RE: Krpelji i koji su simptomi ugriza zaraženog krpelja (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Bebe i zdravlje

Poruka

Tajanaa -> RE: Krpelji i koji su simptomi ugriza zaraženog krpelja (23.5.2012 8:10:07)

Da je prerano za dijagnoze, i da pričekamo i da pripazimo ako se slučajno pojave u narednih nekoliko tjedana simptomi kao kod gripe.

lukici -> RE: Krpelji i koji su simptomi ugriza zaraženog krpelja (1.6.2012 23:53:17)

sad smo dosli sa hitne vadili smo krpelja,ovo je vec drugi u mjesec dana

mala pcelica -> RE: Krpelji i koji su simptomi ugriza zaraženog krpelja (2.6.2012 0:12:28)

i mi smo neku veče,imala je krpelja na po fontanele [sm=smiley13.gif]

Tajanaa -> RE: Krpelji i koji su simptomi ugriza zaraženog krpelja (5.6.2012 14:15:56)

Užas!
I ja izvadila neki dan sebi jedan iz pupka, drugi iz glave.
Bubi je ok, tako da hvala Bogu izgleda da je sve ok, ipak vam svima hvala na podršci i savjetima.

mala pcelica -> RE: Krpelji i koji su simptomi ugriza zaraženog krpelja (5.6.2012 14:19:26)

mm svaki dan bar jednog nadje kod sebe,al on i ide svuda pa nije ni čudo sto ih se nakupi [sm=smiley13.gif]

Tajanaa -> RE: Krpelji i koji su simptomi ugriza zaraženog krpelja (9.6.2012 11:13:06)

Imam pitanje.
Dal tko zna čime se mogu osim cjepivom zaštiti djelotvorno klinci od krpelja i dal postoji nešto ne otrovno za pošpricati travu i ostalo pa da otjera krpelje?
U području pokraj Drave smo, tako da vjerujem da ih ima još, iako ne znam što je to ove godine, otkuda ih toliko, u životu do sad ni ja ni nitko od obitelji nikad nije imao krpelja.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]