 10.8.

Pinky koliko čekam ovu svoju mrvicu, mislim da nema te boli i muke koju ne bi mogla izdržati! Danas me malo manje probada, nemam nekih simptoma drugih osim što sam se rasplakala jer je u nekoj reklami klinac rekao baki da je voli user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 113
3.8.2012 14:41:03   
jax35
123beba hvala puno, još ne mogu vjerovati...ne znam kako ću izdržati još tjedan dana do pregleda pa da mogu svojim curama na poslu reći, one prate moje muke već godinama...

(Odgovor članu jax35)
Neposredna veza do poruke: 114
3.8.2012 15:08:53   
Papalina
evo i mene...bila sam na pregledu, i da, pinky u pravu si...napravila mi utz i niš se ne vidi, ali je rekla da je sigurno trudnoća jer je opipala... user posted image
ali puno sam mirnija, odmah mi je napravila i pregled jajnika i sve, i sve je u redu... user posted image
sad se moram samo strpit do 14.8. do sljedećeg pregleda...kad će se mala mrvica vidjet user posted image user posted image
i jedva čekam da mi otvore bolovanje jer me strah opće sutra ić na posao---jer se tamo nateglim ko budala...i sad me strah još i neznam dal da kažem sefici il ne kad je još 11 dana do pregleda... i da, još me muči i autoškola...sta vi mislite dal da idem vozit iline pošto je ovo ful rana trudnoca... user posted image al uglavnom, PINKY ful me smirio pregled... user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu jax35)
Neposredna veza do poruke: 115
3.8.2012 15:46:37   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Papalina, jako mi je drago da je sve ok. user posted image Neka tako ostane i do kraja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Što god odlučiš za posao i autoškolu samo se nemoj previše naprezati i ako osjetiš da ti se tijelo buni uspori i odmori malo. Smatram da s trudnoćom možeš skoro sve kao i do sada sve dok je trudnoća uredna. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 116
3.8.2012 16:10:24   
Kontesa Nera
jax, čestitam od srca!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 117
3.8.2012 16:11:23   
jess
Mirjana, jax cestitam od srca na trudnoci, nek vam bude zdrava i lijepa, presretna sam sto je ovoliko trudnica, nadam se da cemo vam se uskoro sve pridruziti !!!!!
MZ zao mi je sto te vjestica nije ostavila na miru, al ovo je plodna godina i sigurna dam da ces i ti ubrzo postati sretna trudnica, navijam za to!!!!
Pinkyce moja joj lak mi je drago zbog tebe i tvog muza ipak se isplatilo piti cajeke i sve ostalo. Evo ja guckam upravo moj "mesung" marulje, zdravca i vrkute i nadam se najboljem. Da te pitam gdje si narucila lh trakice Alice, nasla sam na njuskalu da su po 2kn kom.

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

Neposredna veza do poruke: 118
3.8.2012 16:17:59   
PinkyFunkyBirdy
Jess, to su te LH trakice. Ja sam kupila 30 kom za 75 kn i s poštarinom me dođe 102 kn. Stiže u roku 2 radna dana i ženskica koja šalje mi uvijek nabaci neku trakicu (ili ovulacijsku ili test na trudnoću). user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 119
3.8.2012 16:21:10   
bubic
Evo da se i ja prijavim ja i mm planiramo trecu bebicu !!! trudimo se ovih dana user posted image i nadamo !!! ocekujemuser posted image 15.8.Nadam se da je necu docekati al ko zna !!!Dugo vas pratim al sam se tek sad prijavila da sa vama podjelim radost i strepnju iscekivanja!!user posted image user posted image user posted image za sve !!!!

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 120
3.8.2012 16:25:22   
PinkyFunkyBirdy
Bubic dobrodošla i postala nam trudnica čim prije! user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image mirjana.u - 01.08. ponosna user posted image
user posted image jax35 - 02.08. ponosna user posted image
user posted image zvijezd@ - 05.08.
user posted image dada2101 - 08.08.
user posted image inesica - 09.08.
user posted image nela86 - 09.08.
user posted image Kontesa Nera - 12.08.
user posted image dad@ - 15.08.
user posted image bubic - 15.08.
user posted image jess - 20.08.
user posted image winkica - 21.08.
user posted image tayanna - 25.08.
user posted image MissMolly - 28.08.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 121
3.8.2012 16:33:15   
bubic
Hvala puno!!!I puno srece svim cekalicama !!!Da sve sto prije ugledamo user posted image .

Neposredna veza do poruke: 122
3.8.2012 19:02:31   
angel@
Drage moje,evo mene,morala sam iz ne znam kojeg razloga uzeti novi nadimak i sad više nisam dad@ nego angel@user posted image user posted image user posted image user posted image
Winkice ne znam je li se znamo to mi je nevista i zove se nikolina,a zovemo je nina i jučer ujutro je rodila curicu auroru...user posted image user posted image user posted image tko zna možda se zbilja znamo... user posted image user posted image
Pinky draga mijenjaj ime kod imena dad@ ili samo dodaj angel@...uglavnom nešto sam zabucala pa sad imam novo ime,ali sam ostala stara jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam jax od sveg srca i želim ti ugodnu i mirnu trudnoću,ovo je zbilja plodan mjesec!!!user posted image user posted image user posted image Daj Bože da sve budemo do kraja budemo trudnice...

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 123
3.8.2012 19:35:21   
jess
Pinkyce hvala puno na odgovoru,sad idem u nabavku...a ti mi se jako pazi i cuvaj to malo zlato...
Bubic dobro nam dosla i cim prije ostala trudna!!!!
Winkice od srca ti zelim da ovaj mjesec uspijete, uz tebe sam i mislim na tebe....
Svima zelim puno srece i nek se bebaci ulove cim prije

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 124
3.8.2012 19:56:13   
Papalina
jao, ja i mm htjeli još malo skrivati novosti od svojih da budemo još malo na miru...kad ono, nis od toga... moja šogorica je naručena isti dan kod ginekologa kad i ja...a pošto je njen gin.išao na godišnji sad ide kod mojeg...user posted image
i ona je naručena u 9 a ja u 10...a tamo se uvijek čeka red po sat vremena...tako da ju moram sresti...bilo bi ok dda ona ide sama, al ide i moja svekrva user posted image
joooj, baš sam baksuz...hhhhh...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!