|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
26.8.2012 9:26:27   
bubic
O da zaboravi napisat!!!danas mi je 14 dan ciklusa user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 476
26.8.2012 9:48:25   
PinkyFunkyBirdy
Draga bubic, taj skok u temperaturi znači da ti je jučer bila ovulacija. Predlažem da se bacite u akciju čim prije, ako već nije prekasno (jajna stanica živi max 24h). Dal ste barem prekjučer bili u akciji? Držim fige! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 477
26.8.2012 9:52:52   
PinkyFunkyBirdy
Tayanna žao mi je što je i tvoja došla. user posted image
Da vidimo tko nam je ostao. user posted image
Možete početi prijavljivati svoje datume za rujan pa ću sutra ako stignem otvoriti novu temu. user posted image

Trudilice:

user posted image jax35 - 02.08. ponosna user posted image
user posted image zvijezd@ - 05.08. ponosna user posted image
user posted image MissMolly - 15.08. ponosna user posted image
user posted image Riza ponosna user posted image
user posted image tasha - 06.08.
user posted image inesica - 31.08.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 478
26.8.2012 10:19:01   
PinkyFunkyBirdy
Draga naša trudničica Anamarijapupek, SRETAN ROĐENDAN!!!
user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 479
26.8.2012 10:35:24   
zvijezd@
cure moje ja sam u 7 tjednu i jutros mi opet se vratilo svjetlo smedje malo na dnevnom ulosku je li imala koja sa tim problema pa nece opet valjda luda sam ne znam di mi je glava........ user posted image user posted image user posted image user posted image p.s koristim utrogestan

Neposredna veza do poruke: 480
26.8.2012 10:39:50   
PinkyFunkyBirdy
Draga miruj ... lezi i maksimalno miruj. user posted image Mislim da je to najbolje što možeš sad napraviti. Nemoj se zezati pa da moraš do 3. mjeseca samo krevet-WC. Ako se nastavi zovi ginića, ali pošto ti je već dao utrogestan mislim da ti jedino mirovanje preostaje.
Mislim na te!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 481
26.8.2012 10:45:46   
zvijezd@
u teskoj sam depresiji sve se nadam da nije nista u biti boja nije niti smedja nego tamno zuto nesto ne znam kako da opisem simptomi su jos tu cak sam citala da moze bit od ovih tableta sta ih stavljam takav iscjedak ... hvala ti pinky puno

Neposredna veza do poruke: 482
26.8.2012 11:21:19   
MissMolly
Draga Zvijrzd@, kao što ti Pinky kaže, miruj! Prema onome što sam čitala, krvarenje u ranoj T nije neuobičajeno, dok je iscjedak smeđi, progesteron i mirovanje su dovoljni. Znam za dva meni bliska slučaja gdje je krvarenje trajalo cijeli prvi trimestar, pa je sve dobro završilo! Vjerujem da sada bi voljela nešto napraviti, ali najbolje miruj.

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 483
26.8.2012 12:15:19   
zvijezd@
iskocila bi iz kože da mogu ali eto lezim i nastojim biti smirena hvala vam...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MissMolly)
Neposredna veza do poruke: 484
26.8.2012 14:18:22   
Papalina
Draga moja ZVIJEZDA drži se... i samo polako i miruj... sve će biti u redu.. user posted image
to te malo bebač zeza i straši te...pa ti se sigurno slatko smije u tvojoj bušii user posted image user posted image
ja sam isto u 7.sedmici, sad ćemo uć u 8.tjedan i malo me neš zna štrecnut dolje i u trbuhu...malo nas je strah... ali nedamo se pa tako ni vi user posted image user posted image
drži mi se user posted image user posted image user posted image user posted image
uz tebe smo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 485
26.8.2012 15:40:49   
zvijezd@
nije mi muka ka ovih dana pa me to plasi hvala papalina nadam se da si u pravu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 486
26.8.2012 16:42:47   
bubic
u Akciji nismo biliuser posted image .al ja sam shvatila kad temperatura spadne da je plodni a meni se upravo to desilo ,jos nije doslo do skoka(temp).iscjedak mi je ko bjelance a i jajnici su me poceli bolit nekako oko podneva(inace imam bolne ovulacije) veceras krecemo u akciju user posted image user posted image user posted image .pa se nadam da ce mo uspjet .Hvala na podrsci ..I ja tebi zelim puno srece da se i kod tebe uskoro ugnjezdi malena. user posted image .

