|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
17.8.2012 11:09:13   
unna
Draga BAMBII skrati si muke i napravi test. Kako ti pinky kaze moguce je da ti kasni zbog stresa i jer se bojis. Kupi ga danas i odmah napravi. Bitno je da ti zelis tu bebicu.

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 351
17.8.2012 11:31:36   
nela86
I ja se slazem da napravis test, a opet ako je rano neces nista saznati...Eto meni kasni 9 dana, prvo nikakvi simptomi da cu dobiti i sad unazad dva dana sve naznake, pa cekam :D i nemam nikakav stres a test mi negativan...nikad ne znas sta je posrijedi..opusti se, sta bude bit ce i sama si rekla neces abortirati....pricekaj jos malo..Sretno u svakom slucaju

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 352
17.8.2012 11:39:30   
BAMBII
mene je stid,, iskreno vas kao ženaa ..jer bi ja prva rekla kakav je to momak koji neželi bebu,,kakva je to osoba stid me je :( svašta mi se mota po glavi,,,jer najveća želja mi je cijeli život bila djeca i porodica,,,,zaista,,i jako sam tužna,,,:(((((((

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 353
17.8.2012 11:55:39   
nela86
Cekaj malo, on ne zeli djecu i to si znala od pocetka a imali ste odnose za vrijeme plodnih dana bez zastite???? Pa tko tu koga??? Oprosti ali ne shvacam njega ,a ni tebe...

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 354
17.8.2012 12:08:12   
BAMBII
ne,,oboje smo željeli.,-međutim kad se desilo što se desilo,,on se promenio za 1000 stepeni,,,,mislim nije tema uopšte ovdje da pišem,.-,.-,ali spomenuh,,,,:( nemam riječi zaista,,,,,,

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 355
17.8.2012 12:12:33   
anamarijapupek
BAMBII, odi u ljekarnu i kupi test. Kasni ti samo dva dana znači da bi ti čak mogao pokazati ispravan rezultat. Ako ti se pojavilo smećkasto krvarenje i nakon toga ništa. može biti da će test već sad biti pozitivan. Ali kakav god ishod bio, molim te razmisli o svemu i što dalje. Jer ovo da ti želiš dijete a dečko ne je u najmanju ruku tužno, i žalosno da tako postupa. Nećemo ulaziti u detalje, ali da ti ne budeš deprimirana i u badu, napravi test i to je to. Iako niste imali "ciljani" odnos (prema prijašnjim postovima) može biti da si jedna od rijetkih žena koje ostanu trudne onako - od prve i to još na taj način na koji si opisala. Držim fige za ishod kakav sama želiš.

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 356
17.8.2012 12:23:04   
PinkyFunkyBirdy
Draga BAMBII, koliko ste već zajedno? Ako smijem pitati koliko godina imate?
Mislim da je nela86 htjela reći da kad je par dovoljno dugo zajedno i želi bebu obično o tome rasprave (osim ako se zalomi) i budu oboje za to jer nisi ju samo ti napravila ili samo on već ste oboje sudjelovali, a osim toga podrazumijeva se da beba nije neka igračka s kojom ćete se igrati kad vam dođe, pa kad se zasitite ostavite ju po strani već je to konstantna briga, njega i ljubav. Za dijete je jako bitno da su roditelji spremni na njega i da mu mogu pružiti sve što mu je potrebno (i tu ne mislim prvenstveno na financije već na roditeljsku ljubav). Oprosti, ali iz tvojih komentara mi djeluje kao da ti je dečko obećao sve i svašta samo da te odvuče u krevet bez razmišljanja o posljedicama, ali možda se varam (točnije nadam se da se varam!).
Najiskrenije ti želim da imaš veliku obitelj s osobom koja će te voljeti i poštivati i uživati u svakom djetetu koje vam se rodi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 357
17.8.2012 12:39:27   
BAMBII
pnkyfunkybirdy,,--jako me je stid,, izgledam kao neka neobrazovana cura--čak na protiv...imamo 28 godina i u vezi smo,-.,godinu dana,,--ja iskreno nemam riječi za sve što se dešava,,stvarno.-,:(:(

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 358
17.8.2012 13:09:16   
PinkyFunkyBirdy
Draga, najprije se smiri i napravi test. Nećemo praviti roštilj dok je zec još u šumi. Velika je vjerojatnost da nisi uopće trudna. Potpuno je moguće da ti zbog čitave ove nervoze menga kasni. Kada napraviš test vidjet ćeš što i kako dalje. user posted image
U svakom slučaju trebala bi ozbiljno popričati sa svojim dečkom. Njegovo ponašanje je neozbiljno i smatram da bi bilo dobro da to raščistite. Nisam tu da ti solim pamet ... na kraju krajeva napravit ćeš ono što smatraš najispravnije ... ali kad se pokušam staviti u tvoju kožu jednostavno ne znam kako bi mogla nastaviti bez da to ne raspravim s njim uzduž i poprijeko.
Draga, želim ti puno sreće! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 359
17.8.2012 13:52:34   
nela86
Drage moje imam pitanje, zanima me dali se kojoj od vas to dogodilo??...Vec cetvrti put u roku od 8 dana imam rastezljivi iscjedak, nebi me to zbunjivalo da nisam citala da je to najcesci znak ovulacije, to nije bas ok jel tako?

