|
lottta -> Gdje mi živimo!!!?!!! (16.5.2012 11:22:57)
|
Moram ovo podijeliti s vama. Jucer mi je izbio herpes na očnom kapku. Nazovem doktoricu da mi prepiše mast i kapi za oko i objasnim joj da imam bebu od 3 mjeseca i da mi je nezgodno doći pa ako može da samo podignem lijek u ljekarni. kaže ona može,nema problema. Dođem u ljekarnu i kaže mi ženska: Gospođo, pa Virolex vam se više ne proizvodi,probajte u gradskoj ljekarni možda oni imaju. I tako ja probam u 4 ljekarne koje imam u kvartu i svugdje isti odgovor. Opet ja nazovem doktoricu i kažem da Virolex na postoji na tržištu niti se može naručiti niti ga imaju dobavljači. Jednostavno ne postoji više. Kaže ona meni, pa ja sam ga kupila neki dan, sigurno ima. i tako bijesna kako sam bila, dođem doma, otvorim popis gradskih ljekarni grada Zagreba i zovem redom,svugdje isti odgovor NEMA. Naletim tako u zvanju na neku pristupačnu gospođu koja mi kaže: To vam ne postoji kod nas. Pitam ja: Recite mi onda koji je zamjenski lijek? A ona kaže na to: NEMA NIKAKVOGA JER NAŠA AGENCIJA ZA LIJEKOVE U HRVATSKOJ NIJE ODOBRILA NITI JEDNU KREMU ILI MAST ZA OČI! Halooooo??? I kažem ja njoj: I kaj sad da ja radim? Sa čime da ja to liječim? Ili jednostavno da čekam da mi se proširi na rožnicu pa možda ostanem s nekim trajnim oštečenjem na oku jer u Hrvatskoj nema adekvatnog lijeka!!![sm=smiley11.gif] Njen odgovor je bio da si odem u Sloveniju po lijek jer jedino tamo još mogu kupiti mast za oči!!! Ja ne mogu vjerovati gdje mi živimo!!! Koliko novaca zaposleni čovjek u samo jednom mjesecu, a kamoli za radnog vijeka odvoji za zdravstvo a mi nemremo dobiti pišljivu mast za oči!!! Tako da cure drage, dobro pazite na oči da nebi dobile upalu,konjuktivitis,ječmenac ili možda herpes kao ja jer se to u našoj divnoj Hrvatskoj ne može liječiti. Nema se čime. Užas...
|
|
|
|