Neposredna veza do poruke: 487
26.8.2012 16:48:01   
bubic
Zvjezda@ samo opusteno draga nemoj da se toliko sikiras. Uz tebe sam i evo ti puuuuuuuuuuuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 488
26.8.2012 16:50:00   
bubic
I ja svoju user posted image ne ocekujem 10.9!!! samo neka se usudi dociuser posted image

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 489
26.8.2012 17:13:31   
Papalina
jaoo ZVIJEZDA draga, pa neke bi user posted image dale sve da nemaju mučnine a tebe to sekira user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 490
26.8.2012 17:14:21   
PinkyFunkyBirdy
IZVORNA PORUKA: bubic
u Akciji nismo biliuser posted image .al ja sam shvatila kad temperatura spadne da je plodni a meni se upravo to desilo ,jos nije doslo do skoka(temp).iscjedak mi je ko bjelance a i jajnici su me poceli bolit nekako oko podneva(inace imam bolne ovulacije) veceras krecemo u akciju user posted image user posted image user posted image .pa se nadam da ce mo uspjet .Hvala na podrsci ..I ja tebi zelim puno srece da se i kod tebe uskoro ugnjezdi malena. user posted image .

Joj, bubic, ja sam ti krivo rekla. user posted image user posted image user posted image Pročitala sam da ti je danas 36,8 temperatura, a ne 35,8. Ajme lude mene. user posted image user posted image user posted image user posted image Oprosti, da vrlo je vjerojatno da bi ti ovulacija mogla biti danas, no nastavi pratiti temperaturu. Kad skoči znači na više od 36,5 (u tvom slučaju) znat ćeš da je O prošla. Oprosti još jednom. Nije bilo namjerno. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 491
26.8.2012 18:47:11   
jess
Draga zvijez@ i ja se pridružujem curama i kako su rekle miruj, nemoj se naprezati ili nazovi doktora pa ga pitaj dal je dovoljna ova terapija on će znati najbolje, a ti ćeš biti mirnija. Draga sve će biti u redu, samo se nemoj jako sekirati jer user posted image to osjeti.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bubic ako su ti redoviti ciklusi oko 28 dana, onda je vrlo moguće da ti je danas 14-ti dan ovulacija, iscjedak ko bjelanjce i bolovi u jajnicima znače ovulaciju, tak da bi bilo dobro da krenete u akciju čim prije jer kako ti je Pinky već odgovorila, ako je već došlo do ovulacije, jajna stanica živi kratko. Bazalna temperatura je kod svake žene drugačija, recimo ja nemam taj pad u temperaturi dan prije ovulacije nego mi postepeno raste i po BT mogu znati da je bila tek tri dana nakon što mi ostane povišena, nekad mi čak i više dana treba da otkrijem da se O. dogodila, tak da mislim da LH trakice puno preciznije u okrivanju O. nego samo mjerenje BT jer ovak znaš već kad je bila, a to može biti kasno da bi se začelo. Uglavnom ajde vi u akciju, tebi su po svim simptomima plodni dani, a po temperaturi ćeš naknadno utvrditi koji dan je bila O. Navijem za debele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lol@ draga drži mi se, znam kako ti je i kako se osjećaš, al moraš biti jaka i ne predati se. Uz tebe sam, šaljem ti puno zagrljaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

winki user posted image žao mi je, isto tako se i ja osjećam, al jednostavno ne mogu se predati, želim tu malu user posted image više od ičega i borit ću se za nju. Doći će vrijeme kad ćemo ugledati te user posted image i postati ponosne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MissMolly mislim da bi ja trebala i više od 8 testova da se uvjerim da sam trudna jer bi to bilo čudo...al neka da ih napravim i 100 samo da mi barem jedan bude pozitivan i da tako i ostane.... Vidim da si se ti oboružala kad treba raditi kakve testove i što, čula sam za neke al nisam znala kad se rade, dobro je i to znati jer ovi naši socijalni ginići ili ne znaju, ili se ne žele uopće potruditi oko pacijenta, pa ako želimo dobru skrb onda to moramo i platiti (ko da ne izdvajamo dovoljno za zdravstveno !!!!!) Draga bitno je da si ti dobro i da se dobro osjećaš, a za pregled nije kasno ni dva tjedna kasnije.

sarah_zg vjerojatno ćeš ići na folikulometriju da ti potvrdi ovulaciju, a kako i sama kažeš da osjećaš ovulaciju i to su ti potvrdile LH trakice, onda stvarno ne bi bilo zgorega da ti mm napravi spermiogram. Mi smo ga radili u Petrovoj bez uputnice, dođe oko 110 kn i odmah je prvi bio na redu, samo se treba naručiti.

