RE: Balkonsko bilje (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Od cvjetića do salatice

Poruka

mamino zlateko -> RE: Balkonsko bilje (26.4.2012 19:37:47)

ja danas posadila pelargonije bijele i ljubicaste...a za vikend je kod nas sajam cvijeca,pa odem u nabavu plavih hortenzija,a i moram nesto kupit za 2 kosare da posadim u njih...

inesica -> RE: Balkonsko bilje (26.4.2012 21:11:56)

IZVORNA PORUKA: Candy

i inesica, sa zakašnjenjem ti od srca čestitam rođendan [sm=rozica.gif][sm=darilo.gif][sm=rozica.gif]

Hvala, hvala [sm=smiley36.gif]
Ne, mozes svakako gerbere kupiti kao gotove sadnice, samo kazem jos im je prednot sto lako uhvatis sjeme...pa ako zelis...
E, a moja se hortenzija smrznula ipak, to mi je vec drugu da su mi unistili, nikak nemam srece s njom. Ovu sam posadila jesenas, i dotukla ju ova strasna zima (smrznula mi se i jedina ruza stablasica), a prvu su mi radnici potrgali jer ju nisu "primjetili" grrr.
Odlucila sam da cu sve saditi u proljece, nikako vise u jesen. Sve sto sadim u jesen mi ne uspijeva. Ja sam ipak proljetni tip.

Candy -> RE: Balkonsko bilje (28.4.2012 10:55:48)

mariwa i mamino zlateko, jeste kupile još kakve biljčice?
Ja sam jučer bila u nabavci i došla doma s million bells, vodenikama, afričkom ivančicom, klinčekom i tamjanom [sm=smiley36.gif]
Našla sam ja i gerbere u teglici, ali sam rekla dosta, bježi candy s placa dok je još vrijeme [sm=kuza.gif].
Fino sam sve to posadila i sad bumo vidjeli kaj bu s tog [sm=smiley36.gif]
inesica, žao mi je za tvoje hortenzije, sjetila sam te se jučer jer sam ih vidjela na placu. Nije moguće da tebi nešto nije uspjelo. Ali, ono za radnike, kaj nisu imali dobre naočale [sm=smiley23.gif] ?
Probaj opet - treća sreća kažu [sm=smiley20.gif]

mamino zlateko -> RE: Balkonsko bilje (30.4.2012 15:19:03)

ja kupila bacopu,ivancice,dalije,klinceke,na balkon nesto u teglu puzajuce i puzajuce rajcice za balkon...

mariwa -> RE: Balkonsko bilje (1.5.2012 12:51:22)

U nedjelju otišla na plac da si kupim šta od robe, hlace i kakvu majicu a vratila se sa brdo cvijeća[sm=smiley36.gif].
Kupila kameliju roze boje, par petunija i begonija.. Mm poludio[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]