|
martina87 -> Kako je na svijet stigao moj Karlo:=) (19.4.2012 14:40:34)
|
evo nasa prica cure prekrasna i takav bi porod svima pozelila[sm=smiley1.gif] cetvrtak popodne 05.04.2012. pranje tepiha i zavjesa[sm=smiley36.gif] .petak 06.04. kontrola kod ginekologice otvorena 3 prsta i pregled plodne vode sve ok.malo krvarenje poslje pregleda ali i dalje nikakvih pravih bolova.kontam na kraju cu jos i prenjeti a zivci na rubu.pa kad ce to vise.i tako cijelo popodne set_aanje po trgovinama i stepenicana gore dolje i priprema za pecenje kolaca za uskrs,a navecer nista od toga.pocelo lagano sve jace i jace boliti,mm vice ajde da te vozim,a ja ne neidem niokuda dok neosjetim da je krenio[sm=smiley36.gif] ,posto sam prvi puta lezala na dripu 9 sati:(.i nista ja se otusirala i otisla spavati,a on na iglama u dnevnoj nemoze ni spavati.i u pola 2 me nesto probudilo kao da me presjeklo u stomaku i trudovi ali oni pravi i to odmah na 3 minute.i tako svaki trud plodna voda curka...kod kuce sjedenje na vc-u i tusiranje u toploj vodi a ovaj moj sizdi ajde nemoj da mi se tu porodis,a ja smirena i cekam do zadnjeg.zovi okolo tko da cuva patriciu ona spava i na kraju svekra zovemo i on bio s patricom.u auto i on zuri kao da cu se sad poroditi a ja njemu ajde jos na benzinsku po vode i cokoladu,znam kako mi je bilo prvi put pa sam se sad dobro pripremila[sm=smiley36.gif] .dosli u bolnicu ja nemogu ni par koraka napraviti trudovi stalno sve jaci i jaci.ajme bit ce dugacka prica[sm=smiley36.gif] .i na ctg i na pregled kod doktora nema nikavog cekanja bez klizme odmah u radaonu otvorena 7 prstiju.sestra dolje kaze mm nazovite za 2 sata ona ce dotad roditi.a ja njoj jeste sigurni[sm=smiley36.gif] ?da da sad ce to brzo biti.i eto nas u radaoni nekako trpila do 6 i u 6 molila da mi prikljuce drip jel nisam mogla vise otvorena 9 prstiju i sad ona ceka taj jos jedan[sm=zmeden.gif] .i tako u 6 i 15 pocelo ludo boliti i ja tiskam i vicem sve zive da mi pomognu[sm=smiley36.gif] ...eto moga karla u 6:37 tezak 3350 i 49 dugacak,andel moj mali.samo tri sava za razliku od prvi puta sa 16 i sve super.[sm=smiley1.gif] eto koliko sam mogla ja skratila[sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|