RE: Pozitivan test! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bomboncic02 -> RE: Pozitivan test! (11.8.2012 22:12:14)

[sm=bravo.gif] ma bravo za tebe i Luku [sm=smiley1.gif]

DEA -> RE: Pozitivan test! (13.8.2012 20:23:26)

Čestitke!!!![sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif]

m600 -> RE: Pozitivan test! (20.8.2012 8:01:04)

čestitaaaam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=modricrtici.gif]
prekrasno ime ste odabrali[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

anaxx -> RE: Pozitivan test! (20.8.2012 9:39:33)

Bumbi samo tako naprijed, i bravo za Luku!

Anoniman -> RE: Pozitivan test! (20.8.2012 11:41:37)

baš mi je drago za vas [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mala pcelica -> RE: Pozitivan test! (20.8.2012 11:58:36)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mirna -> RE: Pozitivan test! (25.8.2012 14:19:07)

Tek sada vidim... cestitam bumbi!!![sm=bravo.gif] Ja sam imala s vladimirom isti termin ali on je dosao 6 dana prije.[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: Pozitivan test! (27.8.2012 14:45:33)

Bila danas na pregledu.
Sve je ok,braco nam raste i 360 g[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Bili su i mm i D vidjeti bracu,D je sav u čudu bio i gledao i slušao što dokt govori.Gledali smo ga na 4D,baš se lijepo vidjela glavica i usta kako otvara i stavlja rukicu [sm=smiley1.gif]
Moram i dalje piti željezo i kontrola za 4 tjedna.
S kilažom sam +3[sm=smiley1.gif]

pincirotvajler -> RE: Pozitivan test! (27.8.2012 14:49:59)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
super

PinkyFunkyBirdy -> RE: Pozitivan test! (27.8.2012 15:10:06)

BUMBI, prekrasno! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Baš super da mali Luka tako lijepo napreduje. [sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: Pozitivan test! (28.8.2012 22:19:50)

Baš mi je drago da ste svi zajedno uživali na pregledu a Dino pogotovo[sm=smiley1.gif]
Uživaj draga, pola trudnoće je prošlo, još polovica i Lukica vam stiže[sm=9nebesa.gif]

modesty blaise -> RE: Pozitivan test! (28.8.2012 22:32:18)

Bumbi velika pusa Luki po sred trbuha a svima vama big [sm=smiley31.gif]....

BUMBI -> RE: Pozitivan test! (25.9.2012 19:25:56)

Bila danas na pregledu.U mjesec dana sam dobila 3 kg[sm=smiley29.gif],sad sam sveukupno na +6.
Uglavnom braco je ok,raste,čak i malo veći nego tjedni trudnoće.Malo me zabrinulo jel mi je posteljica dosta nisko,3,27 cm od ušća,a koliko sam skužila to nije baš dobro[sm=smiley13.gif],a nejgova glavica je na njoj,što znači da je i on dosta nisko,a i ja zadnjih par dana osjetim kako me lupa baš jako nisko.Iako ona kaže da bi se posteljica kako raste maternica trebala još pomicati.
Jutros mi se pojavio malo smeđkasti iscjedak,ali kaže da to nije ništa i da stavljam vaginalete i imam neku candidu,pa je taj iscjedak zbog toga i da je to normalno u trudnoći.
Ali ako slučajno počnem krvati nek se javim u bolnicu,a kod nje na redovnu kontrolu za 4 tj.
Jutros mi je tamo i strašno loše bilo,skoro sam pala u nesvjest,a cijeli dan malo nešta zujim[sm=smiley36.gif]
Sad me malo strah zbog te posteljice,nadam se da će na kraju biti sve ok.
Naravno odmah sam čitala na netu o tom i nisam baš ništa dobro pročitala,pogotovo da je mogući prijevremeni porod,pa sam odustala od čitanja.
Eto,toliko od mene,malo sam odužila....

ikica84 -> RE: Pozitivan test! (25.9.2012 20:51:57)

ma ne brini za kg,nego vise miruj i ne nosi tesko,odmaraj.lezi jer ako ti je nisko nemoj se zezati...
mojoj sestri je mala bila nisko i morala je dosta da miruje,cak je i neki pojas nosila jer je dosta nisko stiskala i bolelo je...

pincirotvajler -> RE: Pozitivan test! (25.9.2012 20:55:30)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mariola -> RE: Pozitivan test! (26.9.2012 10:52:43)

Drag, prvo pravilo: Ne čitaj ništa na netu!
Tako sam ja u prvoj trudnoći, više ni ne znam šta sam imala, svega tamo pisalo, samo sam se živcirala a lijepo mi je moj gin. rekao da to nije ništa.
Zato, slušaj dr. ako kaže da nema straha, nema ga.
Odmaraj i lezi što više možeš. Ja sam s L isto dugo osjećala pristisak i kao da će ona svaki čas van al imam gin. koji stvarno smiruje i vjerovala sam mu.
Moraš i ti svomu, budi pozitivna, sve je ok[sm=smiley2.gif]

