RE: Ime Stina (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta) >> Imena

Poruka

bubaMaja -> RE: Ime Stina (2.5.2012 21:33:57)

IZVORNA PORUKA: malizia

men se pari da si ti od onih kojima treba sve crtati [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ......Bože dragi ako je kuća građena po dalmatinski od kamena, kao moja na selu i tu ima par stina koju se obična stavljale bliže temelju da bolje drže.....kapiši....

a ti si baš pametna, vjerojatno koristiš maliziu... [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

bubaMaja -> RE: Ime Stina (2.5.2012 21:36:20)

IZVORNA PORUKA: malizia

IZVORNA PORUKA: bubaMaja

stina je po kategoriji imenica ikavskog dijalekta, ne pripada standardnom hrvatskom književnom jeziku per se, ali pripada dijalektu... (uf valjda si uspjela ovo razumjeti)

a ovo gore nisu glagoli nego isto imenice (glagoli označuju radnju)

moja mama je dobila ime od glalgola -stati..., ime Rade od glagola raditi.....

ne bih se s tobom raspravljala oko riječi u našem jeziku, njihovom nastanku niti izvedenicama...

bocika -> RE: Ime Stina (2.5.2012 23:52:53)

malicia ti si prva koja je rekla da joj je ime Antea lijepo. Meni se sve cini da ce biti tako ako bude curica pa kome se svidi [sm=smiley1.gif] Nekako se ne mogu od tog imena odmaketi sva imena s njim usporedjujem.

ucitelj -> RE: Ime Stina (3.5.2012 8:03:38)

IZVORNA PORUKA: bocika

malicia ti si prva koja je rekla da joj je ime Antea lijepo. Meni se sve cini da ce biti tako ako bude curica pa kome se svidi [sm=smiley1.gif] Nekako se ne mogu od tog imena odmaketi sva imena s njim usporedjujem.

ja u susjedstvu i mam anteu i mog brata se kci zove antea kod nas je cesto to ime i lijepo je
[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]