|
MissMolly -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. (1.8.2012 7:53:26)
|
IZVORNA PORUKA: Papalina <cut> ... test se zove baby check... i naime, citala sam da je on nepouzdan i da se znalo desavat da bude tako pa daonda niš <cut> Ne bi rekla da je taj test nepouzdan - naime, prema onome što sam pročitala u zadnje vrijeme, čak 70% trudnoća završi do 5 tjedna - a onda one koje prođu tih 5 tjedana, imaju 80-85% šanse da odu u drugi trimestar - znači osoba kojoj je taj test bio "nepouzdan" je možda detektirala ranu T, koja se nije nastavila dalje. Isto tako, meni je taj test pokazao T 10 DPO (isto kao tebi slabo, ali bila sam trudna), dok neki drugi nisu - prema dosadašnjem iskustvu, najčešći su testovi s osjetljivosti 25 mUI, ali ima i onih s nižim pragom osjetljivosti (vidi: http://www.babyhopes.com/pregnancy-test-sensitivity-comparison.html). Smješno mi je kako različiti proizvođači za testove s istim limitom detekcije deklariraju različito: ovaj je za prvi jutranji urin/ a drugi deklariraju da se može testirati bilo kada u danu (posao mi je kemijska analiza pa moj humor ima profi deformaciju).
|
|
|
|