|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 9:48:49
|
|
|
|
bubic
|
Ja mjerim temp u ustima !!!A i u to sam sumnjala ne znam vise ni sama negdje sam procitala da je najbolje analno (a to mi se nesto nije dalo ) A i nisam znala da moze ispod pazuha Luda ja .Ako sad ne upali pokusat su tako !!!A sto se tice moje tamp stvarno je cudno jer kad jednom izmjerim bude jedan rezultat a drugi put malo veci ,ja uzimam onaj prvi .Sumnjam i u toplomjer mozda nije ispravan (iako sam ga kupila skoro).JEli se kojoj to desavalo .Mora da vas strasno gusim al ja sam neiskusna u vezi toga i nemam pojma Nepismena
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 9:56:19
|
|
|
|
bubic
|
Ja se previse ne obazitem na temp. pa smo ja i MM aktivni kad god nam se pruzi prilika .Trenutno mi je iscjedak jos uvjek rasterljiv i proziran!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 10:13:59
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Znači sapunica se nastavlja. Bazalna temperatura se mjeri u ustima (barem tako preporučaju) ispod jezika. Neki preferiraju običan toplomjer (jer pokazuje nešto točnije od digitalnog), ali recimo ja koristim digitalni zbog brzine (i moje ljenosti). Draga moja, najčešće preporučaju da se bazalna najprije mjeri par mjeseci da žena upozna svoje cikluse i kad nastupa ovulacija, ali pošto još uvijek imaš plodni iscjedak smatram da ovulacija još nije bila. Samo vi budite aktivni ... tako sigurno niste fulali.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 10:21:57
|
|
|
|
bubic
|
I kod mene je digitalni a moze bit da ovulacija jos nije ni bila kako ti rece zato se i dalje trudimo dodje mi da vise tem. ni ne mjerim al nekako sam se navukla pocela sam mjerit i nekoliko puta na dan bezveze hahaha ,pa mislim da necu moc odolit .Pa eto i dalje u akciju i kako Bog da!!! Jos me jajnici bole mozda je kod mene ovulacija kasnije ,ma pravo sam se opteretila nemam pojma zasto fali mi ona moja opustenos ko sa curama tad sam bila 100% sigurna da cu uspjet i uspjela od prve!!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 11:34:03
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Pozdrav, cure! Ako netko uskoro otvara odbrojavanje za rujan, pišite me za 12.!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 12:27:20
|
|
|
|
winkica
|
draga bubic...čitam tvoje postove i malo si me nasmijala...ovako ja sam mjerila ispod pazuha samo je najbitnije da ne izlaziuš iz kraveta dok mjeriš temperaturu...ujutro navini budilicu rano i drži toplomjer blizu kreveta...mjeri je dok još ležiš u krevetu..jer čim se digneš i čim tjelo počne sa fizičkim radom temperatura automatski raste...ja sam mjerila ispod pazuha i pokazivalo mi je ovulaciju...čak nije loše ni mjeriti tamo dolje iako znam da je to malo čudno ali funkcionira...
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 13:11:54
|
|
|
|
Papalina
|
curee, evo danas idem popodne kod ginekologa... pa vam se javim s dobrim vijestima ... VOLIM VAS SVVE
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 14:24:51
|
|
|
|
zvijezd@
|
cure drage ja sam donekle ok ne može kod mene bez stresa, umra mi je dida i neizmjerno sam tužna, moram mislit na svju bebu ali suze su jace... :((((((((((((((((((((((((((((
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 14:38:21
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja, jako mi je žao zbog tvog djeda. Pokušaj biti jaka i smirena koliko je to god moguće ... misli na svoju .
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 14:44:56
|
|
|
|
zvijezd@
|
hvala pinky draga, morat cu ali bi najradije plakala na sav glas, on je bija poseban u mom životu, nesto neopisivo.......... ali svatit ce zasto ne smim toliko patit, jedan se život ugasija a drugi se radja tako to ide ...........
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 15:02:05
|
|
|
|
unna
|
Zvijezd@ draga jako mi je zao zbog tvog djeda,znam kako ti je. I meni je djed nedavno umro a bila sam jako vezana za njega. Slobodno se isplaci,mislim da ce ti vise skodit ako to budes drzala u sebi. Drgo mi je sto je sa tvojom bebicom sve u redu,drzi se. Papalina draga sigurna sam da ces nam se javiti sa dobrim vijestima o tvojoj ,da je vec velika i da srceko kuca.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 18:05:32
|
|
|
|
Papalina
|
evo i mene tj nas imamo 14.99mm, srčeko kuca, sada smo 7+5, dao mi je utrogestan 3x2 , željezo moram pit, i naravno mirovanje obavezno... tako smo sretni ja i mm... ZVIJEZDA draga, tako mi je žao... znam kroz šta prolaziš, meni je lani djed u ovo vrijeme umro, a bili smo ko najbolji prijatelji... draga moja, isplači se šta više, da izbaciš tu tugu iz sebe, pa da i tebi i bude lakše e da, zvijezda draga. kad je tebi termin?? jer meni po zadnjoj vještici je 29.03. ali pošto mi je bila jako ne redovna onda mi je kasnije... ako sam dobro pročitala ti si 7+2, znači razlika je u 3 dana između nas... Drage moje cure sve vas volim i svima se zahvaljujem na podršci velikoj
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 18:53:15
|
|
|
|
Papalina
|
i da, zaboravila sam pitat vas... u kojem voćiu ima natriija??? ili bilo kojj hrani?? zna jedino za sol...a natrij mi je dosta loš...
