Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 15.5.2012 15:04:20
|
|
|
|
Kony
|
Ako ti beba jos siki onda ti je moguce da ti izostane ustvari da malo imas a malo ne. Najbolje bi ti savijetovala da odmah odes na pregled. Ja sam rodila prije dva tj.i jos krvarim pa sam sva u panici jer je to jako krvarenje. A mislim da bi se vec lagano trebalo smanjiti.
|
|
|
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 15.5.2012 17:55:16
|
|
|
|
Amy77
|
Možda ti je to jer si dugo krvarila pa se sve poremetilo, najbolje ti je da odeš na kontr.pa ćeš biti mirnija, ili za par dana ponovi test.
|
|
|
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 15.5.2012 17:57:27
|
|
|
|
Anoniman
|
sto se tice krvarenja sam isla doktoru i zaustavito je s tabletama i sve se vratilo u normalu,i sad mi kasni 2mj pitala sam dali je to mozda uzrok sto ne dobijam menstruaciju jer sam dugo krvarila a malena ne sisa vise.
|
|
|
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 15.5.2012 18:00:36
|
|
|
|
Anoniman
|
da hoce bit to uzrok nego da je trudnoca nije da nezelim vec vec se bojim vise roditi a imam vec troje djece s tim da ovo dvoje nemaju ni 2 god!!
|
|
|
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 16.5.2012 16:25:53
|
|
|
|
ucitelj
|
o draga moja zelim da ti sve bude ok ja bi osobno napravila test i smirila se i gotovo ne bi cekala pa sta bi bi ako sta bude nova javi setno
|
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 16.5.2012 16:44:00
|
|
|
|
seraphyme
|
aj anonimna , iskilavit ćeš se par godina, onda će bit sve lako
|
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 16.5.2012 22:29:37
|
|
|
|
Anoniman
|
ajme stid me kupovati vise u ljekarni u selu,neki dan sam kupila i pravila ga navecer i negativan a budem u ponedjeljak opet napravila ali ujutro,hvala vam curke srce ste <3
|
|
|
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 17.5.2012 9:22:27
|
|
|
|
seraphyme
|
pošalji ovaj put muža
|
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 17.5.2012 11:36:28
|
|
|
|
ucitelj
|
e da nema ove seraphym ne bi se nasmijala ili mozda frendicu neku ako on nece
|
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 17.5.2012 20:18:25
|
|
|
|
seraphyme
|
IZVORNA PORUKA: ucitelj e da nema ove seraphym ne bi se nasmijala ili mozda frendicu neku ako on nece a hebat ga, ako poneke žene mogu poslat čovjeka po uloške, može i anonimka svog po test za trudnoću. i on je sudjelovao u veselici pa nek trpi sve toi je to: kad je muka ajde đuka, kad se je****te đuku ne zovete
|
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 17.5.2012 21:37:48
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: seraphyme IZVORNA PORUKA: ucitelj e da nema ove seraphym ne bi se nasmijala ili mozda frendicu neku ako on nece a hebat ga, ako poneke žene mogu poslat čovjeka po uloške, može i anonimka svog po test za trudnoću. i on je sudjelovao u veselici pa nek trpi sve toi je to: kad je muka ajde đuka, kad se je****te đuku ne zovete ajoj dugo se nisam ovako slatko nasmijala
|
|
|
|
|
RE: Pozz mame i koje ocekuju biti:) 18.5.2012 6:30:06
|
|
|
|
seraphyme
|
to su slavonske mudre izreke
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!