Prelazak preko pruge (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Roditeljski razgovori

Poruka

keksić -> Prelazak preko pruge (30.3.2012 10:01:24)

hej mame, jeste išle kada sa kolicima u žajinu preko one pruge, pa po onim skrhanim stepenicama...

ja idem jednom godišnje tam radi predavanja papira za dječji doplatak i to mi je sasvim dovoljno da svisnem od jada. i ove godine sam išla, i sva sretna kaj sam to rješila evo dođe mi obavijest da moram donijeti još neki dokument, odem ja po to i nosim im kad veli ova na šalt_eru to vam nije to, ... uglavnom onak luda otišla sam još jednom na općinu po nove papire, i opet s tim u žajinu...

da ne špričam kak sam na pruzi čekala svaki put po pola sata jer čovo koji bi trebao dignuti rampu valjda spava u onoj kučici ili kaj, uf, .... valjda ću se do sljedeće godine oporavit... [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley13.gif]

pincirotvajler -> RE: Prelazak preko pruge (30.3.2012 10:45:55)

[sm=hudicek1.gif]
mogla si to u tužionicu smjestit [sm=smiley1.gif]
nisam išla s kolicima,samo pješke..znam kak je čekat glupo,,ma malo ih i čeka,provuku se ispod rampe i odu [sm=smiley24.gif]

keksić -> RE: Prelazak preko pruge (31.3.2012 7:42:06)

oke, ovo je očito ignoriranje, dakle samo ste potvrdile da ovdje nesmiješ iznijeti svoje mišljenje ako nije u skladu sa većinom jer odma ti se nitko više ne obraća, a ona jadna žena koju ste onako javno sve osramotile i izvrijeđale cijeli život bude imala traume zbog vas pojedinki koje ovdje vladate....
hvala pinči, ti si jedna od rijetkih ovdje stvarno pozitivna i super osoba.

žao mi je samo što se forum za trudnice, majke i bebe u ovo pretvorio, sramota[sm=smiley19.gif]

mala pcelica -> RE: Prelazak preko pruge (31.3.2012 18:23:32)

keksić nije bas tako kako si napisala,ne ignoriše te niko,to zaboravi mozda zene jednostavno nikad ne prelaze prugu [sm=smiley36.gif]
ja je prelazim svaki dan jer zivim u selu krou koju ide pruga i stvarno mi nekad dopizdi čekati,rampa se spusti dok je vlak još u drugom selu pa svi čekamo ko budale da prodje,još ako se potrefi da istovremeno idu vlakovi u oba smjera cirka pola sata čekam [sm=hudicek1.gif] al nikad mi nije palo na pamet da obidjem rampu i da predjem

keksić -> RE: Prelazak preko pruge (31.3.2012 18:32:43)

[sm=smiley36.gif]
ma joooj, bila sam na jednom važnom razgovoru za posao i bila sam sto posto sigurna da upadam, ali eto ko i uvijek zakompliciralo se u zadnji tren... nisam imala kud s malom, pa sam još i veću dofurala da je čuva ispred sobe za razgovor, a ova kad je vidjela tu "dječurliju" odmah me otpisala[sm=hudicek1.gif] , osjećala sam se ko da sam došla prosit[sm=smiley19.gif]

užasno sam ljuta i jadna i grizem sve oko sebe otkad mi se to dogodilo, ubila bi se najradije,...

više uopće neznam kom da vjerujem, kog da slušam, poludićuuuuu[sm=smiley19.gif]

pincirotvajler -> RE: prelazak preko pruge (1.4.2012 11:50:46)

žao mi je [sm=smiley13.gif]

mala99 -> RE: Prelazak preko pruge (1.4.2012 12:22:55)

Nemoj se ljutiti, ali u životu sam mislim možda par puta prešla preko pruge. Mi ovdje nemamo pruge, ni ne znamo šta je to, tako da žao mi je, razumijem tvoj problem, ali to je daleko od mog svakodnevnog života.

Možda bi se trebala obrattiti lokalnim vlastima da rješe taj problem, neka se i drugi žale, valjda i drugima smeta.

Eto, žao mi je, ali prije nisam komentirala ništa jer sam par puta u životu vidjela prugu....

Kod nam je problem šta nam u sezoni budu užasne gužve pa za ulazak u grad treba čekati nekad i sat vremena. Tako lijepo kad ideš na posao možeš krenuti sat vremena prije, a problemi s parkingom da ni ne pričam.

keksić -> RE: Prelazak preko pruge (1.4.2012 22:38:04)

fora je u tome što niko ne čeka, svi se provlače ispod rampe i pretrčavaju, a ja se bojim tako prelazit sa djetetom u kolicima, jedino sam ja čekala i to me izludilo osjećala sam se grozno glupo...[sm=zmeden.gif]

a dobro sad sam godinu dana mirna ali čudi me da ljudi koji tam žive ništa ne poduzimaju[sm=zmeden.gif]

pepeljuga -> RE: Prelazak preko pruge (1.4.2012 23:33:39)

Ja cesto prelazim jel zivim blizu,ili tamo ili onaj u Međimurskoj. Stvar je u tome sto ta rampa u Zajinoj zna nekad biti spustena i cili dan,prođem bez po frke ispod jer mi uvik onaj covik kaze jel mogu ili ne mogu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image],ona u Međimurskoj se normalno spusta kad prolazi vllak i dize kad prođe i tamo nema sanse da bi prosla dok je rampa spustena a ovdi sam se nekako navikla,vise me izmuce one skaline[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stranica: [1]