Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 23.8.2012 12:04:45
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje, gdje ste sve nestale?
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 23.8.2012 12:31:59
|
|
|
|
bubic
|
Evo i mene !!!novim trudnicama cestitam od srca .sretno .Lol@ draga obavezno otidji ljekaru i sve objasni !!! Nadam se da ce sve bit ok.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 23.8.2012 13:37:52
|
|
|
|
mirjana.u
|
Kako lijepo izgleda popis s toliko . Još jednom čestitam svima, ako sam slučajno kojoj propustila. Lol@ nadam se da će sve biti uredu s tvojom
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 23.8.2012 14:01:19
|
|
|
|
Lol@
|
Hvala vam puno...ali nemam vise sta objasniti...desilo se ono najgore
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 23.8.2012 14:25:27
|
|
|
|
mala pcelica
|
žao mi je
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 23.8.2012 15:08:50
|
|
|
|
angel@
|
Lol@ tako mi je žao... Jučer nije bilo ništa od akcije nadam se da jučerašnji dan neće biti presudan u ovom ciklusu...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 23.8.2012 19:52:25
|
|
|
|
jess
|
Drage moje da vas pozdravim... Pinky draga ja ti svakodnevno mjerim bazalnu i koristim lh trakice i znam da ne ovuliram, pogotovo sad kad sam uzimala duphastone temperature su stalno stjenovite, a trakicu ne mogu dobiti pozitivnu, a ova dva posljednja ciklusa su mi trajala tek 18 i 19 dana tak da ni nije bilo moguće da bude ovulacije. Mi se stalno trudimo al mene zezaju moji ciklusi, dok mi se oni ne srede neće ni biti u to sam sigurna. Sad sam bila ova tri ciklusa na duphastonima da mi izreguliraju ciklus ali su mi ga još više poremetili i ne znam više što da si mislim kako i što dalje. Morat ću se ponovno naručiti kod ginića da vidim što se sad opet događa. Kad ti ideš giniću? Lol@ žao mi je, al ne predaj se, uz tebe sam sarah_zg, nela86 winkice kakvo je stanje kod tebe? inesica navijam za ili angel@ to je znak da je ovulacija blizu i zato krenite u akciju Kontesa Nera uživaj na moru, opuštaj se, budite aktivni i nek se ulovi jedna morska želim ti to od
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 23.8.2012 19:59:45
|
|
|
|
BUMBI
|
lol@ žao mi je
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 23.8.2012 20:06:10
|
|
|
|
bubic
|
Lol@ i meni je jako zao !!! .
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 23.8.2012 20:07:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Sarah sad tek vidim da je i tvoja stigla,baš mi je žao Javi kako je prošlo na pregledima
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 9:18:41
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje. Na moju veliku žalost morala sam maknuti našu dragu Lol@ s liste kao trudnicu. Draga drži se! Tu smo za tebe. Winkice, nisi se ništa javila. Trudilice: jax35 - 02.08. ponosna zvijezd@ - 05.08. ponosna MissMolly - 15.08. ponosna Riza ponosna tasha - 06.08. winkica - 23.08. tayanna - 25.08. inesica - 31.08.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 9:38:10
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja Jess. Joj, prestrašno je to koliko se neke od nas muče s tim glupim ciklusima. Mogu samo maštati kako je to imati svaki mjesec priliku zatrudniti, a ne ovo ... ko lutrija ... hoće li O biti ovaj mjesec, sljedeći ili tek za 5 mjeseci. Ja ti idem u ponedjeljak poslije posla ginkologici. Baš me zanima što će mi pokušat uvalit od tableta. Evo, baš iz razloga koji si ti navela nisam htjela koristiti Dabroston/Duphaston -> jer on ne garantira ovulaciju. On će izregulirati cikluse koji malo šetaju vamo tamo, ali ako su neki drugi problemi u pozadini (kao moj PCOS) teško da mogu pomoći s ovulacijom. Draga, definitivno odi ponovno kod ginića i naglasi mu da sad uopće ne ovuliraš. Možda ti da Klomifen. U svakom slučaju želim ti puuuuuuno sreće! I obavezno javljaj novosti.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 10:37:14
|
|
|
|
sarah_zg
|
lol@, žao mi je meni je dr. rekla, kad sam joj javila da sam ponovo dobila da dođem 12. dan ciklusa, ako su mi ciklusi 28 dana, a 13. ako su ciklusi duži pa će ona nešto mjeriti. Tako da vam ja idem 31.8. i onda ćemo vidjeti što će biti. Ja imam točne cikluse od 28 dana, ako kasni, kasni jedan dan i imam izrazitu ovulaciju koju i sama prepoznam po bistroj sluzi i imam trakice koje pokazuju ovulaciju i opet ništa. Tako da sad sumnjamo na loš spermiogram pa će ići i mm i onda ćemo znati što i kako dalje.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 13:12:50
|
|
|
|
MissMolly
|
Evo da vam se javim, ovaj tjedan sam bila na nekom čudnom GO (kombinacija odlaska na posao od par sati i GO), ali sada do rujna ne idem nego do mora i nazad u vrt . Jučer sam napravila osmi po redu test, crta se sada vidi odmah, skoro je ista kao kontrolna, pa se pomalo počinjem opuštati. Jučer mi je MM priznao da na onom prvom testu, koji sam napravila 10 dana nakon ovulacije, on drugu crtu vidio nije i da je mislio da sam halucinirala , ali evo ispada da nisam . Mislila sam ići sljedeći tjedan na pregled (7 tjedan bi to bio), no ne sjećam se da li za to moram kod privatnog, ili bi me soc već primio? Naime, odlučila sam (trebalo mi je neko vrijeme) voditi kod soc, a kod privatnika ići na preglede u 9.-11. tjednu (spina bifida), 15-18 tjedan (triple scan), 19-20. tjednu (anomaly scan). Pozdrav cure! sretno svima!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 13:14:36
|
|
|
|
MissMolly
|
Sada kada sam pročitala listu gore, vidim da nema puno imena na njoj... Držim palčeve da sljedeći mjesec uspijete!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 13:36:25
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
8 komada. Pa ti se stvarno ne zezaš. Kako se inače osjećaš draga Miss M? Ne znam kakva je gužva u tvom mjestu kod ginića, ali ako nije možeš i kod socijalnog. Ne vidim razlog zašto te nebi primio. Ove stručne nazive koje si popisala ... ne znam što znače, ali sretno s tim. U svakom slučaju javljaj novosti i uživaj na GO!
