|
e_lei -> Odjednom promjena (2.4.2012 8:33:10)
|
Pozdrav svima! imam jedan problem, nadam se da cete mi moci pomoci. prvo da kazem, znam da je to neka faza i da ce jednom proci, ali voljela bih razumijeti svoje dijete i sto se dogadja. Imam sina 25 mjeseci i sina od 7 mjeseci. Do nedavno smo spavali stariji u svojoj sobi, zaspe navecer, nekad prespava noc, nekad se probudi, ja ili mm odemo do njega i nastavi spavat, a nekad se budio cijelu noc, pa je jedan od nas morao stalno bit s njim. ali rijetko (povezano sa atopijskim dermatitisom). Ja sam spavala sa mladjim u spavacoj sobi i on se budio 2-3 puta za sisanje, isto nekad prespava noc. Ali funkcioniralo je sve to. Uz to, stariji ide u jaslice i do sad je, a i jos uvijek to super prihvatio. drustven je i voli se igrati sa svima i mladima i starima. ali prije jedno mjesec i po obojica su se razbolila, i obojica su trebala puno paznje, i ponajprije su trebali mene. Pomagali su mi mm, svekar i svekrva i moja mama, da se nekako rasporedimo, ali nisam im zapravo obojici mogla pruziti ono sto su trebali. to je trajalo dva tjedna. Problem je u tom, sto nakon sto je ozdravio poceo se buditi usred noci i panicno vikati mama mama, htio je samo mene.. cesto je znao probuditi mladjeg i to je bila katastrofa. poceo se puno maziti, cesto je ljubomoran na brata, nekad kad je jako umoran dere se dok ne ostavim brata i posvetim se njemu. cim se maknem pocne plakat. tako sam po noci pocela spavat u sredini izmedju obojice i to je funkcioniralo jedno vrijeme, ali sad se opet poceo bunit. sav je neki osjetljiv postao i previse privrzen meni. A prije je bio samopouzdan, drustven, mogli smo ga ostavit kod baka i djedova, sa svima je htio bit. Sad je neki sav preplasen. ne znam sta da radim? kako da se ponasam? Zao mi je ako sam vas udavila dugackim postom, ali muci me to, pa bih voljela da podjelite svoja iskustva sa mnom. Hvala
|
|
|
|