dječja štednja (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Roditeljski razgovori

Poruka

emamma -> dječja štednja (27.5.2012 9:52:17)

pozz svim mamama mm i ja bi htjeli otvoriti našoj djeci dječju štednju al nikako da se odlučimo koju i koja je najisplativija?kakva su vaša iskustva u vezi dječje štednje odnosno što ste vi odabrale za vaše klince?

pincirotvajler -> RE: dječja štednja (27.5.2012 9:56:34)

imamo otvorene stambene,za sve nas tak i za d,,na 5g u pbz

Hubertica -> RE: dječja štednja (27.5.2012 10:03:37)

Mi smo se nasetali od banke do banke i odustali od djecje stednje. Zasto?! Jednostavno, npr. Djetetu od tih novaca odlucis kupiti sobu ili biciklic a kad ono trebas aktivirati, odvjetnika i socijalnu sluzbu i te gluposti da mozes koristiti novce... Ok postoji limit koji mozes mjesecno podici ali meni se to nista ne sviđa... Mi smo otvorili aktivnu stednju na ime nas roditelja i Mjesecno polazemo odredeni iznos na taj racun... Zatrebaju li nam novci za djete ne moram nikom polagat racune na sto mislimo potrositi a nemamo ga namjere trositi vec cuvat kad malac naraste... Osim ako se ne desi neki SOS slucaj-ne daj Boze. Mislim ok je to osmisljeno sa stednjom da djete ne bude zakinuto ali ipak malo previse orocedure, nas je od toga cak odgovorila zena koja radi u banci jer je imala prilike vidjeti kako to izgleda u praksi kad trebas novce za djete a ne mozes do njih na jednostavan nacin...

cuba -> RE: dječja štednja (27.5.2012 11:06:25)

Mi za R uplaćujemo stambenu štednju, godišnja uplata od 5,000kn preko RBA.

mariola -> RE: dječja štednja (27.5.2012 13:37:24)

Slično kao Hubertica. Na naše ime imaju oboje, tu su i svi novci koji su dobili od rođenja, krštenja, rođendana...

Kony -> RE: dječja štednja (27.5.2012 14:24:13)

ja sam imala stednju od malena i super mi je dosla kad sam kupovala kucu a i muz je isto imao i obadvoje u RBA. Sad smo i djeci otvorili u RBA jer jedino tu ne moras polagati nikom racune ako zelis podici novce..

inesica -> RE: dječja štednja (27.5.2012 21:44:14)

I mi isto kao Mariola.

ruwenzor -> RE: dječja štednja (28.5.2012 9:29:32)

N smo otvorili štednju u zabi na 10 god., tu joj mi uplaćujemo po 5.000 godišnje, a sve kaj dobije od ostalih za rođendan, božić... joj uplaćujemo na medo štedo račun (kunski i devizni) oročen na 1 god.

elven -> RE: dječja štednja (28.5.2012 21:35:51)

Mi planiramo Kockicu u HPB-u

http://www.hpb.hr/?hr=hpb-kockica

seraphyme -> RE: dječja štednja (29.5.2012 10:09:36)

bravo cure, mi sve potrošimo..... [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Stranica: [1]