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 13:54:13
|
|
|
|
MissMolly
|
Pa, kupila sam 10 komada za čitavih 6$, pa kad ih već imam Pristupila sam ovome kao projektu, oboružala se LH trakicama i TT, samo strpljenjem nisam, šteta što se to ne može kupiti... Osjećam se super, niti sam umorna, niti me išta smeta, samo malo češće piškim. S prvim djetetom sam imala baš jake mučnine, ne sjećam se dal su počele u 7 ili 8 tjednu, pa sada sam u isčekivanju. Drugih simptoma samo kada pročitam da su to simptomi Kod ovog mog soc, kod prvog djeteta, sestra je vikala "vi i vaši testovi, pokažu da ste trudne i prije odnosa, odite i ne vraćajte se dok vam ne izostane više od 2 tjedna!!" - tek kad sam joj na stol stavila UTZ snimku od privatnika gdej se vidi sve što se vidi na 5.5 tjedana, e onda je priznala da sam trudna (i onda je bila baš OK dalje). Otići ću, na GO sam, pa neću ni zvati nego ću doći. Što se tih datuma tiče, to su ti važni za pregled, kada se mogu provjeriti da li je sve OK s plodom. Kako sam već prošla jednu trudnoću, ostali su mi neki pojmovi u glavi i bookmarksi u kompu npr. na stranici: http://www.babymed.com/tools-main ima raznih kalkulatora datuma za začeće i tokom trudoće
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 13:59:36
|
|
|
|
winkica
|
drage moje evo došla moja ...tao sam i predpostavljala da će biti...ali eto što je tu je...sve mi se čini ko da neću nikada ugledati taj blaženi plusić na svome testu...svakim mjesecom mi je sve teže i sve me više ovo lagano deprimira...ali eto idemo dalje...kupujem trakice i u kombinaciji sa tabletama valjda će biti pogodak..idem dalje...:)
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 14:08:15
|
|
|
|
MissMolly
|
IZVORNA PORUKA: winkica drage moje evo došla moja ...tao sam i predpostavljala da će biti...ali eto što je tu je...sve mi se čini ko da neću nikada ugledati taj blaženi plusić na svome testu...svakim mjesecom mi je sve teže i sve me više ovo lagano deprimira...ali eto idemo dalje...kupujem trakice i u kombinaciji sa tabletama valjda će biti pogodak..idem dalje...:) žao mi je... Vjerujem da će ti trakice pomoći, barem nećeš nagađati oko ovulacije - svi ti kalkulatori su samo statistika, a svačije tijelo je slučaj za sebe.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 14:14:14
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Winki, moja draga, žao mi je! Znam kako ti je. Ja se isto znam često tako osjećati. Da, uzmi LH trakice i prati kad će ovulacija. Nisam doktor, ali bi ti čak preporučila da tek dan nakon ovulacije počneš s tabletama (ionako tebi ne trebaju radi regulacije ciklusa već zbog progestarona). U mislima si mi draga!
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 14:20:11
|
|
|
|
Lol@
|
Curke moje drage...prvo da vam se svima zahvalim na podrski malo sam se zbedirala i tjela mimoici RR nekoliko dana,ali ne mogu...opet ko bolje moze razumjeti od vas winki draga bas mi je zao I kud sve ovo juce sretnem staru poznanicu i pita zena ima li prinove kao da mi je šamarčinu neko pljusnuo...samo sam pobjegla...uff....ali bit ce bolje...mora biti...samo se ja cudno nekako osjecam
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 14:33:23
|
|
|
|
zvijezd@
|
lol@ i winki strasno mi je za.... ne predajte se... evo meni je sljedeci pregled u utorak nadam se da ce kucat srce i sve bit ok, ja sam inace dobro osim ove muke sta me prati cili dan, ali spremna sam izdrzat i gore ako treba, sve za moju malu
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 24.8.2012 17:01:07
|
|
|
|
tayanna
|
Evo i ja prijavljujem svoju glupacu!! A bas sam mislila da ova nece doci! Idem napokon slj tjean samo na razgovor kod ginice da vidimo kako i kamo dalje! Veselim se tome ko ozebli suncu! Ugl sljedecu ne ocekujem 21.9.
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2012 22:59:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 26.8.2012 8:53:35
|
|
|
|
bubic
|
Cure moze li mala pomoc.Mjerim bazalnu temp.prvi put ovaj mjesec. temp. mi je varirala 36.4 ili 36.3 a jutros mi je 35.8 da li to znaci da nastupa plodni dan ??? Ovo mi je prvi mjesec pa se stvarno ne razumijem dali treba da cekam da se temp. digne ili da danas navalimo na .unapred hvala!!!!
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!