Pinky draga jel mi možeš na pp poslati broj ili link od koga si uzela one LH trakice Alice po 2kn? Naručila bi pa da uzmem od provjerenog jer neki znaju podvaliti. Naručiti ću se kod ginića i ponovno mu iznijeti sve probleme, al mislim da ih već napamet zna, vidjet ću što će reći. Uglavnom on nije za to da pijem Klomifene prije nego mi napravi hormonski status jer je uvjeren da su mi upravo Klomifeni sve poremetili. Misli da ja imam neki drugi problem zbog čega nema ovulacije, ili visok prolaktin ili je problem u estrogenu. Vjerojatno će me sada poslati na pretrage jer mi je tak i rekao prije nego sam počela s Duphastonima, a sad se ni oni nisu pokazali kao dobar izbor. Joj osjećam se ko pokusni kunić, stalno nešto isprobavaju umjesto da prvo otkriju problem i onda to poprave!!!! A meni dani prolaze i stalno sam u začaranom krugu...
Javi što je bilo sutra kod ginića, nadam se da će biti pozitivnih vijesti....sretno draga!!!!

< Poruku je uredio jess -- 26.8.2012 19:07:47 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

Neposredna veza do poruke: 492
26.8.2012 19:54:38   
zvijezd@
cure vi ste meni samo takva podrska, pojavila se mucnina lagana, a iscjedka nema, mozda ipak trebam bas mirovat, jucer sam malo vise bila aktivna mozda nisam smila user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 493
26.8.2012 20:12:05   
Lol@
Zvijezd@ draga samo se pokusaj opustiti i odmarati ... ne uzrujavaj se puno...uz tebe sam user posted image

jess hvala ti na podrski user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 494
26.8.2012 20:27:58   
angel@
Drage moje evo i mene malo k vama... kako ste mi? Draga Zvijezda miruj i samo opušteno i s ve će sa tvojom malom bebicom biti u redu... Svim ostalim curama želim puno sreće u idućem odbrojavanju...Draga Pinky ja svoju vješticu ne očekujem 4.9. tako da me možeš zapisati... i ovaj ciklus mi je trajao kratko... i imala sam taj proziran iscjedak kao bjelance,a dva dana izanjega smo moj muž i ja bili u akciji... mislite li da smo falili ovulaciju??? Šta mislite...
Winkice draga ne daj se doći če i tvoja bebica uskoro... još ćemo mi draga skupa tiskati svoje bebice van,vidjet ćeš...šaljem ti puuunnnnoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 495
27.8.2012 10:35:25   
Papalina
Cure, evo ja isla danas krv vadit,isla sam s autobusom, dosta sam se i nahodala,dosla sam doma,isla na,wc i paf...eto i kod mene smedji iscjedak i tupa bol dolje user posted image
Lijepo sam legla,i sad cu mirovat...valjda ce proc...mora... user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 496
27.8.2012 10:55:10   
PinkyFunkyBirdy
Draga Papalina, molim te miruj i pazi na svoju mrvicu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 497
27.8.2012 11:32:03   
dada2101
Pozdrav svima!!!
evo da prijavim da moja user posted image nebi trebala doci 05.09. i nadam se da nece!!
Radili smo koliko smo god moglina tome!! :)) :P ali eto zivi bili pa vidili... user posted image
Svima kome su potrebne evo saljem puno pozitivnih vibri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i da vam se male user posted image svima sto prije prime...a onima kojima su se primile da sve bude u najboljem redu... user posted image

Neposredna veza do poruke: 498
27.8.2012 13:50:03   
zvijezd@
papalina lezi i miruj meni nema danas nista sutra se javim sta je dr reka.... drzite mi fige.. user posted image

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 499
27.8.2012 13:54:06   
winkica
evo ja se nadam da mi 20.9 ipak neće doći vještica....
Zvijezda i papalina...cure...nemojte se zezati sa tim stvarima..neka vaši dragi mužići odrade ono što vam treba a vi dvije ni makac iz kreveta...da više nisam čula da ste okolo radile i ne znam kud sve išle...strogo mirovanje...!!! malo se opustite i uživajte u mirovanju i sve će biti ok...nema zezancije...
cure moje hvala vam puno...ja sam malo rastresena sva jer posla ni na vidiku a kriza je zahvatila i mene i dragoga..tako da sam sad totalno u traženju posla i skroz sam u tome..tako da ću se malo manje javljati..ali pratit ću vas i pratit ću nove trudnice i trudilice....
napokon sam kupila LH trakice Alice...žena iz zg ih šalje poštom i to sve zajedno dođe 115 kn a naručila sam 20 LH i 10 TT...njezin mužić radi u Americi pa joj donosi..tako da ako treba nekome brojček ja mogu pomoći...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!