anamarijapupek
|
Lol@, mislim da ti nitko ne zamjera na tvojoj iskrenosti. Zato RR i služi. Bilo bi malo monotono da se ovaj dio RR "odbrojavanje" sastoji samo u tome kako se cure nadaju da neće doći, pa dođe ili ne dođe, onima kojima ne dođe da samo nestanu. Ipak smo velika većina ovdje jer se u prošlosti nešto loše dogodilo vezano za trudnoću i slično. Tako i meni. Bilo bi mi žao da si zamislim da moram napustiti društvo jer smo sada po nečem drugačiji. A mislim da ako trudilice znaju kako trudnice napreduju - to je samo svjetla točka u razmišljanju kako će se kad tada trudnoća dogoditi. Ja sam nakon spontanog mislila da ćemo imati velikih problema iako niti jedan moj nalaz nije to pokazivao. I kada sam čitala postove bilo bi mi bolje. Nakratko, ali ipak bolje. Istina je da mi žene često kukamo, pa i meni je sad teško spavati stalno na boku, teško mi se ustati, ali naravno da to ne govorimo da nekom napakostimo ili da drugoj bude teško. Iskreno, i od sveg srca, vam želim da plusići dođu čim čim prije. Kada je dolazio 6., 7. i 8. mjesec tj. prije ljeta, napisala sam da sam sigurna da ćemo imati dosta novih trudnica. Tako je i bilo. Cure se opuste, odmor čini svoje. Iskreno, meni je prošlo ljeto dok nisam bila trudna bilo puno ljepše, više smo putovali, ronila sam, plivala na veliko, voda mi nije bila hladna. Ovo ljeto je MM trebao dosta vremena raditi za komp dok smo bili na moru, stalno sam bila u hladu, nisam se mogla pošteno osunčati....I kad su me prali hormoni sam rekla MM da mi je ljeto bilo koma, najgore do sada. Tako da vjerujem da određena vrsta nezadovoljstva, tuge, plus hormoni, čine svoje. Ali to nije ništa loše. Loša je zločestoća, jal, za koje ovdje nema mjesta.