BUMBI -> RE: Pozitivan test! (26.9.2012 10:55:15)

Hvala ti draga[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Pokušat ću se što manje naprezati.MM preuzima usisavanje,a i D će biti od pomoći,bar što se tiče njogovog oblačenja,pogotvo patika[sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: Pozitivan test! (26.9.2012 12:06:20)

Već sam ti na pp pisala pa da se ne ponavljam, sve će biti u redu draga [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Samo se opusti, neta se kloni a neka drugi preuzmu sada kućanske poslove.
Bravo za Luku, neka on lijepo raste[sm=smiley1.gif]

sarah_zg -> RE: Pozitivan test! (26.9.2012 12:11:31)

Koliko si ti sad trudna? Nemoj se bedirati, sve je ok, a kile su najmanji problem. Meni je posteljica bila centimetar od ušća maternice sve do 25. tjedna, nisam smjela imati spolne odnose i ništa teško dizati, a radila sam (na vlastitu odgovornost jer me ona slala na komplikacije). nakon 25. tjedna kako se maternica širila i beba rasla, posteljica se jednostavno podigla i sve je bilo ok. Ne da nisam imalča prijevremeni porod, nego sam i prenijela 16 dana!
Samo se opusti!

BUMBI -> RE: Pozitivan test! (26.9.2012 13:47:15)

Ja sam sada 25 tj.Od početka mi je posteljica straga sada mi je prvi put ovo rekla.
Ma neću se previše opterečivati s time,malo ću smanjiti kućanske poslove i druge aktivnosti,a na net ću naravno dolaziti,ali kad me počne lupkati tako nisko dolje,znak je da mu je dosta tako sjedenja[sm=smiley36.gif]

Hladna -> RE: Pozitivan test! (5.10.2012 11:57:22)

Zdravo cure. Evo ja sam konacno prije 2 tjedna ugledala plus na testu . Zadnju mengu sam imala 21.8. ali sam imala neredovite i duze cikluse pa ni ne znam kolko sam trudna, zapravo ginic mi nije ni rekao, trebala sam ici u utorak k ginicu ali sam isla prije 3 dana zbog smeđkastog iscjedka , na pregledu me ginic jos raskrvario sto kaze da se cesto dogada, otvorio mi je bolovanje na 2 tjedna i dao utrogestane koje koristim vaginalno 3 puta po jednu i smirilo mi se sve, sad ec imam normalan zuckasto bijeli iscjedak i super se osjecam, samo me jedno brine - na ultrazvuku je vidio samo gestacijsku vrecicu, kaze da ni ne zna kolka je tocno trudnoca zbog mojih dugih ciklusa i da je to normalno da se plod jos ne vidi . Mene zanima jel jos koja od vas imala takva iskustva da se nije vidio plod???

andydea -> RE: Pozitivan test! (5.10.2012 13:01:02)

Hladna meni se plod vidio tek sa 6tj...isto sam imala smečkasto,pa bijeli iscjedak...i prepisao mi je utrogestan3x1....i na pregledu sa 6tj.plod se vidio...ne brini,ako si do sad čekala,pričekaj još malo[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...i ne brini sve će biti u redu... 

Hladna -> RE: Pozitivan test! (5.10.2012 13:10:45)

Ja samo samo brinem jer se vidjela samo ta gestacijska vrecica a plod ne jos [sm=zmeden.gif]

anamarijapupek -> RE: Pozitivan test! (6.10.2012 1:03:04)

Hladna, ja znam za slučaj iz Os bolnice gdje su ženi dali uputnicu za kiretažu jer nije bilo ploda nego samo gest.vrečica. U svakom slučaju odi po drugo mišljenje i ništa ne poduzimaj ako ti eventualno kaže gin nešto loše. Mala je trudnoća i treba uzeti u obzir da nisi još definirala koji je tjedan u pitanju. Držim fige da trudnoća prođe po školski. [sm=smiley1.gif] Na kraju su toj ženi ipak vidjeli plod. I obavezno traži da ti izvade betu, ili odi privatno.

Hladna -> RE: Pozitivan test! (6.10.2012 7:57:16)

Meni je gin reko da trudna jesam, vidi se gestacijska vrecica al plod jos ne jer je rano a ja se razocarala jer sam ocekivala vidjet malu tockicu iako sam isla tjedan dana prije nego me narucio posto sam imala smedi iscjedak tak da sam sigurna da i ja dramatiziram malo :-)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>