|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
8.8.2012 13:22:07   
nela86
Ej Pinky pa situacije nema user posted image user posted image user posted image , nemam nikakvih naznaka pms-a kao prije...Ledja bole, piskim stalno , sinoc sam imala bolne bradavice na dodir sad nemam ni to user posted image Iako malo sam trenutno razdrazljiva, jer su mi na poslu digli tlak, iako moram priznati da me sitnice znaju rasplakati u zadnje vrijeme user posted image ,ali sad sam tu da se oraspolozim ;)

Ja se jos ne usudim praviti test, htjela bih mozda sacekati , a ne znam koliko cu biti u stanju dugo user posted image user posted image

Hvala ti puno , nadam se user posted image

Molly sretno!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 251
8.8.2012 13:42:53   
PinkyFunkyBirdy
Ne mogu na godišnji dok ne otpremimo barem polovicu trudilica na trudnički dio foruma. user posted image user posted image user posted image A to će biti već ovaj mjesec tako da ja idem sljedeći mjesec na GO. user posted image
Joooj, drage moje, sigurna sam da su vam se male mrvice primile i da ćete to ubrzo i potvrditi! user posted image user posted image user posted image
A ja se nadam da će meni moji čajići pomoći da mogu na GO dubiti na glavi od jutra do sutra. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 252
8.8.2012 13:49:41   
Kontesa Nera
A ništa onda, cure moramo se požuriti da nam Pinky može na godišnji!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 253
8.8.2012 13:52:26   
dada2101
Hvala curke za podrsku..... ma nego sto....idemo u nove pobjede!! user posted image user posted image sada samo pozitivno i da me slijedeci mjesec user posted image preskoci... user posted image user posted image
a svima ostalima evo puno dobrih vibri da vam se user posted image prime!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 254
8.8.2012 14:32:01   
nela86
Ti se drz draga i sve smo uz tebe, uspjet ces... Samo opusteno i uzivaj na godisnjem s dragim i onda nam se vrati sa pozitivnom vijescu user posted image user posted image

Ja cu pricekati vikend i onda testic raditi, ukoliko ne dodje! Drage moje sto prije sve ugledale user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 255
9.8.2012 7:32:16   
nela86
Evo dragi me nagovorio da uradim test, negativno user posted image Ali dobro tek nam je prvi mjesec u pokusavanju, idemo u rujan user posted image user posted image

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 256
9.8.2012 7:59:45   
MissMolly
Žao mi je što nije ispalo drugačije, a baš je dobro krenuo ovaj mjesec.

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 257
9.8.2012 9:02:25   
dada2101
nela 86 baš mi je žao... user posted image user posted image ali tako samo pozitivno i nadan se da slijedeci mjesec ce bitiuser posted image user posted image ... user posted image

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 258
9.8.2012 9:18:44   
mala pcelica
mozda je još rano za test,probaj ponoviti za vikend

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 259
9.8.2012 9:37:21   
PinkyFunkyBirdy
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

mozda je još rano za test,probaj ponoviti za vikend

Slažem se s Malom pčelicom. Bitno je da user posted image nije došla. Moguće da ti je ovulacija bila kasnije ili da se bebač kasnije ugnjezdio pa ti beta još nije narasla dovoljno da se vidi na testu. Nemoj još odpisati ovaj mjesec - dok nema menge dobro je. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 260
9.8.2012 10:03:07   
MissMolly

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Slažem se s Malom pčelicom. Bitno je da user posted image nije došla. Moguće da ti je ovulacija bila kasnije ili da se bebač kasnije ugnjezdio pa ti beta još nije narasla dovoljno da se vidi na testu. Nemoj još odpisati ovaj mjesec - dok nema menge dobro je. user posted image

Koliko bude između ovulacije i gnježđenja? Beta krene tek nakon gnježđenja ili?

Neposredna veza do poruke: 261
9.8.2012 10:08:44   
PinkyFunkyBirdy
Između ovulacije i gnježđenja najčešće prođe 7-10 dana, ali to ti je isto individulano i može se kretati od 4 do 12 dana. Beta počinje rast od ugnježđenja (implementacije).
Ima na RR korisnih tema o tome:
http://www.ringeraja.hr/clanak/kako--pravilno-ocitati-kucni-test-za-trudnocu_464.html
http://www.ringeraja.hr/clanak/zacece_929.html

My Ovulation Chart

(Odgovor članu MissMolly)
Neposredna veza do poruke: 262
9.8.2012 12:29:52   
MissMolly
Malčice sam nestrpljiva. Kuverta s TT mi stoji na ormariću i tako me tenta da napravim koji test - ali prema ovome što kažeš, debelo prerano je.

