|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: do kad dojenje?
7.5.2012 9:04:48   
ucitelj

IZVORNA PORUKA: četvrtabeba

Imam jedno pitanje za vas mame koje doje više mjeseci...
sad sam trudna sa četvrtim djetetom i htjela bih što duže dojiti pa me zanima imate li mi dati kakav savjet jer sa ovo troje sam se jako trudila i jela sve kako treba i dobila nekoliko kg poslije poroda umjesto da ih skidam ali dulje od tri mjeseca nikako nije išlo...
molim pomoć

kazu cesto stavljnje na grudi i kad treba i kad ne treba to stvarno najvise pomaze ali opet ovisi kakav je tvoj organizam mozda nemoze proizvoditi dugo mlijeko nezz ja sam stalno prva 3mj visila nad njim user posted image e sad ima puni 9 mj i fraje nece da doji sam od sebe presato
nadam se da ce ti jos kogod pomoci bolje sa ovim pitanjem sretno

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu četvrtabeba)
Neposredna veza do poruke: 26
7.5.2012 10:16:03   
Gardenija
meni se sviđa to što se smanje, narasle su mi dosta, pa sam se pitala da li da obnavljam kolekciju grudnjaka ili ću stati u stare.
a i nemogu se baviti nikakvim aktivnostima (pokušaji skidanja kila) jer mi se sve trese user posted image
ima nade, hvala vam user posted image

2. veljača

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 27
7.5.2012 11:36:51   
spongebob

sad sam trudna sa četvrtim djetetom i htjela bih što duže dojiti pa me zanima imate li mi dati kakav savjet jer sa ovo troje sam se jako trudila i jela sve kako treba i dobila nekoliko kg poslije poroda umjesto da ih skidam ali dulje od tri mjeseca nikako nije išlo...
molim pomoć

meni je moja curka prva 3,4 mjeseca stalno visila na sisi ( da se razumijemo, nije mi to baš bilo ultra zabavno), valjda sam zato uspjela dalje dojiti, sad 2x dnevno, recimo..user posted image .... treba uzimati dosta tekućine i često stavljati bebu na prsa, to je sve...
a ja se sve nadala da će sise ostat bar malo veće.....hm..tužna priča user posted image

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 28
7.5.2012 12:12:37   
ucitelj

IZVORNA PORUKA: spongebob

molim pomoć

meni je moja curka prva 3,4 mjeseca stalno visila na sisi ( da se razumijemo, nije mi to baš bilo ultra zabavno), valjda sam zato uspjela dalje dojiti, sad 2x dnevno, recimo..user posted image .... treba uzimati dosta tekućine i često stavljati bebu na prsa, to je sve...
a ja se sve nadala da će sise ostat bar malo veće.....hm..tužna priča user posted image

hoce hoce ako odemo kod nekih posebnih doktora oni nam ih mogu zaustavit u opadanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu spongebob)
Neposredna veza do poruke: 29
7.5.2012 15:32:11   
larousse

imam i ja jedno pitanjce glede sisa poslije- jel se one izjednače veličinom? user posted image jer, kako moja gospođa nije nikad baš htjela papati iz lijeve, desna mi je dosta veća, naravno...

Ništa mi ne govori!!! Kad hodam i guram kolica, stišćem sise rukama (nadlakticama) da se manje vidi razlika!!!!
Katastrofa!!!

20.08. naša srećica

Neposredna veza do poruke: 30
7.5.2012 15:52:37   
ucitelj

IZVORNA PORUKA: larousse

imam i ja jedno pitanjce glede sisa poslije- jel se one izjednače veličinom? user posted image jer, kako moja gospođa nije nikad baš htjela papati iz lijeve, desna mi je dosta veća, naravno...

Ništa mi ne govori!!! Kad hodam i guram kolica, stišćem sise rukama (nadlakticama) da se manje vidi razlika!!!!
Katastrofa!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra

(Odgovor članu larousse)
Neposredna veza do poruke: 31
7.5.2012 15:58:22   
ruwenzor
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 32
8.5.2012 9:30:53   
četvrtabeba

IZVORNA PORUKA: ucitelj

kazu cesto stavljnje na grudi i kad treba i kad ne treba to stvarno najvise pomaze ali opet ovisi kakav je tvoj organizam mozda nemoze proizvoditi dugo mlijeko nezz ja sam stalno prva 3mj visila nad njim user posted image e sad ima puni 9 mj i fraje nece da doji sam od sebe presato
nadam se da ce ti jos kogod pomoci bolje sa ovim pitanjem sretno

izgleda da je onda do mog organizma jer dijete mi je stalno bilo na grudima pa tri mjeseca iz sobe nebi izašla al dobro što je tu je mučit čemo se opet user posted image

Hvala na pomoći!