Neposredna veza do poruke: 360
17.8.2012 14:03:01   
PinkyFunkyBirdy
Draga nela86, rastezljiv iscjedak je obično znak da su trenutno plodni dani. Ovisi od žene do žene koliko dugo traje, ali kako se ovulacija približava iscjedak bude sve prozirniji i sve rastezljiviji. Zadnji dan takvog iscjetka je obično i dan ovulacije (ali ne mora biti pravilo).
Po mom mišljenju sasvim je moguće da će ti tek sada biti ovulacija. Najbolje da pokrijete i ove dane. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 361
17.8.2012 14:13:38   
nela86
Hvala Pinki na odgovoru, za svaki slucaj pokrivamo mi svaki put kad vidim takav iscjedakuser posted image , ali nesto ne vjerujem da je to kod mene povezano sa ovulacijom, jer prvi put mi je bilo 4 dana prije ocekivane, i onda nakon sto nisam dobila opet se pojavljuje, ali samo jednom u danu..preeedugo traju onda plodni dani...Bas zbunjujuce user posted image

Neposredna veza do poruke: 362
17.8.2012 14:29:54   
PinkyFunkyBirdy
Gle, može biti svašta: od disbalansa hormona (jer estrogen povećava iscjedak ili premalo progesterona) ili nisi ovulirala pa se sprema otpustiti jajašce s drugog jajnika pa imaš plodne dane 2 puta u jednom ciklusu (od čega prvi zapravo i nisu bili plodni),....
Za rastezljiv iscjedak prije nego dođe menga odgovoran je pad progesterona (ako ne dođe do začeća) pa estrogen djeluje na povećanje iscjetka (meni to bude na sam dan menge). Možda bi si mogla provjeriti progesteron (vadi se krv na 21. dan ciklusa). Ako je on nizak teško će doći do začeća (jer je on čuvar trudnoće). Ne želim te plašiti, ali ako često imaš između potvrđene O i menge rastezljiv iscjedak moguće da ti je progesteron nizak. To se lako popravi tabletama, pa provjeri da se ne brineš. user posted image
A opet, ne mora ništa značiti. Općenito je dobro da ima čim više iscjetka jer on pomaže spermićima doći do cilja. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 363
17.8.2012 15:29:03   
angel@
Drage moje kako ste mi? Meni se već danas pojavio iscjedak i totalno sam zbunjena jer mi je vještica tek nedavno završila tj prije samo 4 dana... baš me zbunilo user posted image user posted image user posted image
Šta vi mislite o tome?
Draga moja BAMBII draga ne znam šta bi ti rekla na cijelu tvoju situaciju... mislim da se tvoj dečko ponaša neodgovorno,ali moraš to sa njim raspraviti da znaš na čemu si... najbitnije je da se smiriš i ako ti vještica kasni napravi test,ali može biti i da nisi trudna jer i ja sam imala taj smeđkasti iscjedak i na kraju sam dobila user posted image ... draga pokušaj se smiriti i napravi test pa ćeš sve znati... ipak ako jesi trudna ti tu bebu želiš,a ja ti želim oduser posted image da bude ishod onakav kakav ti priželjkuješ... i doći će sve na svoje mjesto... šaljem ti bezbroj

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 364
17.8.2012 16:20:14   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje trudilice i trudnice! user posted image user posted image user posted image
Želim vam ugodan vikend! user posted image user posted image user posted image
Mene neće biti na forumu do utorka jer imam neke obaveze, a kad se vratim nadam se da će biti lijepih novosti: pluseva kod naših trudilica, vijesti o našim novim mrvicama user posted image te da nam se naša Andydea brzo i lako porodi (ma mora krenuti ovaj vikend user posted image ). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislit ću na vas i falit ćete mi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Puse svima! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 365
17.8.2012 16:22:38   
PinkyFunkyBirdy
Evo i podsjetnika na našu listu. user posted image

