| 
				  zuti.leptirić ->  RE: Jeste li ZA ili PROTIV umjetne oplodnje?  (30.3.2012 17:44:12)
			   | 

IZVORNA PORUKA:  mišica 666       Bog daje i uzima zivot..        kad je tako drugi put kad budeš bolesna leptiriću nemoj doktoru pa ako bude Božja volja preživit ćeš a ako ne ....          bez brige, bila sam tesko bolesna i nisam isla doktoru(lijecit se) al,eto, Bozja volja je bila da... PREZIVIM! (tj. "neobjasnjivo ozdravim", recept: molitva)      mb- od tebe nisam drugaciji komentar niti ocekivala,nemam sta napisati, odavno sam shvatila da  s tobom nema smisla raspravljati, bas zato jer ti imas svoja "zatucana" misljenja..no nema veze, nisam ja tako aktivna u prepucavanju niti to volim kao npr. ti, pa necu dalje nastavljati..ti si meni samo jos jednom dokazala da se ovdje na raji nema pravo iznijeti svoje misljenje, a da ne krene paljba...   protiv sam i uvijek cu biti. i jos jednom da ponovim, kome nije jasno, nisam u nikakvoj sekti, samo sam osoba koja drzi do svoje vjere( katoličke vjere) i nastoji zivit po njoj. adio! 

| 

| 

| 

|