Jučer me bolio lijevi dio prepona - palo mi je napamet da jajašce ide prema maternici kroz jajovod i da mu je možda malo tijesno user posted image i tako bi napravila taj test... Ali ako bude -, a vjerojatno će biti, neće me baš razveseliti...

Neposredna veza do poruke: 263
9.8.2012 13:14:37   
nela86
Hvala vam puno drage moje na pozitivi...

Kako mi je prosla kasnila tako mi se i ovulacija pomjerila, bas sam neki dan napisala kako mi je sekret bio rastezljiv, mozda sam tek taj dan ovulirala, tko ce ga znati sve vise jos u zraku...Ali mislila sam zbog tih nekih simptoma mozda ima nesto, a kad ono minus user posted image

U svakom slucaju 27.8 idem ginekologici, dosla ne dosla user posted image ---da vidi zasto mi uopce kasni...

Neposredna veza do poruke: 264
9.8.2012 13:23:06   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: MissMolly

Malčice sam nestrpljiva. Kuverta s TT mi stoji na ormariću i tako me tenta da napravim koji test - ali prema ovome što kažeš, debelo prerano je.

Jučer me bolio lijevi dio prepona - palo mi je napamet da jajašce ide prema maternici kroz jajovod i da mu je možda malo tijesno user posted image i tako bi napravila taj test... Ali ako bude -, a vjerojatno će biti, neće me baš razveseliti...

vidiš ima nešto u tome kad si spomenila da se jajce gura kroz jajovod user posted image ja sam u jednom momentu ,nakon par dana sto smo radili na bebici,osjetila uzasnu bol od desnog jajnika prema maternici kao da nesto "putuje" (malo glup izraz,al ne znam kako bi drugacije opisala) da bi mi dr na uzv rekao (Tad sam bila 3 tjedna po mom trudna,a 5 po njegovom) da je "desno žensko tijelo" tj. da je oplodjeno iz desnog jajnika,tako mi i u nalazu piše "desno žensko jaje " user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 265
9.8.2012 14:54:35   
MissMolly

vidiš ima nešto u tome kad si spomenila da se jajce gura kroz jajovod user posted image ja sam u jednom momentu ,nakon par dana sto smo radili na bebici,osjetila uzasnu bol od desnog jajnika prema maternici kao da nesto "putuje" (malo glup izraz,al ne znam kako bi drugacije opisala) da bi mi dr na uzv rekao (Tad sam bila 3 tjedna po mom trudna,a 5 po njegovom) da je "desno žensko tijelo" tj. da je oplodjeno iz desnog jajnika,tako mi i u nalazu piše "desno žensko jaje " user posted image

Evo tračka nade - kod ovulacije me bolio lijevi jajnik - nadam se da je to kao i tebi - jer i ja sam imala osjećaj kao da nešto putuje (samo, ako nisam trudna, tko zna što je to meni putovalo? Ošla pamet user posted image )

Neposredna veza do poruke: 266
9.8.2012 15:47:21   
Kontesa Nera
Haha, dobre ste s tim "putovanjima"!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 267
9.8.2012 18:57:04   
mala pcelica
mane i inače boli jajnik kod ovulacije i tačno znam koji mi ovulira,boli toliko da bi koči nagu i jaučem više nego kad imam mengu user posted image ali to nije bilo od ovulacije nego se bas jajce spustalo,rekla bi nekih 4-5 dana otprilike kako smo radili na bebi (mozda je bio i koji dan vise bas se nesto precizno ni ne sjećam) i onda ta bol kojoj tad nisam pripisivala nikakav značaj jer sam trebala da dobijem vješticu,tek kasnije kad mi je dr rekao skuzila sam sta je bilo....

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 268
9.8.2012 19:37:34   
angel@
Drage moje evo i mene malo... user posted image user posted image user posted image ja nemam nikakvih naznaka pms-a ili možda imam vi prosudite po ovome što ću reći... postala sam razdražljiva tj svaka mi je sitnica počela smetati,a jučer sam se rasplakala i bilo mi je teško kad mi je mm rekao da je smršavio 4 kg user posted image user posted image user posted image user posted image ... uglavnom i on je primjetio promjene pa sad ne znam čemu da ih prepišem... blagih grčeva skoro pa i nemam više,ali me zato sada drži žgaravica iza svakog jela ... ne znam šta da mislim jer se ne bi htjela previše radovati,ali drži me nekakav čudan osjećaj user posted image user posted image user posted image da bi me ovaj mjesec user posted image ipak mogla zaobići... user posted image user posted image i taj me osjećaj ne pušta već par dana.... sad ima li istine u ženskoj intuiciji nemam pojma... samo znam da se sa druge strane ipak bojim novog razočarenja,a do vještice ima još 5 dana...
i da čitam ove vaše postove i mene je prije par dana bolilo na lijevoj strasni stomaka ... osjetila sam bol koja je trajala nekoliko min i onda prestala i od tada nemam više nikakvih simptoma... jedino što me osjećaj vlažnosti još drži...i grudi me ne bole što me najviše od svega buni...user posted image user posted image user posted image
Cure moje drage šta vi mislite o svemu ovome?

