mala pcelica -> RE: Depresija... (17.5.2012 21:32:58)
|
ad tablete te ne otupe,normalno funkcionises kao da ih nisi ni popila znaci ne spava ti se i ne umrtve te,kroz neko odredjeno vrijeme (obično to bude 3-4 tjedna) počinjes da primecujes njihovo djelovanje tj vraca ti se volja za zivotom ,sretniija si itd.... zoloft ne stvara ovisnost(tako meni moj dr rekao) i zbog toga su super,jedina im je mana sto u vecini slučajeva imaju nuspojave smanjen libido (sto je kod mene bio slučaj)...ove sad sto pijem se zovu calixta i jedini je ad koji se pije navece pred spavanje jer on uspavljuje tj dobar je za ljude koji pate od nesanice (meni sa te strane za sad ne pomazu,al tek sam ih pocela piti,mozda im treba još malo vremena,vidicemo) navodno ta calixta je još bolja od zolofta ,manje stetnija u slučaju da dodje do trudnoce dok se piju i takodje ne stvaraju ovisnost...naravno sve to ovisi od tvog organizma kako ce na koji lijek odreagovati,nekad je potrebno izmjenjati nekoliko vrsta tableta da bi se nasle odgovarajuce,al opet kazem to je sve individualno...uglovnom zakljucak je taj da ti te tablete nece nista odmoci,a puno ce ti pomoći da budes sretnija,poletnija i pod manjim stresom...i ne trebas da bjezis od neceka sto ce ti pomoci u zivotu pa makar to bila i tableta [sm=smiley1.gif] ako te još nesto zanima slobodno pitaj imam dugogodišnje iskustvo sa ad [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|