|
BUMBI -> RE: Pozitivan test! (25.9.2012 19:25:56)
|
Bila danas na pregledu.U mjesec dana sam dobila 3 kg[sm=smiley29.gif],sad sam sveukupno na +6. Uglavnom braco je ok,raste,čak i malo veći nego tjedni trudnoće.Malo me zabrinulo jel mi je posteljica dosta nisko,3,27 cm od ušća,a koliko sam skužila to nije baš dobro[sm=smiley13.gif],a nejgova glavica je na njoj,što znači da je i on dosta nisko,a i ja zadnjih par dana osjetim kako me lupa baš jako nisko.Iako ona kaže da bi se posteljica kako raste maternica trebala još pomicati. Jutros mi se pojavio malo smeđkasti iscjedak,ali kaže da to nije ništa i da stavljam vaginalete i imam neku candidu,pa je taj iscjedak zbog toga i da je to normalno u trudnoći. Ali ako slučajno počnem krvati nek se javim u bolnicu,a kod nje na redovnu kontrolu za 4 tj. Jutros mi je tamo i strašno loše bilo,skoro sam pala u nesvjest,a cijeli dan malo nešta zujim[sm=smiley36.gif] Sad me malo strah zbog te posteljice,nadam se da će na kraju biti sve ok. Naravno odmah sam čitala na netu o tom i nisam baš ništa dobro pročitala,pogotovo da je mogući prijevremeni porod,pa sam odustala od čitanja. Eto,toliko od mene,malo sam odužila....
|
|
|
|