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 269
9.8.2012 21:25:08   
mala pcelica
ja znam da ništa ne znam user posted image user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 270
9.8.2012 21:30:08   
Kontesa Nera

ja znam da ništa ne znam user posted image user posted image

potpisujem!user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je isto kao tebi i onda pomislim isto što i ti, ali kad dođe user posted image onda znam da ništa ne znam!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 271
9.8.2012 21:38:40   
Kontesa Nera
angel@, ne znam šta bi ti rekla, ja se osjećam točno kao i ti, do vještice ima još 2-3 dana i stalno sam zbunjena, te ima grčeva te nema, te bole sise te ne bole, te malo ima iscjetka malo nema, te malo živčana te nisam, te malo muka te malo nije..user posted image user posted image user posted image Jučer sam cmoljila po filmovima a navečer popizdila na dragog bez razloga, došlo mi je da nekog ubijem koliko sam bila živčana, danas sam "normalna"user posted image user posted image . Stvar je u tome da koliko god pokušamo biti smirene i ignorirati sve dok user posted image dođe ili ne dođe, jednostavno ne možemo i primjećujemo neke stvari koje možda ne bi da nam čula nisu toliko izoštrena kad se bliži user posted image !user posted image user posted image Samo se opusti, izdrži još malo (i ja ću probati, ali ne garantiram, hahaha) i sve ćemo znati za par danauser posted image . Stvar je u tome da su slični simptomi i za M i za T i možemo se samo živcirati dok ne saznamo u čemu je stvar, ništa nije nemoguće, možda su i ovi naši simptomi za user posted image , nadam se!user posted image user posted image Stay cool!user posted image

Neposredna veza do poruke: 272
10.8.2012 7:51:10   
nela86
Dobro jutro drage , kakvo je stanje danas? Potpisujem sve sto ste napisale , jer i ja sto sam mislila da znam, ne znam vise nista user posted image user posted image

Citajuci vasa "putovanja" bas sam se nasmijala, ja to nisam do jutros osjetila, ali mene je toliko zabolilo i s lijeve i s desne strane da sam automatski na pod pala. Trajalo je nekoliko sekundi ,ali uzasna bol. E sad je pitanje jel to ima veze sa jajascima ili je neka upala, ne znam ni sama user posted image Ostaje da cekam i vidim..

Inace grudi napete, ali nisu bolne samo malo bradavice ponekad ... ostalo je sve u zatisiju user posted image

Neposredna veza do poruke: 273
10.8.2012 9:49:01   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje! user posted image
Vidim da malo pauzirate s pozitivnim testićima, ali dobro, opraštam vam sve dok user posted image nema. user posted image user posted image user posted image
Ova "putovanja" su vam super. user posted image
Ja se ne sjećam ničeg takvog, ali ja i obično ne osjetim ovulaciju tako da nije ni čudno da nisam osjetila "putovanje". user posted image user posted image user posted image
Ajde da čujem: tko nam radi test sad za vikend? Neću biti za vikend tu, ali možda se u nedjelju spojim navečer da vidim dal imate kakvih novosti.
U svakom slučaju mislit ću na vas i navijati! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 274
10.8.2012 11:06:58   
Papalina
evo drage moje i nas... nešto sam malo boležljiva, grlo nas boli user posted image
a neznam šta da popijem... user posted image
inače sve drugo u redu... no pinky me neki dan totalno bacila u depresiju, pa ja jučer hitro otišla u ljekarnu kupit testićuser posted image user posted image user posted image pa ono da budem uvjerena 100 posto... i tako ja ujutro radim test, koliko me bilo strah ni urina nisam jako imala...user posted image user posted image user posted image user posted image no ipak i sa 4-5 kapi pokazalo mi debele dvije crte... user posted image i sad sam na miru user posted image user posted image
još kad se sjetim koliko sam para potrošila na sve te testove...uh...
I da, jos 4DANA pa idem na pregled!! Je još koja user posted image sa nama? želim vam punooo srećeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!