Trudilice:

user posted image jax35 - 02.08. ponosna user posted image
user posted image zvijezd@ - 05.08. ponosna user posted image
user posted image tasha - 06.08.
user posted image nela86 - 09.08.
user posted image MissMolly - 15.08. ponosna user posted image
user posted image jess - 20.08.
user posted image winkica - 21.08.
user posted image tayanna - 25.08.
user posted image inesica - 31.08.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 366
17.8.2012 17:44:17   
Papalina
Draga Bambi šaljem ti veliki user posted image user posted image
mora da ti je grozno bit u takvoj situaciji sa takvim dečkom koji nema prioritete kao i ti...neki put koliko god izgledalo da ste sjajan par možda i niste jedno za drugo...negovorim da morate preki uti ali si definitivno morate raspraviti neke stvari jer ako to ne riješite stalno će vam bit do toga..ja i moj dečko ( no meni je on već ko muž ) smo toliko htjeliuser posted image da smo stalno mislili o tome i pričali, da mi je user posted image znala kasnit i po dva do tri mjeseca... user posted image pa ti je to razlog kašnjenja a možda je u pitanju i mala user posted image
kako god okreneš, želim ti puno sreće i da što prie riješiš sve što te muči u najbržem roku,pa da još brže ugledaš user posted image i postaneš user posted image !!!!
šaljem puno dobrih vibri , zagrljaja i pusa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 367
18.8.2012 15:18:51   
BAMBII
hvala vam svima na predivnim riječima,, i što ste bile tu,,,ja sma sinoć u toku noći dobila užasne bolovee u predjelu jajnika kao nikad do sad u svom životu,,, da sam završila na hitnoj da bi ujutro dobila:( sve u svemu sam preživjela jedan šok,,,i osjećam se tako prazno,grozno,, kao sama na svijetu,,,,bez obzira na sve kad mi prođe menga idem ko ginekologa na pregled ,.-čisto radi sebe ,.-i to je to,,cure ljubim vas, --voli vas tužana bambi,,,koja želi samo malo ljubavi,,,,,,,,,:(

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 368
18.8.2012 16:34:17   
mirjana.u
BAMBIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malo predahni, pa pokušaj ovo shvatiti kao priliku da si složiš ''kockice'' u životu. Nadam se da češ biti dobro.

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 369
18.8.2012 19:06:35   
Papalina
Vjerujem bambi da si sad samo razočarana ishodom svega i pod utjecajem hormona ... pa mogu ti reć da ti hormoni i nisu nešto user posted image
moji divljaju ko ludi, strašno. malo sam odlične volje i sve super, ali na jedinu jednu riječ koju mi kaže MM ja poludim, doslovce se derem... padnem u depresiju, pa počnem misliti kao ti BAMBI, i nakon par minuta umirem od smijeha i sve super... neznam, nadam se da to neće trajat cijelu trudnoću jer me već sad svi zovu GĐICA ZLICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdrav svima i velik user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu mirjana.u)
Neposredna veza do poruke: 370
18.8.2012 20:53:54   
zvijezd@
cure moje evo me, ovako u cet ujutro sam ipak otisla na pregled i ona meni kaze da ne panicim da je taj iscjedak u ranoj fazi znak ugnježđenja. posto sam tek 5 tjedana vidila je gestacijsku i zumanjcanu i kaze da je sve ok i dobila sam one tabletice za doli i da mirujem do drugog utorka cisto radi preventive nadam se da ce sve bit ok, mucnina nema, sisice su nabrekle ajme, piskim stalno i to je to i jos od tog dana otkad sam u nje isla nema iscjedka... user posted image user posted image

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 371
18.8.2012 22:01:21   
mala pcelica
super neka tako i ostane user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 372
20.8.2012 13:19:00   
Riza
prije svega čestitam svim novim trudnicama...drage prekrasne vijesti....jako mi je drago zbog vas i želim vam mirnu i školsku user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky...još jednom ti moram napisati koliko mi je žao da ti se to moralo desitiuser posted image ali ti si jedna jaka, pozitivna i prekrasna žena i uskoro ćeš biti prekrasna okrugla trudnica...
Ostale curke..kako je?? Koja je sljedeća na redu za testić?? user posted image
Samo da Vam šapnem da mi evo user posted image kasni sad već 15-ti dan. Iako moji ciklusi nikad nisu bili nešto pretjerano uredni odkako sam uzimala Duphaston su se dosta izregulirali pa su zadnjih 5 mjeseci dosta uredni i evo sad kasni. Bila sam na moru i doista se nauživala i odmorila i iako sam htjela napraviti test već 800 puta nisam....ali budem sad ovih dana ako vještica ne dođe. Nemam apsolutno nikakvih simptoma osim kaj me žgaravica pere no niti to nije baš neki znak pošto me zna tu i tam žgaravica mučiti inače u životu... nemam pojma...nisam se pretjerano opterećivala s ničim pa neću niti sad ali morala sam podijeliti ovo sa vama :):)
puse velike user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 373
20.8.2012 13:40:20   
zvijezd@
jojjj riza kako mozes izdrzat ali to je super vijest, nadam se velikom plusu.... mozda ne bi bilo lose da test napravis da znas kako ces s ponasat... ili se pripazi malo... kisssssss

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 374
20.8.2012 14:39:55   
nela86
Drage moje nakon sto je 11 dana kasnila, jutros smedji trag na gacicama, znaci user posted image polagano dolazi...Riza sretno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!