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 19:04:14
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Papalina draga! Baš mi je drago vidjeti te ovako sretnu! Joj mogu samo zamisliti kako vam je, to je divno! Želim ti da uspiješ mirovati i ne sekirati se, da nemaš nikakvih problema i da samo uživaš!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 19:06:48
|
|
|
|
Papalina
|
a da znaš kontesa nera da sam jako sretna... pa čak ću se stim mirovanjem možda uspijet riješiti kuhanja na neko vrijeme
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 19:07:51
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
zvijezd@, drži se.. znam kako ti je teško sada i koliko boli ali proći će draga, sve prolazi, to je život..Moraš biti jaka zbog bebice a sigurna sam da bi i tvoj djed to želio jer je on sada na jednom jako lijepom mjestu i ne bi volio da si tužna
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 22:05:16
|
|
|
|
mirjana.u
|
Evo mene, slabo se javljam, ali vas redovno pratim. Zvijezd@ moja iskrena sućut. Mislim da trebaš tugovati kad si tužna, da je veći stres potiskivati emocije. Šaljem ti puno Papalina čestitam na napretku, čuvaj svoju . Ja ne znam imam li smisla odbrajati iduci mjesec, ovaj ciklus mi je totalno poremećen nakon svega, ne znam ni kada da očekujem
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 29.8.2012 22:26:08
|
|
|
|
unna
|
Papalina bas mi je drago. Znala sam da ce biti sve u redu,sad miruj i uzivaj u svojoj . Ja necu nikad ostat trudna sa ovim mojim ludim ciklusom. Sad me zabolio stomak i vidjela sam smeđkasti trak na rublju i papiru. Pa otkud vec,trebam dobiti tek 3.9 a inace mi kasni po tri tj. Ovi moji ciklusi stvarno idu iz krajnosti u krajnost,od 26 do 60 dana,katastrofa. I kako onda znat kad mi je ovulacija?!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 30.8.2012 10:07:59
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Aaaaaaaa, draga Papalina .... preslatko! Baš mi je drago da malo srčeko kuca ko veliko. Sad miruj i uživaj u maloj mrvici. Pošalji joj puno pozdrava i pusa od tete Pinky. Baš mi je gušt pratiti kako ćete ti i zvijezd@ prolaziti kroz trudnoću jer znam da se moja bebica zadržala bio bi mi termin kad i vama. Draga mirjana.u probaj pratiti kad će biti ovulacija pa onda javi datum za 2 tjedna. Unna moja draga, dal je to bio samo iscjedak ili je stvarno krenula? Držim fige da je to bilo od ugnježđenja. Probaj LH trakicama ... ne znam kako drugačije pratiti ovulaciju kod nas koje imamo neredovite cikluse.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 30.8.2012 11:25:27
|
|
|
|
unna
|
Ma draga Pinky kakvo ugnježđenje,nisam ja te srece,a i ovaj ciklus smo jako slabo bili aktivni tako da sam znala da nece biti nista. Ali svejedno,tek mi je 24ti dan ciklusa. Ma i jutros mi opet smeđi iscjedak,nije jos krenula. Joj bas sam ljuta vise.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 30.8.2012 11:43:43
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 30.8.2012 11:49:50
|
|
|
|
zvijezd@
|
cure puno vam hvala, na sprovod necu ici jer moram mirovat a i daleko je vozit se... sta cu sad, sta je tu je... papalina sta sam ti ja rekla ali molim te miruj, jojjjjjjjj tvoja je bebica malo veca od moje i par dan smo razlike termin mi je 13.4
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 30.8.2012 12:24:07
|
|
|
|
Papalina
|
da zvijezda jako malo je razlike između nas sad vidim na sličici da mi piše da je termin 11.4
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 30.8.2012 12:32:51
|
|
|
|
zvijezd@
|
super, ja zednim strasno imas li mucnine
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 30.8.2012 15:26:53
|
|
|
|
MissMolly
|
Hej cure, pozdrav svima. Konačno sam uspjela dobiti svog gin, naručena sam za 5.9. Malo me hvata strah sada, nemam nikakve mučnine, a u prvoj T sam imala baš jake, ali mi je to nekako bila i potvrda da zaista jesam trudna. Zvala sam privatnu gin no ne može primiti ovaj tjedan, a svakim danom što prolazi, sve se više bojim je li sve ok. Mislim da ću napraviti još jedan test Opet, kada čitam o strogim mirovanjima koje neke od vas moraju poštivati, glupo mi se žaliti...
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!