|
anonno17 -> RE: Pozitivan test! (7.5.2012 23:41:30)
|
IZVORNA PORUKA: mariola Aaaaaaaaaaaaaaa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] draga moja,ne mogu vjerovati. Kako sam sretna zbog tebe. Bože, već par minuta me trnci prolaze. Predivne vijesti. Znam da te strah, ali ovaj put će biti sve ok. Ajme još uvijek su mi sve dlake naježene[sm=smiley36.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] potpisujem sve gore i punnnnoooo pusaaa ti saljem,ma znam da ce sve biti ok. kako sam sretna,ja evo sad upalila prije spavanja i eto.predivna vijest za laku noc!
|
|
|
|