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 33
8.5.2012 9:35:24   
četvrtabeba
Drage moje jeste gledale na tv-u kako mi hrvatice imamo u prosjeku velike grudi???
e pa valjda i mi mame tu negdje spadamo user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio četvrtabeba -- 8.5.2012 9:36:04 >

Neposredna veza do poruke: 34
10.5.2012 23:12:35   
mamacita
http://shine.yahoo.com/parenting/time-magazines-breastfeeding-cover-moms-react-185700989.html

Pazi sad ovo! To se zove dugo dojitiuser posted image !

Neposredna veza do poruke: 35
11.5.2012 12:38:58   
spongebob
to se zove- bolesno user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 36
11.5.2012 12:42:01   
ucitelj
hahahah to se zove reklama ma samo joj pogledajte cicie ko da joj je 15
stvarno frikyuser posted image

Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Do kad dojenje?
11.5.2012 12:42:38   
ucitelj
hej spuzvasti jel ima sta novo s vama i dojenjem
user posted image

Neposredna veza do poruke: 38
11.5.2012 13:26:46   
spongebob
2 puta, ujutro i prije spavanja, nekad između ručka i večere, al to je više meni za dušu, kao, da ne bude gladna, moš mislit, a sva se zbucala u zadnjih mjesec dana user posted image

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 39
11.5.2012 13:28:45   
spongebob
nego, znam da nije tema za ovdje, pisala sam tamo na vrtićima al me nitko ne šljivi, ugl jel netko zna išta o privatnom vrtiću Mali svijet u Lučkom? ikakva info je dobro došla, jer sam stvarno izluđena... user posted image

Neposredna veza do poruke: 40
11.5.2012 14:27:48   
ruwenzor

to se zove- bolesno user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 41
13.5.2012 19:43:09   
mm1209
Uf, moj će sada 8 mjeseci, umjesto da cica manje, on sve više! Po noći najmanje 3-4 puta! user posted image

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 42
29.5.2012 9:54:11   
ana85
moja će sad 11 mj. i isto umjesto da smanji cicanje, još bi više htjela. ja bi dojila do godine dana, pa bi onda išla na odvikavanje i sve se bojim kako će to izgledati. Čitala sam da mogu bradavice namazati senfom ili limunom, postoji neki pripravak koji majka popije pa je mlijeko gorko samo ne piše od čega se radiuser posted image . Sumnjam da ču joj s godinu dana moći nekaj objasniti,pa ću probati s tim trikovima.

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 43
29.5.2012 10:13:49   
ucitelj
tvarno za prvu bebu super mama sama naucila dojit(nakon 15dana odvojenosti od bebe) a sad vise nikako ne doji
e ja frajeru uvela pomalo doranu (nisam se bas drzala tabele) i ubacila mu 1 bocu keksolina i nakon pola mjeseca drugu bocu i sad covik pije jutri i uvece lino a izmedju svega po malo
eto ja uspjela a cula sam i ja za senf ali imas problem u jedne moje kone malac se navuka na senf i dan danas ga obozavauser posted image

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 44
29.5.2012 10:15:17   
seraphyme
IZVORNA PORUKA: mamacita

http://shine.yahoo.com/parenting/time-magazines-breastfeeding-cover-moms-react-185700989.html

pa da. nek mali sisa do srednje škole mamu pa se onda prebaci na curinu sisuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 45
29.5.2012 10:17:55   
ucitelj

IZVORNA PORUKA: seraphyme

IZVORNA PORUKA: mamacita

pa da. nek mali sisa do srednje škole mamu pa se onda prebaci na curinu sisuuser posted image user posted image user posted image user posted image

falila si sa ovakim izjavamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 46
29.5.2012 10:24:50   
seraphyme
user posted image user posted image user posted image user posted image ma sva sam spržena ovih dana user posted image user posted image user posted image user posted image   uglavnom s tim dojenjem uopće..... vala, dokle treba djeci trpat sisu u usta?? mi smo jedini sisavci koji doje i nakon što mladunčad počne jesti ostalu hranu i onda se oplakuje što dječica ne bale po sisi poslije , ono, 2 godine.  čoeče, stvarno smo fenomeni. štaš, razumne životinje.  MAJMUNI ČOVJEKU SLIČE, A ČOVJEKU SLIČIM I JAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 47
29.5.2012 10:29:03   
ucitelj
user posted image user posted image user posted image user posted image a dobra si
a stvarno sam se naslusala o dojenju i nakon sveg sam zakljucila da je jako vazno ko moze dojiti prvi mj a kad se dohrana uvede vec je to druga prica i mlijeko je drugacije hranjivo a malci jedu drugo tako da nije cicanje im vise prioritet uglavnom nakon 9mj sam odustala od turanja sise jer me je pogodili kad sam ga izgladnila i dajem ja frajeriu ajde malo njam njam a on meni nasmija se kzae prrrrrrrr i podje plakat ko da ga gonim nezz stauser posted image

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 48
29.5.2012 10:33:05   
seraphyme
ma de, koliko ide, ide. niš ne treba forsati

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 49
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!